Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος για το συγκεκριμένο ΠΜΣ που ανέφερω στον τίτλο. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος ΛοΧρη Παν. Θεσσαλίας και θα ζητούσα μια γνώμη για την επιλογή του καταλλήλου ΠΜΣ, είμαι μεταξύ ΠΑΜΑΚ Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική ή της Εφαρμοσμένης Διαχείρισης Κινδύνου με ειδικότητα Εσωτερικό Έλεγχο  (https://appliedriskmgt.econ.uoa.gr/esoterikos-elegxos/)

Επίσης, δεν έχω προυπηρεσία στον τομέα και γενικότερα στα λογιστικά-ελεγκτικά καθώς ειδά ότι μου αρέσει μετά από μια έρευνα στο επάγγελμα στο διαδίκτυο και φαίνεται υποσχόμενη η καριέρα στον εσωτερικό έλεγχο σε αντίθεση με το επάγγελμα του ορκωτού ελεγκτή.

Είναι προτιμότερο να εξειδικεύτει κάποιος π.χ στον εσωτερικό έλεγχο και διαχείριση κινδύνου ή να πάει σε κάτι πιο γενικό και περίπου ίδιο όπως δηλαδή σε ΠΜΣ λογιστικής αν είναι απόφοιτος από τμήμα λογιστικής? Δήλαδη από προπτυχιακό Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής σε μεταπτυχιακό λογιστικής και ελεγκτικής ή να εξειδικεύτει στην διαχείριση κινδύνου ή σε θέματα ESG (https://esg.accfin.uth.gr) βλέπε το λινκ της σελίδας του Παν. Θεσσαλίας.

Να επισημάνω πως έχω μονιμή κατοικία την Λάρισα.

Ευχαριστώ,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κατι τετοια ερωτηματα ειναι σχεδον αχρηστα, πλην εξαιρεσεων, πηγαινε εκει που σου βγαινει καλυτερα, αυτο που μετραει πολυ ειναι τι θα σου ζηταει κ πως θα δεσει με  τον εργοδοτη που θα σε πληρωνει κ θα παιρνεις λεφτα

πχ αμα θελει πολλες ωρες ή εξειδικευση στο δικο του γηπεδο, τι να τα κανεις τα άλλα..

η εξειδικευση δεν φερνει συντομα λεφτα, ο καθενας θελει να εξεικευτεις στο δικο του μαγαζι να κονομαει οπως τον βολευει καλυτερα με το δικο του στησιμο κ οχι οι θεωρητικες γνωσεις στο βροντο ουτε η διανοηση

νομιζω

καλυτερα να πας οπου ειναι πιο ευκολη η αγορα να κανεις καλυτερη καριερα

Επεξ/σία από Stefanos683

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...