σαχλαμάρα Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Γεια σας. Ψάχνω ένα αξιόπιστο USB-C Docking Station για Macbook Air. Αγόρασα ένα οικονομικό αλλά δεν δουλεύει, κόντεψε να μου χαλάσει και το mac. Ιδανικά θα ήθελα να έχει 3 θύρες USB αλλά επειδή νομίζω ξεφεύγει το budget και είναι λίγο περιορισμένα τα προϊόντα δεν πειράζει να έχει και 2. Γενικά στο iStorm πουλάνε τα Satechi αλλά από την εξυπηρέτηση της Apple μου είπαν ότι καλά είναι γενικά τα Anker, Vava και Hiearcool. Έχετε δοκιμάσει κάποια να μου πείτε να προτιμήσω ή να αποφύγω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Tesla Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Αν θέλεις καλή ποιότητα δες για orico. Υπάρχουν απλά USB Hub ( powered και μη) ή docking station που συνήθως έχουν πάνω HDMI, Ethernet κλπ. Τι θύρες χρειάζεσαι και σε τι χρήματα κοιτάς; Μπορείς να βρεις πολύ φτηνά USB3 5Gbps ή πολύ ακριβά Thunderbolt dock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evakousk Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Εγώ για περιστασιακή χρήση έχω το https://www.anker.com/products/a8383?variant=37438604968086 Ζεσταίνεται (όπως είναι αναμενόμενο), αλλά όλα λειτουργούν κανονικά χωρίς αποσυνδέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
σαχλαμάρα Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Ευχαριστώ. Και από την apple ένα anker μου προτειναν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα