akoinonitos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Εφτασε και το cpu αλλα δεν μπορω να τα στησω γιατι το Bracket απο ΕΚ για 1700 δεν εχει ερθει και γραφει estimated delivery 6/1/23, καλα πηγε αυτο 😂 βαλε αυτο που εχεις τωρα και μετα το αλλαζεις 😛 με γειες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, akoinonitos είπε βαλε αυτο που εχεις τωρα και μετα το αλλαζεις 😛 με γειες Ευχαριστω! Μωρε γινετε και αυτο απλα με προβλητιζει το γεγονος οτι το τωρινο backplate θα παταει πανω στο backplate της μητρικης, μην ασκει πιεση που δεν πρεπει φοβαμαι και δημιουργησει κανενα θεμα. Και αυτοι απο Ek ετοιμοπαραδοτο το εχουν τι 6/1 estimated delivery ηταν αυτο, που να μην ηταν και ετοιμοπαρατο😜 Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2022 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Ευχαριστω! Μωρε γινετε και αυτο απλα με προβλητιζει το γεγονος οτι το τωρινο backplate θα παταει πανω στο backplate της μητρικης, μην ασκει πιεση που δεν πρεπει φοβαμαι και δημιουργησει κανενα θεμα. Και αυτοι απο Ek ετοιμοπαραδοτο το εχουν τι 6/1 estimated delivery ηταν αυτο, που να μην ηταν και ετοιμοπαρατο😜 ε μεσολαβουν γιορτες ρε γιαυτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 B760 - ASROCK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Ότι καλύτερο μπόρεσα από latency, με το a-die kit και την z790 master, 2T παίζει μέχρι 7600c36, αλλά είναι πιο αργό σε latency, μόνο στα bw είναι κάπως καλύτερο. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) -1.12 τάση . Daily settings Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2022 από billeiros 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Eνα τεράστιο ευχαριστώ στον @BabisTsπου με βοήθησε στο ram tuning 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matrix7 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, billeiros είπε Eνα τεράστιο ευχαριστώ στον @BabisTsπου με βοήθησε στο ram tuning Εμείς πάμε πακέτο,κ εγώ τώρα τον έβαλα😅.Το μόνο π έκανα ήταν ένα -0.04 offcet. Χρόνια πολλά σε ολους! Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2022 από Matrix7 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, billeiros είπε Eνα τεράστιο ευχαριστώ στον @BabisTsπου με βοήθησε στο ram tuning Με power limit είσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billeiros Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Herald είπε Με power limit είσαι? Μαμά plimits ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Ένα cb23 stock+unlimited + adaptive -0.07v offset που τον τρέχω τώρα. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, billeiros είπε Eνα τεράστιο ευχαριστώ στον @BabisTsπου με βοήθησε στο ram tuning Να είσαι καλά.... σίγουρα έχεις και αλλο να πάρεις σε απόδοση από ραμ και θα σου πουν και τα παιδιά εδώ στο forum που είναι κάτοχοι.....δεν έχω πιάσει ddr5 στα χέρια μου ακόμα για να τις ξέρω καλά...ακόμα με ddr4 ειμαι...απλά κάποια βασικά περί ραμ λειτούργησαν βλέπω με τις ανάλογες δοκιμές από σένα ... ωστόσο πολύ καλό τσιπακι έχεις αλλά και mobo αφού μπορεί να διαχειριστεί και στα 7600mhz τις ram.Καλοριζικα και πάλι και χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους! Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2022 από BabisTs 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους! Εν αναμονή του 1700 bracket για το waterblock, έβγαλα την μητρική από το κουτί να την δω και επι της ευκαιρίας τοποθέτησα το cpu και τον ssd πάνω της να είναι έτοιμα. Παρατήρησα όμως αυτό πάνω στην μητρική και μου έκανε εντύπωση, αυτά τα κόκκινα δεν έπρεπε να είναι σε ευθεία γραμμή; Λέτε να χτυπήθηκε κανένα και μα έχει πρόβλημα η μητρική; Ρίξτε μια μάτια στην φωτό. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2022 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους! Εν αναμονή του 1700 bracket για το waterblock, έβγαλα την μητρική από το κουτί να την δω και επι της ευκαιρίας τοποθέτησα το cpu και τον ssd πάνω της να είναι έτοιμα. Παρατήρησα όμως αυτό πάνω στην μητρική και μου έκανε εντύπωση, αυτά τα κόκκινα δεν έπρεπε να είναι σε ευθεία γραμμή; Λέτε να χτυπήθηκε κανένα και μα έχει πρόβλημα η μητρική; Ρίξτε μια μάτια στην φωτό. Για λόγους αισθητικής και ψυχαναγκασμού, ναι θα έπρεπε να είναι ευθεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Razor333 είπε Για λόγους αισθητικής και ψυχαναγκασμού, ναι θα έπρεπε να είναι ευθεία. Δεν είναι αυτό, όσα unboxing τσέκαρα στο YouTube ήταν σε όλες ευθεία, δεν είδα άλλες να είναι σαν την δικιά μου. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2022 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα