Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 minutes ago, savoukos said:

Γτ και εγώ σκεφτόμουν ένα παρομοιο budget εδώ δν θα χρειαστεί bios update?   Υποστηρίζει flash? Η θέλει second gen και μετα να γίνει update? 

Η b450-a pro max υποστηρίζει flash bios χωρίς cpu αν εννοείς αυτήν δηλαδή.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, savoukos είπε

Γτ και εγώ σκεφτόμουν ένα παρομοιο budget εδώ δν θα χρειαστεί bios update?   Υποστηρίζει flash? Η θέλει second gen και μετα να γίνει update? 

Υποστηρίζει flash οπότε και να χρειαστεί update γίνεται χωρίς συμβατό cpu.

Το παραπάνω σύστημα βέβαια  είναι σε ένα κατάστημα με συναρμολογηση, σε αυτή την περίπτωση απλά δε σε νοιάζει, ασχολούνται αυτοί με το bios update.

• Like 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, nickol-us είπε

Υποστηρίζει flash οπότε και να χρειαστεί update γίνεται χωρίς συμβατό cpu.

Το παραπάνω σύστημα βέβαια  είναι σε ένα κατάστημα με συναρμολογηση, σε αυτή την περίπτωση απλά δε σε νοιάζει, ασχολούνται αυτοί με το bios update.

Δεν κάνει το κατάστημα αυτό bios update. 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Tsino είπε

Ακόμα και αν το ζητήσεις ? 

Ναι.. Έτσι μ απαντησαν. Και επειδή το  build θα σταλεί εκτός Αθηνών δν μπορώ να το πάρω να το flasharo εγώ.. Κ ο άλλος φοβάται

Δημοσ.
2 ώρες πριν, savoukos είπε

Ναι.. Έτσι μ απαντησαν. Και επειδή το  build θα σταλεί εκτός Αθηνών δν μπορώ να το πάρω να το flasharo εγώ.. Κ ο άλλος φοβάται

Σε ποιο μαγαζί αναφέρεσαι;

Εγώ μίλησα για μαγαζιά που κάνουν build, εκεί πως γίνεται να μην κάνουν το update;  Δηλαδή με αυτά που λες, αν η μητρική που επιλέξεις, δεν έχει την κατάλληλη version, σου στέλνουν μηχάνημα που δεν ξεκινάει; Και πως ξέρουν ότι σου έχουν στείλει λειτουργικό pc; Δε νομίζω πως νοείται κατάστημα που συναρμολογεί να στέλνει μηχάνημα που δεν βλέπεις ούτε εικόνα από τα bios. Πάντα αφήνω ένα μικρό περιθώριο να κάνω λάθος αλλά το συγκεκριμένο μου ακούγεται πολύ ακραίο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Σε ποιο μαγαζί αναφέρεσαι;

Εγώ μίλησα για μαγαζιά που κάνουν build, εκεί πως γίνεται να μην κάνουν το update;  Δηλαδή με αυτά που λες, αν η μητρική που επιλέξεις, δεν έχει την κατάλληλη version, σου στέλνουν μηχάνημα που δεν ξεκινάει; Και πως ξέρουν ότι σου έχουν στείλει λειτουργικό pc; Δε νομίζω πως νοείται κατάστημα που συναρμολογεί να στέλνει μηχάνημα που δεν βλέπεις ούτε εικόνα από τα bios. Πάντα αφήνω ένα μικρό περιθώριο να κάνω λάθος αλλά το συγκεκριμένο μου ακούγεται πολύ ακραίο.

Κάλεσα κ το καβατζα και μου είπαν ότι δν το κάνουν.. Όποτε ή πάω από το καβατζα με άλλο budget mobo b550 ή άλλο κατάστημα με άλλες τιμές.. 

Όσον αφορά αυτό που λες, δν εχω απάντηση. 

Για να μην παρεξηγηθώ μπορώ να στείλω κ την επικοινωνία με το συγκεκριμένο κατάστημα για να μην θεωρηθώ κακόβουλος

Μόλις τώρα, savoukos είπε

Κάλεσα κ το καβατζα και μου είπαν ότι δν το κάνουν.. Όποτε ή πάω από το καβατζα με άλλο budget mobo b550 ή άλλο κατάστημα με άλλες τιμές.. 

Όσον αφορά αυτό που λες, δν εχω απάντηση. 

Για να μην παρεξηγηθώ μπορώ να στείλω κ την επικοινωνία με το συγκεκριμένο κατάστημα για να μην θεωρηθώ κακόβουλος

Και για του λόγου το αληθές

Screenshot_2022-08-10-14-10-47-178_com.google.android.gm.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άλλο πάλι και τούτο...

Δεν τίθεται θέμα αν γίνεσαι "κακόβουλος", καθαρά βάσει λογικής μιλάω.

Η πλάκα είναι ότι η συγκεκριμένη μητρική παίρνει bios update και χωρίς συμβατό επεξεργαστή.

Υπάρχουν κι άλλα μαγαζιά που συναρμολογουν σε καλες σχετικά τιμές.

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.
15 ώρες πριν, nickol-us είπε

Άλλο πάλι και τούτο...

Δεν τίθεται θέμα αν γίνεσαι "κακόβουλος", καθαρά βάσει λογικής μιλάω.

Η πλάκα είναι ότι η συγκεκριμένη μητρική παίρνει bios update και χωρίς συμβατό επεξεργαστή.

Υπάρχουν κι άλλα μαγαζιά που συναρμολογουν σε καλες σχετικά τιμές.

Συμφωνώ σε αυτά π λες.. Όσο για τα άλλα μαγαζιά το ξέρω. Απλά με. Βόλεψε πολυ το συγκεκριμένο γτ είχε καλή ποικιλια. 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, savoukos είπε

Συμφωνώ σε αυτά π λες.. Όσο για τα άλλα μαγαζιά το ξέρω. Απλά με. Βόλεψε πολυ το συγκεκριμένο γτ είχε καλή ποικιλια. 

Ε ναι και καλες τιμές, είναι ο λόγος που προτείνω συνθέσεις από εκεί συνήθως.

Μια ματιά που έριξα, βγαίνει σχετικά καλό και οικονομικό build από e-shop, δεν έχει τεράστια ποικιλία αλλά βγάζει τίμια build.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...