Προς το περιεχόμενο

Αξιόπιστες μάντρες για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

__kostas__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αμα θες φτηνο αμαξι θα βρεις πολλες ευκαιριες. αμα θες κανα τζιπ φτηνο κ με λιγα χιλιομετρα κλπ, θελει τρεξιμο να δεις κ να εξετασεις πολλες πωλησεις , καπου θα το πετυχεις .

τωρα που εχουν πεθανει κ εχουν βγει οφ πολλοι απο κοβιντ μπορεις να βρεις πολλες πραγματικες ευκαιριες οντως

εχουν κοκκινησει πολλα δανεια κ πολλοι πουλανε αμαξια οντως σε πολλη καλη κατασταση για να μην το χαρισουν στην τραπεζα.. 50ε

οταν ακους εγκεφαλικα στα 25 ετη κλπ κλπ κλπ δεν κρατας αμαξι 40,50 χιλιαρικα για να κανεις βολτες.

το πουλας κ πας να τα φας οσο ζεις

Επεξ/σία από Stefanos683
  • Confused 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οι μαντρες θα πουλαγαν ακομα και ενα αυτοκινητο χωρις μηχανη αν μπορουσαν

Απο αντιπροσωπεια συνηθως οι τιμες ειναι εξωφρενικες,οποτε μενει μονο ιδιωτης,οπλισου με υπομονη, διαβασε τα σχετικα για να μην πας με εξωφρενικες απαιτησεις (φερτε μου το αυτοκινητο σε συνεργειο της επιλογης μου στην αλλη ακρη της αττικης) και ξεκινα να βρεις ενα αυτοκινητο που κινειται δεν σαπιζει σε καποια μαντρα

fb marketplace πολυ ανώτερο σε τιμές από car πάντως. Απλά τις περισσοτερες φορες ο αλλος βαζει την αγγελια και σου απανταει 3 εβδομάδες μετά :D

16 ώρες πριν, Sakiz105 είπε

fb marketplace πολυ ανώτερο σε τιμές από car πάντως. Απλά τις περισσοτερες φορες ο αλλος βαζει την αγγελια και σου απανταει 3 εβδομάδες μετά :D

συμφωνω

εχει τυχει μαλιστα να βρω και ιχ που δεν ηταν σε καρ ή αλλου

μη ξεχνατε και xe.gr οπου εχω τυχει σε ευκαιριες απο συνταξιουχους ή γενικοτερα old school

οπως εχω γραψει αξιοπιστη και καλες τιμες μαντρα ειναι στη Αθηνα αυτη που ειναι κοντα στο πλαισιο μεταμορφωσης (δεν υπαρχουν αλλες μαντρες εκει γυρω) κυριως στα Γαλλικα ιχ. Εγω προσωπικα ειχα καλη εμπειρια.

επισης θεοχαρακης στην αθηνα (κοντα 3 γεφυρες) ειναι οτι περιγραφουν στις αγγελιες και γενικα εχουν καλα ιχ μιας και το 90% ειναι απο ανταλλαγες πελατων τους

Παλια το ιδιο καλο ηταν και ο σαρακακης αθηνα αλλα ακουσα οτι πλεον δεν. Εχει μεινει (τουλαχιστον μεχρι προσφατα) μονο ενα δικο του υποκαταστημα θεσ/κη που εχει καλα οχηματα

stock center  ειχα μια κακη εμπειρια πριν 10 ημερες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...