Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.. 

προσφατα αγόρασα το παρακάτω φορτιστή HAMA 188318 QI-FC10 WIRELESS  όσες φορές πήγα να φορτίσω το κιν ποτέ δεν φόρτισε πλήρως… πηγαίνει στο 75-80% και σταματάει εκεί όσες ώρες κ αν το αφήσω.. έκανα ενημέρωση  με την τελευταία έκδοση λογισμικού έκανα επανεκκίνηση στο κιν τίποτα πάλι τα ίδια.. η υγεία μπαταρίας του κιν (11 pro) είναι 90%.  Με καλώδιο φορτίζει κανονικά.. τη μπορεί να φταίει; 

Δημοσ.

Ίσως όταν κάνει kick-in η προστασία της μπαταρίας στο iPhone (Optimized Battery Charging) που σταματάει τη φόρτιση στο 80%... να κλείνει και ο φορτιστής, αφού πλέον δε "βλέπει" φορτίο. Αυτό, χωρίς να έχω ψάξει πως λειτουργεί το Qi και πως "αντιλαμβάνεται" πότε πρέπει να δώσει ρεύμα στα πηνία .

Δοκίμασε να κλείσεις την προστασία της μπαταρίας (Settings > Battery > Battery Health > Optimized Battery Charging) για μία μέρα, να δεις τι θα κάνει.

Δημοσ.

Χωρίς να ξέρουμε ακριβώς τι συμβαίνει, μια πρώτη αίσθηση είναι ότι φταίει ο φορτιστής που σταματάει εκεί.

Μια πρώτη δοκιμή θα είναι να το βάλεις σε έναν άλλο ασύρματο Qi φορτιστή να δεις αν έχεις την ίδια συμπεριφορά. Εκεί θα ξεκαθαρίσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι ο δεύτερος ασύρματος φορτιστής που έχω και είναι καινούριος..  και ο παλιός τα ίδια έκανε και πίστευα πως φταίει αυτός.. το πρόβλημα είναι σε καπια ρύθμιση του κινητού δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς αλλά που όμως…. 

Απενεργοποίησα τη προστασία μπαταρίας το έβαλα να φορτίσει ξανά πάλι τα ίδια έκανε μέχρι 80%

Επεξ/σία από kostas421
Δημοσ.

Έχω δυο ασύρματους φορτιστές κάνει κ στους δυο το ίδιο σταματάει κοντά στο  80%. Μέχρι να μεγαλώσει ο μικρός Hama μη σου πω κ χειρότερο😂

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 1/8/2022 στις 3:50 ΜΜ, kostas421 είπε

Έχω δυο ασύρματους φορτιστές κάνει κ στους δυο το ίδιο σταματάει κοντά στο  80%. Μέχρι να μεγαλώσει ο μικρός Hama μη σου πω κ χειρότερο😂

Επανέρχομαι με νεότερα!! Επέστρεψα το Hama  και πήρα το xiaomi gds4145gl.. φορτίζει το κιν σωστά μέχρι 80% αλλά ούτε κολάει ούτε βρίσκω το κιν ξεφωρτιστο το πρωί. Γενικά ο Hama είχε θέματα πολλά.. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 19/08/2022 at 16:39, kostas421 said:

Επανέρχομαι με νεότερα!! Επέστρεψα το Hama  και πήρα το xiaomi gds4145gl.. φορτίζει το κιν σωστά μέχρι 80% αλλά ούτε κολάει ούτε βρίσκω το κιν ξεφωρτιστο το πρωί. Γενικά ο Hama είχε θέματα πολλά.. 

μπορει να ειχε προβλημα ο συγκεκριμενος μπορει και καποια παραξενια του μοντελου.απλα μπορει να φταιει και το καλωδιο. σε μια γνωστη ειχε ενα φορτιστη ασυρματο samsung.εβαζες το κινητο πανω και δεν εκανε σωστη φορτιση το κινητο σαν να μην το ειχες κεντραρει .κατι γινοταν με το φορτιστη και μαλλον δεν εβγαζε σωστα ρευματα. εσυ εχεις βαλει να γεμιζει μεχρι το 80 τις 100? γιατι κανονικα θα πρεπε να στο γεμιζει full οσο ξερω

τα samsung εχουν τετοια ρυθμιση να γεμιζουν μεχρι ακριβως 80 τις 100

σε αλλο κινητο κανει το ιδιο μεχρι 80 τις 100?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 09/09/2022 at 16:12, jowl_tnt said:

Απλα θερμενεται και στα 80 σταματαει μεχρι και αν κρυωσει για να συνεχισει τη φορτιση.

Sε wireless φορτιστη samsung υπηρχε μικρο φαν μέσα για να μειωνει την θερμοκρασια.

Δημοσ.

τρομερη ευκολια η ασυρματη φορτιση(επαγωγικη). Την ιδια στιγμη ολοι γνωριζουμε πως οι υψηλες θερμοκρασιες ειναι οτι χειροτερο για την υγεια της μπαταριας. Σε οσα disassembly συσκευων εχω δει, ολα τα πηνια φορτισης ειναι εσωτερικα της πλατης της συσκευης - κολλημενα στην μπαταρια - μονο καλο δεν το λες.

ισως μια ενδιαμεση λυση να ειναι τα μαγνητικα usb connectors

Δημοσ.
1 minute ago, lneam said:

τρομερη ευκολια η ασυρματη φορτιση(επαγωγικη). Την ιδια στιγμη ολοι γνωριζουμε πως οι υψηλες θερμοκρασιες ειναι οτι χειροτερο για την υγεια της μπαταριας. Σε οσα disassembly συσκευων εχω δει, ολα τα πηνια φορτισης ειναι εσωτερικα της πλατης της συσκευης - κολλημενα στην μπαταρια - μονο καλο δεν το λες.

ισως μια ενδιαμεση λυση να ειναι τα μαγνητικα usb connectors

δυστυχως ναι ειναι ζορι για την μπαταρια.απο την αλλη και οι εταιρειες ξερουν οτι κανεις δεν αλλαζει μπαταρια συνηθως και μετα απο κανα 2 χρονια παιρνει νεο κινητο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...