grazygeoege Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα στο φόρουμ και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σάς, Το πρόβλημα μου είναι ότι χρειάζομαι καλώδιο ethernet σε ένα σημείο του σπιτιού αλλά είναι πολύ μακριά απ'το ρούτερ έχετε να προτείνετε καμιά λύση
verylife78 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 να παρεις μεγαλυτερο καλωδιο?? τι να προτεινω, δεν μπορω να καταλαβω την ερωτηση σου.
grazygeoege Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Όντως έχετε δίκιο δεν ήμουν αρκετά κατατοπιστικός Λοιπόν έχω το router το σαλόνι και δν θέλω να απλώσω 30m καλώδιο ethernet για να φτάσω στο υπνοδωμάτιο και αναρωτιόμουν αν υπήρχε κάποιος άλλος τρόπος να έχω ίντερνετ με καλώδιο etherne εκεί
infin1tyGR Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Internet με καλώδιο Ethernet χωρίς να απλώσεις καλώδιο Ethernet όπως καταλαβαίνεις δεν γίνεται. Μια λύση συμβιβασμού είναι τα powerlines που χρησιμοποιούν τα υπάρχοντα καλώδια ρεύματος, αλλά δεν είναι σίγουρο το κατά πόσο θα δουλεύουν σωστά. 1
vagelis2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Να το περάσεις κατω κατω στον τοίχο με ροκα η σε κάποιο πλαστικό κανάλι.. Αλλιώς wifi η powerline. 1
NikosKallithea Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Αρα δεν θελεις καλωδιο, power line θελεις
grazygeoege Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Ευχαριστώ πολύ παιδιά να είστε καλά θα δοκιμάσω power line
duffyduck Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 δοκίμασε πρώτα με powerline , αλλιώς πάρε dual band wifi extender που να έχει 100Mbps (αρκετά έχουν) ή καλύτερα 1Gbit LAN port
Λύση comfuzio Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Λύση Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Τα powerlines όμως δεν παίζουν όλα σωστά σε τριφασικό ρεύμα. Κοίτα πρώτα έχεις τριφασικό ρεύμα. Εγώ έχω πάρει κάτι (g)tp-link 1gbps αλλά είμαι σε τριφασικό, απόσταση καλωδιακή περί τα 15 μέτρα, κλειδώνουν στα 866mbps αλλά όταν μεταφέρω αρχεία από το 1 PC στο άλλο (nvme προς nvme) πάνε μαξ 2mb/s! Για να δω κάνα ΕΟΝ ή Vodafone TV καλά είναι για όποια άλλη χρήση είναι πόλεμος στα νεύρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα