Dimichios Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Είναι στην τιμή των 799 και νομίζω είναι μία υπερβολικά καλή προσφορά! Μέχρι στιγμής την έχω δει σε Πλαίσιο και Κωτσόβολο αλλά μόνο διαθέσιμες σε καταστήματα και είναι λίγο κρυμμένες! 1) https://www.plaisio.gr/tileoraseis/tvs/samsung-neo-qled-4k-tv-50qn90a-50-4k-ultra-hd-smart_3661997 2) https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/226611-samsung-neo-qled-qe50qn90aa-50 1
koukis hlias Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 15 λεπτά πριν, Dimichios είπε Είναι στην τιμή των 799 και νομίζω είναι μία υπερβολικά καλή προσφορά! Μέχρι στιγμής την έχω δει σε Πλαίσιο και Κωτσόβολο αλλά μόνο διαθέσιμες σε καταστήματα και είναι λίγο κρυμμένες! 1) https://www.plaisio.gr/tileoraseis/tvs/samsung-neo-qled-4k-tv-50qn90a-50-4k-ultra-hd-smart_3661997 2) https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/226611-samsung-neo-qled-qe50qn90aa-50 μάλλον εκθεσιακά
Dimichios Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, koukis hlias είπε μάλλον εκθεσιακά Θα σε παρακαλούσα προτού σχολιάσεις να διασταυρωνεις αυτά που λες.. Αν πχ πας στο πλαίσιο θα δεις ότι σου ξεκαθαρίζει ότι κάποια ειναι τελευταια κομμάτια και κάποια εκθεσιακα... Μάλιστα είναι ξεκάθαρο τι είναι τι Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2022 από Dimichios
koukis hlias Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 16 λεπτά πριν, Dimichios είπε Θα σε παρακαλούσα προτού σχολιάσεις να διασταυρωνεις αυτά που λες.. Αν πχ πας στο πλαίσιο θα δεις ότι σου ξεκαθαρίζει ότι κάποια ειναι τελευταια κομμάτια και κάποια εκθεσιακα... Μάλιστα είναι ξεκάθαρο τι είναι τι όντως , δίκιο έχεις αλλα και σε αυτήν την περίπτωση σε όλα τα μαγαζιά πέρα από 1 πρόκειται για εκθεσιακά , τα περισσότερα κομμάτια εξ αρχής θα ήταν εκθεσιακά για να κάνουν χώρο για καινούργια μοντέλα . 1
feelihipo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Πολύ καλή προσφορά για όποιον μπορεί να πάρει μη εκθεσιακό 3
Dimichios Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, koukis hlias είπε όντως , δίκιο έχεις αλλα και σε αυτήν την περίπτωση σε όλα τα μαγαζιά πέρα από 1 πρόκειται για εκθεσιακά , τα περισσότερα κομμάτια εξ αρχής θα ήταν εκθεσιακά για να κάνουν χώρο για καινούργια μοντέλα . Πριν από 10 μέρες που βγήκε η προσφορά υπήρχαν πολλά κομμάτια του κουτιού σε πληροφορώ λόγω γνωστού μέσα σε κατάστημα πλαισίου.. μέσα σε μία μέρα από συγκεκριμένο κατάστημα έφυγαν 3 κομμάτια 1
stats72 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Το link που παραπέμπει στον Κωτσόβολο πάντως το βγάζει στα 999.- Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2022 από stats72
Dimichios Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 12 λεπτά πριν, stats72 είπε Το link που παραπέμπει στον Κωτσόβολο πάντως το βγάζει στα 999.- Το άλλαξαν σήμερα δυστυχώς...
xls215 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Είναι όντως πολύ καλή προσφορά? Η tv αξίζει πολύ?
Dimichios Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Παιδιά εγώ την πήρα πάντως και μπορώ να σας πω ότι είναι πάρα πολύ καλή τόσο γιατί ταινίες όσο και για ps5 gaming τώρα αν θες να δεις ant1 καλύτερα όχι . Στο κατάστημα που ειδα δίπλα δίπλα και την oled LG που την c1 αν δεν κάνω λάθος (48 inch - 999 ευρω ) δεν ειδα τοσο τραγικές διάφορες... Γενικά νομίζω πρέπει να είσαι λίγο υπερβολικός για να πεις ότι μόνο oled και τίποτα άλλο...
mcgerger Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, Dimichios είπε Παιδιά εγώ την πήρα πάντως και μπορώ να σας πω ότι είναι πάρα πολύ καλή τόσο γιατί ταινίες όσο και για ps5 gaming τώρα αν θες να δεις ant1 καλύτερα όχι . Στο κατάστημα που ειδα δίπλα δίπλα και την oled LG που την c1 αν δεν κάνω λάθος (48 inch - 999 ευρω ) δεν ειδα τοσο τραγικές διάφορες... Γενικά νομίζω πρέπει να είσαι λίγο υπερβολικός για να πεις ότι μόνο oled και τίποτα άλλο... Στο κατάστημα έχει αρκετό φως και οι ρυθμίσεις είναι λάθος, δεν μπορείς να καταλάβεις την υπεροχή της OLED, αυτή θα φανεί σε ταινίες στο σπίτι με χαμηλό φως... 1
privateer Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 34 minutes ago, mcgerger said: Στο κατάστημα έχει αρκετό φως και οι ρυθμίσεις είναι λάθος, δεν μπορείς να καταλάβεις την υπεροχή της OLED, αυτή θα φανεί σε ταινίες στο σπίτι με χαμηλό φως... Kαι στο σπιτι μπορει να εχει φως και εκει μια qled οπως η qn90a με τρομερο HDR παραμενει καλυτερη λυση απιο μια oled. Γενικα οι διαφορες ειναι μικρες και φυσικα δεν ισχυει το Oled η τπτ. 45 minutes ago, Dimichios said: Παιδιά εγώ την πήρα πάντως και μπορώ να σας πω ότι είναι πάρα πολύ καλή τόσο γιατί ταινίες όσο και για ps5 gaming τώρα αν θες να δεις ant1 καλύτερα όχι . Στο κατάστημα που ειδα δίπλα δίπλα και την oled LG που την c1 αν δεν κάνω λάθος (48 inch - 999 ευρω ) δεν ειδα τοσο τραγικές διάφορες... Γενικά νομίζω πρέπει να είσαι λίγο υπερβολικός για να πεις ότι μόνο oled και τίποτα άλλο... καμια τηλεοραση δεν ειναι τελεια. Αναλογα την χρηση και τον χωρο που θα την εχεις διαλεγεις και παιρνεις. 1 1
Dimichios Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, privateer είπε Kαι στο σπιτι μπορει να εχει φως και εκει μια qled οπως η qn90a με τρομερο HDR παραμενει καλυτερη λυση απιο μια oled. Γενικα οι διαφορες ειναι μικρες και φυσικα δεν ισχυει το Oled η τπτ. καμια τηλεοραση δεν ειναι τελεια. Αναλογα την χρηση και τον χωρο που θα την εχεις διαλεγεις και παιρνεις. Στα δικά μου ( μάλλον χαζα 😂) ματιa η εικόνα είναι απίστευτη ξεκούραστη Smooth και να σα ςπω την αλήθεια μου παρότι μπορεί να μην ισχύει πλέον σε μεγάλο βαθμό δεν ηθελα να παω και σε oled γιατι κάθε βράδυ θα σκεφτόμουν μήπως έχω burn in 😂
mcgerger Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, privateer είπε Kαι στο σπιτι μπορει να εχει φως και εκει μια qled οπως η qn90a με τρομερο HDR παραμενει καλυτερη λυση απιο μια oled. Γενικα οι διαφορες ειναι μικρες και φυσικα δεν ισχυει το Oled η τπτ. καμια τηλεοραση δεν ειναι τελεια. Αναλογα την χρηση και τον χωρο που θα την εχεις διαλεγεις και παιρνεις. Σαφώς και δεν διαφωνώ ότι στο σπίτι μπορεί να υπάρχει φως, δεν έγραψα αυτό όμως, να καταλαβαίνουμε τι γράφει ο άλλος πριν σχολιάσουμε ή βάλουμε γελάκια κλπ. Έγραψα ότι η υπεροχή της OLED (δηλαδή το μαύρο της) θα φανεί σε χαμηλό φως στο σπίτι από ότι στο κατάστημα. Διαφωνείς αλήθεια με αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα