akoinonitos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε Να διορθώσω, ότι προφανώς αν έχεις ένα ddr4 kit της προκοπής το βαστάς (υποθέτω λόγω του 5820k) αλλιώς προφανώς και πας σε ddr5. Εννοώ από τα διαθεσιμα z690 κάποιο από τα οικονομικότερα, με κάνα 200άρι βρίσκεις αξιοπρεπές m/b. Έχω παραγγείλει το asrock z690 pg riptide dddr4 στα 199😜. Ειναι σαπακια ρε φιλε ,και εγω που εδωσα 220 για τη μλκια που εχω με βαρια καρδια τα εδωσα ,ολες αυτες οι μητρικες επρεπε να ειναι βαρια 120 ευρω ,δινεις 200+ ευρω και δεν εχουν οι περισσοτερες ενα ρημαδι wifi πανω Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2022 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, akoinonitos είπε Ειναι σαπακια ρε φιλε ,και εγω που εδωσα 220 για τη μλκια που εχω με βαρια καρδια τα εδωσα ,ολες αυτες οι μητρικες επρεπε να ειναι βαρια 120 ευρω ,δινεις 200+ ευρω και δεν εχουν οι περισσοτερες ενα ρημαδι wifi πανω Εσένα είναι itx, είναι premium μέγεθος, δεν είναι γκουμούτσα σαν τη δικιά μου. Το έψαξα αρκετά, η συγκεκριμένη έχει λίγο value πάνω της, αν εξαιρέσουμε το αισθητικό κομμάτι που είναι φτώχεια καταραμένη. Ήθελα οπωσδήποτε optical, bios flashback κουμπί στο rear i/o και clearcmos κουμπί κι όχι jumper. Αυτή έχει έξτρα και το παπαριλίκι για τη gpu + m.2 wifi slot + το bracket με τις 2 έξτρα usb. Αν τυχόν τώρα καταφέρω να πάρω και λίγο από ram/cpu oc θα νιώθω ότι πέτυχα ευκαιρία!!! Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2022 από DiaperCh@nger101 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, DiaperCh@nger101 είπε Εσένα είναι itx, είναι premium μέγεθος, δεν είναι γκουμούτσα σαν τη δικιά μου. Το έψαξα αρκετά, η συγκεκριμένη έχει λίγο value πάνω της αν εξαιρέσουμε το αισθητικό κομμάτι που είναι φτώχια καταραμένη. Ήθελα οπωσδήποτε optical, bios flashback κουμπί στο rear i/o και clearcmos κουμπί κι όχι jumper. Αυτή είχε έξτρα και το παπαριλίκι για τη gpu + m.2 wifi slot + το bracket με τις 2 έξτρα usb. Αν τυχόν τώρα καταφέρω να πάρω και λίγο από ram/cpu oc θα νιώθω ότι πέτυχα ευκαιρία!!! τι Premium ρε , εντωμεταξυ ειναι ιδια με την h670 με επιλογη για oc και χρεωνουν κανα 100αρι γιαυτο και για 10amp παραπανω σε καθε power stage Θελω να αλλαξω κουτι τωρα να παω σε midi και τσιγκουνευομαι να δωσω λεφτα για μητρικη της προκοπης (εστω εμφανισιακα) Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2022 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Πετυχα κατι καλο Λίγο trefi τώρα θα δοκιμάσω αν μας παιρνει 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matrix7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Razor333 είπε Αν έχει τις επιλογές για bandwidth και latency boost, ενεργοποίησε τα, free tuning είναι. Αδερφέ να είσαι καλά,στο auto ήταν τελικά.Το έβαλα κ πήγε στα 63..Όπως είπα κ πιο πάνω κλάιν,απλά ήταν πιο πάνω από ότι είχαν οι άλλοι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christarass Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Παιδες ξερει κανεις που μπορω να βρω nzxt bracket 1700 δεν βρισκω κατι διαθεσιμο. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 @akoinonitos η μητρική σου ITX υποστηρίζει pcie bifurcation στο pci-e slot; Και αν ναι, τι επιλογές δίνει; 8+8 μόνο ή έχει και 8+4+4/4+4+4+4; Μπορείς να δεις στο BIOS; Είναι στις pci-e ρυθμίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 46 λεπτά πριν, christarass είπε Παιδες ξερει κανεις που μπορω να βρω nzxt bracket 1700 δεν βρισκω κατι διαθεσιμο. Ευχαριστω. Ελλαδα δεν παιζει να βρεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matrix7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, ICE-T είπε Ελλαδα δεν παιζει να βρεις . Στέλνεις στην nzxt απόδειξη αγοράς cpu ή Mobo και υδρόψυξης και στο στένουν αυτοί δωρεάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, malakudi είπε @akoinonitos η μητρική σου ITX υποστηρίζει pcie bifurcation στο pci-e slot; Και αν ναι, τι επιλογές δίνει; 8+8 μόνο ή έχει και 8+4+4/4+4+4+4; Μπορείς να δεις στο BIOS; Είναι στις pci-e ρυθμίσεις. 8+8 μονο Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2022 από akoinonitos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christarass Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Matrix7 είπε Στέλνεις στην nzxt απόδειξη αγοράς cpu ή Mobo και υδρόψυξης και στο στένουν αυτοί δωρεάν. Ναι απλα να εχω τα πραγματα και να περιμενω το bracket ειναι τραγικο και να μην μπορω και να το αγορασω. Τεσπα πηγα σε asus thanks παντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, Matrix7 είπε Στέλνεις στην nzxt απόδειξη αγοράς cpu ή Mobo και υδρόψυξης και στο στένουν αυτοί δωρεάν. ,αν είναι να τους στείλεις άστα να πάνε,ακόμη περιμένω 2+χρόνια να παραλάβω ΑΜ4 bracket για ΝΖΧΤ Χ73 ,έχω αλλάξει 4 μηχανήματα και έρχεται ακόμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Κατάφερα trefi 80000 χωρίς παραπάνω ρεύμα. Έβαλα κ ένα φαν να φυσάει ραμ κ μπορώ να πω ότι τελείωσα το σεταρισμα για daily. Κάποια στιγμή θα ασχοληθώ και με manual oc cpu. Πολύ δυνατή η mobo και κρύα. Δε νιώθει από temps και τα vrm της πάνω από 45 δεν είδα να πηγαίνουν. Επίσης πήγε τις μνήμες αξιοπρεπώς. Όσα ήθελα δλδ. Bvfm 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matrix7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, ICE-T είπε ,αν είναι να τους στείλεις άστα να πάνε,ακόμη περιμένω 2+χρόνια να παραλάβω ΑΜ4 bracket για ΝΖΧΤ Χ73 ,έχω αλλάξει 4 μηχανήματα και έρχεται ακόμη. Εμένα κ αντικαt;aσταση μ έστειλαν με ένα βιντεάκι καταστροφής της προηγούμενης χωρίς να τους την επιστρέψω κ Bracket 1700 με απόδειξη αγοράς.Είχα προνοήσει βέβαια να βάλω απόδειξη αλλουνού για να μη περιμένω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Matrix7 είπε Εμένα κ αντικαt;aσταση μ έστειλαν με ένα βιντεάκι καταστροφής της προηγούμενης χωρίς να τους την επιστρέψω κ Bracket 1700 με απόδειξη αγοράς.Είχα προνοήσει βέβαια να βάλω απόδειξη αλλουνού για να μη περιμένω εγω δεν παρελαβα ποτε ,και αποδειξη εστειλα και βιντεο,, εβαλα Artic και τελος η nzxt κατεληξε καδο ανακυκλωσης οπως της αξιζε , παρολο που με τερμα στροφες ειναι καλυτερη σε θερμοκρασιες η εταιρια δεν αξιζει πολυ ταλαιπωρια το support τους , και μονο που πουλανε τα προιοντα τους χωρις 1700 bracket τρωνε ακυρο . Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2022 από ICE-T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα