TutaKachun Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Καλησπερα σε ολους. Ανοιγω εδω γιατι δεν ξερω που ακριβως παει το θεμα που θελω. Εχω το S22 Ultra και σκοπευω να παραγγειλω το Galaxy Watch4. Επειδη εχει πεσει αρκετα σκεφτηκα να παρω το LTE. Ο σκοπός μου ειναι οταν βγαινω για τρεξιμο ή οταν πηγαινω gym ή οταν κανω πχ δουλειες στην αυλη, να μπορώ να έχω μερικες playlist στο YoutubeMusic και τα ακουστικα και να μην κουβαλαω μαζι μου τον ογκολιθο το κινητο αλλα να μην χανω πιθανες κλησεις και ειδοποιήσεις. Η ερώτησή μου ειναι. Βάζω sim η οποία ειναι απο το πρόγραμμα μου; Τι κοστος εχει; Γιατι ρωτησα στην cosmote και μου ελεγε οτι πρεπει το ρολοι να ειναι με bluetooth στο κινητο!!!
gorge18 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Το lte λειτουργει με e-sim. Δεν γνωριζω αν μπορεις να εχεις στο κινητο κανονικη και e-sim στο ρολοι. (με το ιδιο νουμερο)*edit Μπορεις να το εχεις με bluetooth ακουστικα και να λαμβανεις κλησεις (μεσο lte (χωρις να εχεις το κινητο μαζι σου)) αλλα και τις playlist σου απο το youtube ή τραγουδια που εχεις περάσει εσυ. Υπόψιν η μπαταρια δεν θα κρατήσει πολυ αν τα κανεις ολα αυτα. Παιζει να θελει μεσα στην μερα φορτιση ξανα 35 λεπτά πριν, TutaKachun είπε Γιατι ρωτησα στην cosmote και μου ελεγε οτι πρεπει το ρολοι να ειναι με bluetooth στο κινητο!!! Πες τους να πανε να κανουν κανα μπανιο στην θαλασσα μπας και ξυπνησουν... Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2022 από gorge18
panoskeras Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Γίνεται ! Εχω κανονικα το watch 4 classic lte με esim και δουλευει αψογα μονο του , ενεργοποιω τα δικτυα κινητης μονο οταν δεν εχω το κινητο..τρεξιμο, gym , μπανιο θαλασσα. Μουσικη με δεδομενα spotify.Φανταζομαι θα δουλευει και το *youtube music. Πηγα στον Γερμανό και τους ειπα θελω μια esim για το δευτερο κινητο μου, τιποτα αλλο ουτε ρολοι ουτε αν γινεται . Μου ενεργοποιησαν την υπηρεσεια multisim και στο ιδιο νουμερο μου δωσανε μια esim σε barcode..ετσι στο κινητο εχω κλασσικη νανο sim, και την καινουργια esim την εβαλα στο ρολοι , με τα data και ομιλια απο το προγραμμα μου. Για να μπεί η esim ανοίγεις την εφαρμογη wear εκει που σου ζηταει για δικτυο προφιλ κλπ σκαναρεις το barcode και εισαι ετοιμος. Κοστος 5 ευρω τον μήνα .και ίσως 10 ευρω για την esim εφαπαξ αναλογα και το προγραμμα, για μενα ηταν τζαμπα. μονο μου είπαν τα sms θα πηγαινουν στο κινητο και οχι στο watch, αλλα δεν τοχω δοκιμασει . Δουλεύουν καιτα δυο μαζι αλλά εγω το κινητό που αφήνω στο σπιτι το κλείνω, για να ειμαι σίγουρος. Κρατά ανετα την μια μέρα .Αλλα με δίκτυο το έχω 2 με 3 ωρες περίπου και καμιά ώρα με gps, μετα μονο bluetooth και always on screen. * update το youtube music θέλει να βάλεις το πρόραμμα premium για να παίξει οτιδηποτε στο ρολόι.. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2022 από panoskeras
skiabox Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 6/8/2022 στις 11:56 ΜΜ, panoskeras είπε Γίνεται ! Εχω κανονικα το watch 4 classic lte με esim και δουλευει αψογα μονο του , ενεργοποιω τα δικτυα κινητης μονο οταν δεν εχω το κινητο..τρεξιμο, gym , μπανιο θαλασσα. Μουσικη με δεδομενα spotify.Φανταζομαι θα δουλευει και το *youtube music. Πηγα στον Γερμανό και τους ειπα θελω μια esim για το δευτερο κινητο μου, τιποτα αλλο ουτε ρολοι ουτε αν γινεται . Μου ενεργοποιησαν την υπηρεσεια multisim και στο ιδιο νουμερο μου δωσανε μια esim σε barcode..ετσι στο κινητο εχω κλασσικη νανο sim, και την καινουργια esim την εβαλα στο ρολοι , με τα data και ομιλια απο το προγραμμα μου. Για να μπεί η esim ανοίγεις την εφαρμογη wear εκει που σου ζηταει για δικτυο προφιλ κλπ σκαναρεις το barcode και εισαι ετοιμος. Κοστος 5 ευρω τον μήνα .και ίσως 10 ευρω για την esim εφαπαξ αναλογα και το προγραμμα, για μενα ηταν τζαμπα. μονο μου είπαν τα sms θα πηγαινουν στο κινητο και οχι στο watch, αλλα δεν τοχω δοκιμασει . Δουλεύουν καιτα δυο μαζι αλλά εγω το κινητό που αφήνω στο σπιτι το κλείνω, για να ειμαι σίγουρος. Κρατά ανετα την μια μέρα .Αλλα με δίκτυο το έχω 2 με 3 ωρες περίπου και καμιά ώρα με gps, μετα μονο bluetooth και always on screen. * update το youtube music θέλει να βάλεις το πρόραμμα premium για να παίξει οτιδηποτε στο ρολόι.. To θέμα είναι ότι η cosmote έχει αποκλείσει το 99% των πακέτων στο κομμάτι esim. Εγώ που έχω το ίδιο ρολόι, αναγκάστηκα να παω σε vodafone και να πάρω άλλο νούμερο για το ρολόι, μιας και η vodafone δεν κουμπώνει την esim με συγκεκριμμένο πακέτο και πουλάει την καρτούλα με τον αριθμό εντελώς χωριστά. Οπότε όταν βγαίνω έξω με το ρολόι κάνω αναγκαστικά στο κινητό ένα call forwarding (έχω το poco f3). Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2022 από skiabox
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα