Dannie Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Παιδια επειδη πηρα ενα Ipad εχω δωρεαν appletv για 3 μηνες.Πως μπορω να το χρησιμοποιησω στην τηλεοραση;;;Ευχαριστω!
SabotazNic Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Dannie είπε Παιδια επειδη πηρα ενα Ipad εχω δωρεαν appletv για 3 μηνες.Πως μπορω να το χρησιμοποιησω στην τηλεοραση;;;Ευχαριστω! Πρεπει να κατεβασεις την εφαρμογη στην tv ή να κανεις cast απο το tablet 1
Dannie Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 47 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Πρεπει να κατεβασεις την εφαρμογη στην tv ή να κανεις cast απο το tablet Υπαρχει αλλα αν την ενεργοποιησω στο ταμπλετ θα ισχυει για την τιβι;;;
SabotazNic Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Dannie είπε Υπαρχει αλλα αν την ενεργοποιησω στο ταμπλετ θα ισχυει για την τιβι;;; οι 3 μηνες μπαινουν στον λογαριασμο. Μπορεις να συνδεθεις οπου θες. 1
MikeJ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 On 01/08/2022 at 20:52, nikolaos13 said: Έφτιαξα καινούργιο με γερμανική διεύθυνση και χρησιμοποίησα την n26. Ο αδερφός μου έβαλε την revolut. Παλεύω πόση ώρα, δε δέχεται καμία κάρτα. Ούτε την Ν26 (που θεωρητικά είναι γερμανική με γερμανικό ΙΒΑΝ) oύτε τις Revolut. Λέει "Die angegebene Kreditkarte ist im folgenden Land nicht gültig: Deutschland. Gib eine für das Land gültige Kreditkarte ein." δλδ Η παρεχόμενη πιστωτική κάρτα δεν είναι έγκυρη στην ακόλουθη χώρα: Γερμανία. Εισαγάγετε μια έγκυρη πιστωτική κάρτα για τη χώρα. Είχες κάνει κάτι άλλο; VPN ή γερμανικό κινητό πχ γιατί αν και βάζω γερμανική διεύθυνση, βάζω το ελληνικό τηλέφωνο.
panos- Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Παρόμοια προσφορά μέσω του Viber. Εγώ που είχα πάρει ήδη δωρεάν από εδώ και από τον Κωτσόβολο, μου έδωσε 2 μήνες Music και 3 μήνες Apple TV+. Μετά την ενεργοποίηση ακυρώνετε την αυτόματη ανανέωση και μετά τη λήξη δεν θα χρεωθείτε αυτόματα. https://www.viber.com/viberofferswithapplebot 1
vdeseris Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 This account does not exist or has been removed
akis9117 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, vdeseris είπε This account does not exist or has been removed Στο κινητό αν σου ήρθε μνμ στο viber πατάς πάνω του και σε κατευθύνει, πριν λιγο το έκανα και έδωσε 7 μερες δωρεαν δοκιμη+3 μηνες δωρεαν για apple tv μεχρι αρχες Δεκεμβριου δηλαδη και music το ίδιο μεχει τέλος Νοεμβριου κατι λιγοτερο δηλαδη. Δεν ξερω αν με copy paste το link σε browser κινητου δουλεψει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις