Προς το περιεχόμενο

Intel 13th +14th Gen Core, Raptor-Lake & Z790 (2022) [LGA1700]

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, Eloy είπε

Aσε μην σε χασομεράω, Μέσα στην βδομάδα θα το στήσω και θα δω στην πράξη. Ελεγα μήπως είχες τίποτα νούμερα για να ξεκινήσω κάπου εκεί κοντά - μην πηγαίνω πόντο-πόντο μέχρι εκεί...

καλα δεν ειναι και τπτ ,θα το κοιταξω αυριο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

δεν το ξερω καθολου αυτο ,τι σκατα ενα offset δεν θα εχει?

Exei offset, αλλά στο reddit που το έψαξα, λένε πολλοί οτι όλες - και οι b660 - έχουν το offset και μάλιστα αλλάζει τα νούμερα, αλλά δεν έχει καμμιά επίδραση η αλλαγή. Ισως όμως εννοούν για τους non-K. Δεν λένε τίποτα για τους Κ - δεν το διευκρινίζει κανείς.. Το μόνο σίγουρο που έχω είναι οτι το VCCSA για τις ram δουλεύει (λόγω Κ cpu)...

Επεξ/σία από Eloy
  • Like 1

3 λεπτά πριν, Eloy είπε

Exei offset, αλλά στο reddit που το έψαξα, λένε πολλοί οτι όλες - και οι b660 - έχουν το offset και μάλιστα αλλάζει τα νούμερα, αλλά δεν έχει καμμιά επίδραση η αλλαγή. Ισως όμως εννοούν για τους non-K. Δεν λένε τίποτα για τους Κ - δεν το διευκρινίζει κανείς..

Ο razor  που ειχε βαλει εναν 13600k σε asus b660 αν δεις πιο πισω στις σελιδες ,μπορουσε κανονικα να κα ει undervolt 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Eloy είπε

ΟΚ, ευχαριστώ τότε... :) Eλπίζω βέβαια να δέχεται undervolt h Η670...

εβαλα adaptive -100mv ,φαινεται οτι πεφτει η ταση κατα 20-30mv απο οτι στοκ. Στα σκορ δεν υπαρχει διαφορα και ειναι stable ,τα temps ειναι λιγο καλυτερα  και με αυτα τα λιγα mv

stock

stock.png.a42f43d6c15712aef6965914069eb954.png

undervolted

uv.png.da975bea556651d6dcf7f718be7d3d01.png

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 3

Και εγώ είδα τα 100αρια στον 13700K και τραβούσα τα μαλλιά μου :P Βέβαια δε ξέρω τι θερμοκρασίες είχε ο 12900Κ γιατι ενα τετοιο τσιπ overlocked πρέπει να είναι ο 13700Κ 

3 ώρες πριν, akoinonitos είπε

εβαλα adaptive -100mv ,φαινεται οτι πεφτει η ταση κατα 20-30mv απο οτι στοκ. Στα σκορ δεν υπαρχει διαφορα και ειναι stable ,τα temps ειναι λιγο καλυτερα  και με αυτα τα λιγα mv

Ωραίος, ευχαριστώ. Να δω τι θα καταφέρω εγώ με την η670...

• Like 1

5 ώρες πριν, kirileman είπε

Ο δικός μου 13600k γιατί βγάζει με το ζόρι 24000; Επειδή έχω αργές μνήμες (5600-40) ; 😭

Τόσο πρέπει να βγάζει με stock limits χωρίς mce, στο cb23 δεν κάνουν κάτι οι μνήμες. 

Μίλησα με Intel, τα βρήκαμε μέσω e-mail, μου είπαν για προπληρωμένη ετικέτα της DHL, όλα τα έξοδα αποστολής δικά τους. 

Περιπου 6-7 μέρες μου είπαν τραβάει η όλη διαδικασία. Να το στείλω και να το παραλάβω. 

Απορω από που προκύπτει το 2 μήνες που μου είπαν οι άλλοι. 

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

...

Απορω από που προκύπτει το 2 μήνες που μου είπαν οι άλλοι. 

Mάλλον 2 μήνες εννοούσαν oτι θα κρατούσε η διαφωνία σου μαζί τους και οι τσακωμοί, μέχρι να το παραλαβπυν αυτοί απο εσένα... :)

Επεξ/σία από Eloy

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Razor333 είπε

Τόσο πρέπει να βγάζει με stock limits χωρίς mce, στο cb23 δεν κάνουν κάτι οι μνήμες. 

stock ειναι και εμενα με Mce off ,μαλλον εχει να κανει και με την μητρικη και ποση ταση δινει. Για να βγαζω σκορ κατω απο 24K θα πρεπει να βαλω τις μνημες στα 2133Mhz

Δεν ξερω αν το εχουν και αλλες μητρικες ωστοσο η asus εχει και το svid behavior που εχει να κανει με το τι κομματι εχεις αν απο auto το βαλω στο best case senario ριχνει την ταση στο cb απο 1.199v στα 1.137v και πεφτει στα 140watt με το ιδιο σκορ

1150968194_.png.0a7c6567daa0b490761adc33e3bb6690.png

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...