akoinonitos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε default λεει, στα default εχει Limit? Δεν ειμαι 100% αλλα λιγο που ειχα δοκιμασει prime small στον 13700κ ολες ρθμισεις default δεν εχω ασχοληθει καν 100αρια δεν ειδα. out of the box καμια μητρικη δεν βαζει limts εκτος απο καποιες με σαπιο vrm, τρεξε βρε να δεις ποσο βαραει να σου λυθει η απορια Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2023 από akoinonitos 1
Pwpwpw Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε out of the box καμια μητρικη δεν βαζει limts εκτος απο καποιες με σαπιο vrm, τρεξε βρε να δεις ποσο βαραει να σου λυθει η απορια Οκ θα δοκιμασω 4-5 λεπτακια prime small να δω, μπορει να κανω και λαθος..
thetiesthatbind Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε out of the box καμια μητρικη δεν βαζει limts εκτος απο καποιες με σαπιο vrm, τρεξε βρε να δεις ποσο βαραει να σου λυθει η απορια Και στο reddit βλέπω παραπονιούνται για 100αρια και Βαράνε offset -0.15V. Γενικά σεταρω τίποτα στο BIOS; Υπάρχει κάποιο βίντεο how to κλπ; Ή απλά ανοίγω το ΧΜΡ μου και παίζω τα παιχνίδια μου κύριος και αγνοώ τα υπόλοιπα; Φανταζομαι AVX2 σενάρια δε θα δω και ποτέ. Απλά ήθελα να δω τι θερμοκρασίες έχω με το 360mm της Κορσερ και να δω αν είναι όλα κομπλέ
akoinonitos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, thetiesthatbind είπε Και στο reddit βλέπω παραπονιούνται για 100αρια και Βαράνε offset -0.15V. Γενικά σεταρω τίποτα στο BIOS; Υπάρχει κάποιο βίντεο how to κλπ; Ή απλά ανοίγω το ΧΜΡ μου και παίζω τα παιχνίδια μου κύριος και αγνοώ τα υπόλοιπα; Φανταζομαι AVX2 σενάρια δε θα δω και ποτέ. Απλά ήθελα να δω τι θερμοκρασίες έχω με το 360mm της Κορσερ και να δω αν είναι όλα κομπλέ Aν στα games τα temps ειναι οκ μην ασχολεισαι 1
thetiesthatbind Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Θα το τσεκάρω αύριο αν είναι και θα επανέλθω. Με κούρασε αρκετά σήμερα το σεταρισμα με τα 50000 καλώδια της Corsair και του Commander Pro Μετανιώνω που τα είχα βάλει 3-4 χρόνια πριν 🤣
Pwpwpw Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, akoinonitos είπε out of the box καμια μητρικη δεν βαζει limts εκτος απο καποιες με σαπιο vrm, τρεξε βρε να δεις ποσο βαραει να σου λυθει η απορια 6-7 λεπτα το αφησα prime 95 small και ειδα αυτα Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2023 από Pwpwpw
akoinonitos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε 6-7 λεπτα το αφησα prime 95 small και ειδα αυτα εχεις αφησει τα avx2 και avx η τα εχεις βγαλει? θα το τρεξω και εγω αυριο να δω Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2023 από akoinonitos
Pwpwpw Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, akoinonitos είπε εχεις αφησει τα avx2 και avx η τα εχεις βγαλει? θα το τρεξω και εγω αυριο να δω Oπως τα εχει default το Prime απλα πηγα και τσεκαρα το κουτακι small που λεγατε δεν πειραξα κατι αλλο, βαζω και screen να δεις και εσυ μηπως τα κανω λαθος. Με αυτα τα settings μετα απο 7 λεπτα, 86 βαθμοι core temp max και 270watt max ειδα στο hwinfo. cb23 πανω απο 74-75 βαθμους max στο 10λεπτο δεν παει. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2023 από Pwpwpw 1
akoinonitos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Oπως τα εχει default το Prime απλα πηγα και τσεκαρα το κουτακι small που λεγατε δεν πειραξα κατι αλλο, βαζω και screen να δεις και εσυ μηπως τα κανω λαθος. Με αυτα τα settings μετα απο 7 λεπτα, 86 βαθμοι core temp max και 270watt max ειδα στο hwinfo. cb23 πανω απο 74-75 βαθμους max στο 10λεπτο δεν παει. Μια χαρα τα εχεις 1
Pwpwpw Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Μια χαρα τα εχεις Kαλα θυμομουν οτι δεν ειχα δει 100αρια. Βεβαια δεν το αφησα και πολυ ωρα, αμα το αφησω να τρεχει καμια ωρα μπορει να βρασει ο τοπος.😝 Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2023 από Pwpwpw
akoinonitos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Kαλα θυμομουν οτι δεν ειχα δει 100αρια. Βεβαια δεν το αφησα και πολυ ωρα, αμα το αφησω να τρεχει καμια ωρα μπορει να βρασει ο τοπος.😝 πιο version εχεις μπορεις να δεις?
Pwpwpw Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε πιο version εχεις μπορεις να δεις? Aν εννοεις του prime γραφει 30.9 1
akoinonitos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε Aν εννοεις του prime γραφει 30.9 Το περασα τωρα ,ειχα πιο παλιο ,οντως σε αυτο παει φλουδα , 80max μεχρι στιγμης 1
Pwpwpw Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Το περασα τωρα ,ειχα πιο παλιο ,οντως σε αυτο παει φλουδα , 80max μεχρι στιγμης default το τρεχεις εσυ η εισαι και oced?
akoinonitos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε default το τρεχεις εσυ η εισαι και oced? οχι ολα default και xmp 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα