Προς το περιεχόμενο

Intel 13th +14th Gen Core, Raptor-Lake & Z790 (2022) [LGA1700]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε

default λεει, στα default εχει Limit? Δεν ειμαι 100% αλλα λιγο που ειχα δοκιμασει prime small στον 13700κ ολες ρθμισεις  default δεν εχω ασχοληθει καν 100αρια δεν ειδα.

out of the box καμια μητρικη δεν βαζει limts εκτος απο καποιες με σαπιο vrm, τρεξε βρε να δεις ποσο βαραει να σου λυθει η απορια

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
  • Απαντ. 8,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

out of the box καμια μητρικη δεν βαζει limts εκτος απο καποιες με σαπιο vrm, τρεξε βρε να δεις ποσο βαραει να σου λυθει η απορια

Οκ θα δοκιμασω 4-5 λεπτακια prime small να δω, μπορει να κανω και λαθος..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Και στο reddit βλέπω παραπονιούνται για 100αρια και Βαράνε offset -0.15V. 

Γενικά σεταρω τίποτα στο BIOS; Υπάρχει κάποιο βίντεο how to κλπ;

Ή απλά ανοίγω το ΧΜΡ μου και παίζω τα παιχνίδια μου κύριος και αγνοώ τα υπόλοιπα;

Φανταζομαι AVX2 σενάρια δε θα δω και ποτέ. Απλά ήθελα να δω τι θερμοκρασίες έχω με το 360mm της Κορσερ και να δω αν είναι όλα κομπλέ :D

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thetiesthatbind είπε

Και στο reddit βλέπω παραπονιούνται για 100αρια και Βαράνε offset -0.15V. 

Γενικά σεταρω τίποτα στο BIOS; Υπάρχει κάποιο βίντεο how to κλπ;

Ή απλά ανοίγω το ΧΜΡ μου και παίζω τα παιχνίδια μου κύριος και αγνοώ τα υπόλοιπα;

Φανταζομαι AVX2 σενάρια δε θα δω και ποτέ. Απλά ήθελα να δω τι θερμοκρασίες έχω με το 360mm της Κορσερ και να δω αν είναι όλα κομπλέ :D

Aν στα games τα temps ειναι οκ  μην ασχολεισαι

• Thanks 1
Δημοσ.

Θα το τσεκάρω αύριο αν είναι και θα επανέλθω. Με κούρασε αρκετά σήμερα το σεταρισμα με τα 50000 καλώδια της Corsair και του Commander Pro :) 

Μετανιώνω που τα είχα βάλει 3-4 χρόνια πριν 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

6-7 λεπτα το αφησα prime 95 small και ειδα αυτα

prime.jpg

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

6-7 λεπτα το αφησα prime 95 small και ειδα αυτα

prime.jpg

εχεις αφησει τα avx2 και avx η τα εχεις βγαλει? θα το τρεξω και εγω αυριο να δω 

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

εχεις αφησει τα avx2 και avx η τα εχεις βγαλει? θα το τρεξω και εγω αυριο να δω 

Oπως τα εχει default το Prime απλα πηγα και τσεκαρα το κουτακι small που λεγατε δεν πειραξα κατι αλλο,  βαζω και screen να δεις και εσυ μηπως τα κανω λαθος.

Με αυτα τα settings μετα απο 7 λεπτα, 86 βαθμοι core temp max και 270watt max ειδα  στο hwinfo.

cb23 πανω απο 74-75 βαθμους max στο 10λεπτο δεν παει.

prime 2.jpg

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Oπως τα εχει default το Prime απλα πηγα και τσεκαρα το κουτακι small που λεγατε δεν πειραξα κατι αλλο,  βαζω και screen να δεις και εσυ μηπως τα κανω λαθος.

Με αυτα τα settings μετα απο 7 λεπτα, 86 βαθμοι core temp max και 270watt max ειδα  στο hwinfo.

cb23 πανω απο 74-75 βαθμους max στο 10λεπτο δεν παει.

prime 2.jpg

Μια  χαρα τα εχεις 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Μια  χαρα τα εχεις 

Kαλα θυμομουν οτι δεν ειχα δει 100αρια. Βεβαια δεν το αφησα και πολυ ωρα, αμα το αφησω να τρεχει καμια ωρα μπορει να βρασει ο τοπος.😝

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Kαλα θυμομουν οτι δεν ειχα δει 100αρια. Βεβαια δεν το αφησα και πολυ ωρα, αμα το αφησω να τρεχει καμια ωρα μπορει να βρασει ο τοπος.😝

πιο version  εχεις μπορεις να δεις?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Το περασα τωρα ,ειχα πιο παλιο ,οντως σε αυτο παει φλουδα , 80max  μεχρι στιγμης 

default το τρεχεις εσυ η εισαι και oced?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...