azazil1190 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Aμα τον δωσεις στειλε μυνημα Εγω πηρα σημερα τηλεφωνο να ρωτησω σχετικα με την εξελιξη παραγγελιας για ενα 13700κ που περιμενω και μου ειπανε οτι τελικα εχει μεγαλυτερο χρονο αναμονη απο οσο λεγανε αρχικα και οτι πολυ πιθανο θα παει με το νεο ετος.Ακυρωσα οχι γιατι δεν ειχα υπομονη αλλα γιατι θωρω οτι θα επρεπε να εχα ενημερωση για την καθυστρηση που προεκυψε. Σκεφτομαι να παραγγειλω απο alternate, επειδη δεν εχω ψωνισει ποτε μπορεις καποιο που γνωριζει να μου δωσει feedback? Υ.Γ Αυτο με το frame που λετε τι ειναι ρε παιδια? Αυτό είναι το frame. https://www.amazon.de/Thermalright-LGA1700-BCF-Generation-Anti-Bending-Installation/dp/B0B64XQ96X/ref=mp_s_a_1_3?crid=2D1ULC1UPPREA&keywords=intel+kontaktrahmen&qid=1671697886&sprefix=intel+fra%2Caps%2C161&sr=8-3 Στην ουσία καταργείς το μαμά μπρακετ το οποίο είναι βλαμμένο γιατί ο τρόπος που ασφαλίζει είναι λάθος με αποτέλεσμα να μην είναι σωστά στην ευθεία το cpu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Herald είπε Άψογο ειναι το alternate απλα εχει μια περίεργη διαδικασια οταν παραγγελνεις απο εκτος Γερμανίας. Κανεις την παραγγελία σου και σου λεει πρέπει να περάσει απο έλεγχο, πατας ok κλπα κλπα και μετα απο 2-3 μερες σου έρχεται η παραγγελία στο email με ελληνικο φπα και σου ζηταει την καταθεση μεσα σε 7 μερες Μπορεις να ψωνισεις κανονικα χωρις να εχει καποιος επαγγελματικο αφμ ετσι? Δεν απευθυνεται μονο σε επαγγελματιες?Καποιο αλλο site του εξωτερικου αξιοπιστο και γρηγορο? 4 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Αυτό είναι το frame. https://www.amazon.de/Thermalright-LGA1700-BCF-Generation-Anti-Bending-Installation/dp/B0B64XQ96X/ref=mp_s_a_1_3?crid=2D1ULC1UPPREA&keywords=intel+kontaktrahmen&qid=1671697886&sprefix=intel+fra%2Caps%2C161&sr=8-3 Στην ουσία καταργείς το μαμά μπρακετ το οποίο είναι βλαμμένο γιατί ο τρόπος που ασφαλίζει είναι λάθος με αποτέλεσμα να μην είναι σωστά στην ευθεία το cpu Και το προβλημα που προκυπτει πιο ειναι αυξημενες θερμοκρασιες? Ισχυει και για τα z790 η μονο στα 690? Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2022 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Μην το λες μιας και εγώ έχω πάντα την τύχη με το μέρος μου.Εγώ έφαγα πόρτα από αμαζον χτες το βράδυ . Έκανα παραγγελία και μου ήρθε email μετά από δύο ώρες ότι απέρριψαν την παραγγελία μου. Ξανά παραγγέλνω και μου κλείδωσαν προσωρινά τον λογαριασμό να κάνουν τον απαιτούμενο έλεγχο και θα έχω απάντηση μέσα στο 24ωρο. Εντόπισαν παράνομη δραστηριότητα λένε. Ένα μαγαζί δεν βρέθηκε στην Ελλάδα να έχει μια τέτοια μαλακία ας είναι και της grizzly που είναι πιο ακριβό. Μου αρέσει που χάρηκα γιατί είχα βάλει και express παράδοση για τεταρτη 28 του μήνα. να στο παραγγειλω εγω ρε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Μπορεις να ψωνισεις κανονικα χωρις να εχει καποιος επαγγελματικο αφμ ετσι? Δεν απευθυνεται μονο σε επαγγελματιες? Και το προβλημα που προκυπτει πιο ειναι αυξημενες θερμοκρασιες? Ισχυει και για τα z790 η μονο στα 690? Ναι μπορεις κανονικά, συνεχεια απο εκει αγοράζω Οσον αφορα το frame, εγω διαφορες δεν ειδα. Και γενικα δεν ειχα προβλημα με τις θερμοκρασιες ουτε με την apex ουτε με την unify x. Ίσως ημουν τυχερος, dunno Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2022 από Herald 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε να στο παραγγειλω εγω ρε? Όχι ρε Χρηστάρα ευχαριστω! Κάτσε να δω σήμερα τι ώρα θα τους την ταυλωσει να ξεκλειδώσουν τον λογαριασμό μου και εάν δεν βγάλω άκρη σου λέω εάν είναι. Έτσι και αλλιώς όπως το βλέπω θα αργήσω να στήσω .Πρέπει να μετακομίσω τον 5950χ στον μικρό αρχικά ώστε να φύγει ο 10900 με απεξ από εκεί και αφού τελειωσω από αυτά ,μετά έχει σειρά το δικό μου. Περιμένω και μνήμες να έρθουν οπότε έχω μέρες ακόμα και διάθεση δεν εχω😆 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Είδα σε προηγούμενα posts (πχ του @akoinonitos ) ότι αναφέρατε το ME (Management Engine driver) Αυτό το χρειαζόμαστε με Alder Lake/Raptor ? Δεν τον εχω εγκαταστήσει καν βλέπω. *Αν θυμάμαι καλά ούτε με το παλιό σύστημα το ειχα. Πρέπει να σταμάτησα (for some reason) να χρησιμοποιώ αυτόν τον οδηγό. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2022 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, prefuse είπε Offtopic η καλή μέρα από το κουτί φαίνεται... Καλά πόσο μλκ (ή πόσο πονηρό μπορεί να είναι το μάρκετινγκ τους) είναι στη fractal design.. πήγα να βγάλω την μεμβράνη προστασίας από το τζάμι χώρις να έχω ανοίξει το κουτί και στο πρώτο peel, βγήκε και χτύπησε η αριστερή κάτω γωνία στο δάπεδο. Μιλάμε ότι μόλις το έβγαλα από το κουτί του, χωρίς να έχω πειράξει τίποτα απολύτως. ή είναι τόσο πονηροί και λένε δεν θα βιδωνουμε/κλειδώνουμε τα τζάμια στο κουτί, ωστε οποίος το πάρει και πάει να βγάλει την μεμβράνη απευθείας από το κουτί, θα τα σπάει και θα τα χρεώνουμε δίπλα. Μεγάλη ξενερα, ούτε ένα λεπτό δεν το είχα. Αν το κρατήσω έτσι θα έχω πρόβλημα να σπάσουν τα κομμάτια με το χρόνο και να δημιουργήσει πρόβλημα στα αλλά part του PC? Αναφορά σε κείμενο I'll send you a replacement side panel as soon as possible. You will most likely receive the side panel within 7 days. Please note that the tempered glass panels are allergic to tiled floors and other hard surfaces. They can survive pretty much anything dropped straight on to it, but if one of the four corners take a hit, it will shatter. It might not happen right away, but even touching one of the four corners with a hard surface can create a small dent or crack in the panel which later on, depending on the size of the crack, can break it from the PC vibrations or the tension added to it when removing it long after, so we recommend to always keep it on a soft surface when removing and remounting, and also to lay it down on a soft surface once removed such as a bed or a couch. καλό ειναι να τους τα λέμε, (ευγενικά πάντα) για να διορθώνονται. τους ρώτησα αν φταιω εγώ που έβγαλα την μεμβράνη, μόλις το παρέλαβα αν ειναι μεμονομένο περιστατικό και αστοχία υλικου καθως το πέσιμο ηταν απο τα 4 cm σε δάπεδο με χαλί (στην παραπάνω φωτογραφία που ειναι σε μαρμαρο, το ειχα ήδη μετακινήσει) ή αν ειναι απλά κακός σχεδιασμός, αφου τα πλαινά τζάμια δεν κλειδώνουν και με το peel της μεμβράνης φεύγουν απο την θέση τους με κίνδυνο πτωσης & θραύσης. τους πρότεινα, αντί για το γενικό αυτοκόλλητο πάνω στο τζάμι "Glass handle with care" να αναφέρουν οτι για το peel της μεμβράνης, ειναι αναγκαίο να βγαίνει το τζαμι απο το κουτί, καθως δεν ειναι βιδωμένο/σταθερό στο κουτί. ελπίζω στο μελλον να το διορθώσουν γιατί στην τελική αυτοί χρεώνονται και εμεις ως καταναλωτές, εχουμε μια κακή εμπειρία, απο κακό σχεδιασμό και ενημέρωση. end offtopic Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2022 από prefuse 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rsttls Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, prefuse είπε καλό ειναι να τους τα λέμε, (ευγενικά πάντα) για να διορθώνονται. τους ρώτησα αν φταιω εγώ που έβγαλα την μεμβράνη, μόλις το παρέλαβα αν ειναι μεμονομένο περιστατικό και αστοχία υλικου καθως το πέσιμο ηταν απο τα 4 cm σε δάπεδο με χαλί (στην παραπάνω φωτογραφία που ειναι σε μαρμαρο, το ειχα ήδη μετακινήσει) ή αν ειναι απλά κακός σχεδιασμός, αφου τα πλαινά τζάμια δεν κλειδώνουν και με το peel της μεμβράνης φεύγουν απο την θέση τους με κίνδυνο πτωσης & θραύσης. τους πρότεινα, αντί για το γενικό αυτοκόλλητο πάνω στο τζάμι "Glass handle with care" να αναφέρουν οτι για το peel της μεμβράνης, ειναι αναγκαίο να βγαίνει το τζαμι απο το κουτί, καθως δεν ειναι βιδωμένο/σταθερό στο κουτί. ελπίζω στο μελλον να το διορθώσουν γιατί στην τελική αυτοί χρεώνονται και εμεις ως καταναλωτές, μια κακή εμπειρία απο λάθος σχεδιασμό και ενημέρωση. end offtopic Well done Fractal ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 44 λεπτά πριν, prefuse είπε καλό ειναι να τους τα λέμε, (ευγενικά πάντα) για να διορθώνονται. τους ρώτησα αν φταιω εγώ που έβγαλα την μεμβράνη, μόλις το παρέλαβα αν ειναι μεμονομένο περιστατικό και αστοχία υλικου καθως το πέσιμο ηταν απο τα 4 cm σε δάπεδο με χαλί (στην παραπάνω φωτογραφία που ειναι σε μαρμαρο, το ειχα ήδη μετακινήσει) ή αν ειναι απλά κακός σχεδιασμός, αφου τα πλαινά τζάμια δεν κλειδώνουν και με το peel της μεμβράνης φεύγουν απο την θέση τους με κίνδυνο πτωσης & θραύσης. τους πρότεινα, αντί για το γενικό αυτοκόλλητο πάνω στο τζάμι "Glass handle with care" να αναφέρουν οτι για το peel της μεμβράνης, ειναι αναγκαίο να βγαίνει το τζαμι απο το κουτί, καθως δεν ειναι βιδωμένο/σταθερό στο κουτί. ελπίζω στο μελλον να το διορθώσουν γιατί στην τελική αυτοί χρεώνονται και εμεις ως καταναλωτές, εχουμε μια κακή εμπειρία, απο κακό σχεδιασμό και ενημέρωση. end offtopic Παντως εγω του εχω τινάξει τα πεταλα του πλαινου και δεν εχει κανει κιχ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε The Witcher 3 next gen update on RTX 4090. 3840x1600, DLSS Q. RT maxed out + Nv HairWorks on. CPU demanding scene. 13900K vs 7950X RPL 25% faster and high GPU usage Strong CPU needed to utilize the RTX 4090 13900K paired with DDR5-7600, opt timings. + 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Σε cinebench23 oοι 98 - 100 βαθμοί του 13900k είναι οκ? Μιας και μου ήρθε επιτέλους το Frame μήπως πρέπει να το περάσω τελικά 🤣🤣🤣, πραγματικά όταν είδα τόσο μεγάλες θερμοκρασίες λέω πάω καρφί για μπλε οθόνη 🤣🤣🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Mr Aris είπε Σε cinebench23 oοι 98 - 100 βαθμοί του 13900k είναι οκ? Μιας και μου ήρθε επιτέλους το Frame μήπως πρέπει να το περάσω τελικά 🤣🤣🤣, πραγματικά όταν είδα τόσο μεγάλες θερμοκρασίες λέω πάω καρφί για μπλε οθόνη 🤣🤣🤣 Ναι αν τρέχεις unlimited PL είναι φυσιολογικό, σε PL 253 και 288 τέτοιες θερμοκρασίες δεν υπάρχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 https://unboxholics.com/news/tech/101243-to-megalytero-cpu-overclocking-olon-ton-epochon-einai-gegonos-xepernontas-ta-9-ghz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Intel netburst 😢 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 20/12/2022 στις 5:53 ΜΜ, Pwpwpw είπε Εφτασε και το cpu αλλα δεν μπορω να τα στησω γιατι το Bracket απο ΕΚ για 1700 δεν εχει ερθει και γραφει estimated delivery 6/1/23, καλα πηγε αυτο 😂 Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2022 από Pwpwpw 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα