nick3 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα σε όλους είμαι σε αναζήτηση προς αγορά ενός νέου συστήματος με ταβάνι τα 500 ευρώ. Έχω κάνει μια σύνθεση με την βοήθεια ενός φίλου και θέλω την γνώμη σας για τυχόν αλλαγές ή προτάσεις βελτίωσης Το σύστημα θα χρησιμοποιηθεί για δουλείες γραφείου και ελαφρύ gaming, επίσης διαθέτω ήδη οθόνη ανάλυσης 1080p Η σύνθεση που έχουμε κάνει είναι η παρακάτω από το cosmodata για να πάρουμε όλα τα κομμάτια από ένα μαγαζί και συναρμολογημένα. CC-Cougar case MX330-X Middle Tower Τροφοδοτικό Be Quiet System Power 9 500W Eπεξεργαστής AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz Mητρική Κάρτα Gigabyte B450M DS3H (rev. 1.0) (Micro ATX, AM4, DDR4) Kit 2 RAM Corsair Vengeance LPX DDR4, 3200MHz, 2x 8GB Δίσκος SSD Samsung 870 EVO 500GB
BlueBlood7 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Άλλαξε το τροφοδοτικό https://www.skroutz.gr/s/30841768/Corsair-CX-M-Series-CX450M-450W-Τροφοδοτικό-Υπολογιστή-Semi-Modular-80-Plus-Bronze.html
nickol-us Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Το κουτί έχει μικρό cpu clearance,όχι οτι είναι απαγορευτικό απλά δεν είναι και οτι καλύτερο Ο δίσκος που έχεις επιλέξει είναι ο sata3; Γιατί σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για μέγα λάθος Η μητρική δεν είναι οτι καλύτερο αλλά δεν υπάρχουν και άπειρες επιλογές σε γύρω χρήματα στην cosmodata Δοκίμασα να βρω εναλλακτικές από cosmodata ανεπιτυχώς Προσπάθησα να βγάλω σύνθεση από eshop, δεν έχει άμεσα διαθέσιμο τον 5600g ούτα καλή ποικιλία σε b450 Δες μια εναλλακτική από kavatza, περιέχει λίγο πιο σοβαρή μητρική, καλύτερο και gold τροφοδοτικό σε περίπτωση που αποφασίσεις να βάλεις κάποια κάρτα, ψύκτρα για να είσαι σε καλές θερμοκρασίες χωρίς να ανησυχείς. Κουτί έβαλα μια εναλλακτική που βρήκα, έχεις όμως και το cougar σε περίπτωση που σου αρέσει τόσο πολύ, θα πρέπει όμως να δούμε για άλλη ψύκτρα. Καλή εναλλακτική αν δεν υπάρχει σκοπός για ενεργοβόρα κάρτα ίσως είναι και το kolink stronghold
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα