leros2004 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Mythoplasths είπε Το αμαζον έχει πάψει να είναι εσφαλες. Παραγγέλνεις κάρτα και παραλαμβάνει κουτί με άμμο θαλάσσης. Μια χαρά είναι τα μαγαζιά στην Ελλάδα.. Εκεί ζεις όχι στο... Αμαζον Πάμε πάλι.... Μόνο Sold & dispatched by Amazon, αν τώρα πάτε και αγοράζετε απο 3ους πωλητές με "φοβερές" τιμές δεν σας φταίει το αμαζον..... Εννοείται Ελλάδα και πάλι Ελλάδα ειδικά τα skoutzoμαγαζα του 3μηνου που τσιμπάνε το ΦΠΑ και βαράνε κανόνι... Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2022 από leros2004 2
Mythoplasths Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, leros2004 είπε Πάμε πάλι.... Μόνο Sold & dispatched by Amazon, αν τώρα πάτε και αγοράζετε απο 3ους πωλητές με "φοβερές" τιμές δεν σας φταίει το αμαζον..... Εννοείται Ελλάδα και πάλι Ελλάδα ειδικά τα skoutzoμαγαζα του 3μηνου που τσιμπάνε το ΦΠΑ και βαράνε κανόνι... Υπάρχουν και μαγαζιά σαν το e shop με 20 συν έτη στον χώρο. Και πάλι δεν ζεις στο αμαζον... 2
triplex1 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 16 λεπτά πριν, leros2004 είπε Προσωπικά και ακριβότερα να ήταν στο αμαζον, απο εκεί θα το αγόραζα και πάλι. Το Ελληνικό εμπόριο είναι για τίποτα ψιλολογια , βίδες κατσαβίδια, καμιά τσίχλα, γενικά μην σου τύχει Οπότε αφήνουμε σε σενα τα ψιλολογια , βίδες κατσαβίδια, καμιά τσίχλα και ψωνιζουμε εμεις τα υπολοιπα. Εγω προσωπικα φιλε lero απο Ελληνικο μαγαζι δεν εχω χασει τιποτα τοσα χρονια 1 2
kkatzos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 9 ώρες πριν, triplex1 είπε Οπότε αφήνουμε σε σενα τα ψιλολογια , βίδες κατσαβίδια, καμιά τσίχλα και ψωνιζουμε εμεις τα υπολοιπα. Εγω προσωπικα φιλε lero απο Ελληνικο μαγαζι δεν εχω χασει τιποτα τοσα χρονια Ρε συ ... εσύ δεν είσαι που έκανες παράπονα για την B550 Tomahawk, την MSI την ίδια και το ελληνικό κατάστημα από το οποίο την πήρες; Ξέρεις τι διαφορά θα είχε η περίπτωση σου αν είχες ψωνίσει από Amazon; Δε θα σε ένοιαζε ούτε το support της MSI, ούτε θα άνοιγες ticket για RMA ούτε θα έκραζες κανένα μαγαζί. 1) Μιλάς με support και άμεσα γίνεται ένα εκ των δύο: Άμεση αποστολή αντικατάστασης πριν εσύ στείλεις τη χαλασμένη πίσω ή αν δεν έχουν στοκ σου επιστρέφουν το πλήρες ποσό + μεταφορικά που είχες πληρώσει. 2) Σου στέλνουν με express (τουλάχιστον με εμένα και μια MSI X470 έτσι είχαν κάνει) τη μητρική αντικατάστασης. Δε λέω, υπάρχουν και σκρουτζομάγαζα πολύ καλά αλλά είναι 3-4 στην καλύτερη και συνήθως τα έχουν κατόπιν παραγγελίας κτλ κτλ. 10 ώρες πριν, triplex1 είπε Εγω προσωπικα φιλε lero απο Ελληνικο μαγαζι δεν εχω χασει τιποτα τοσα χρονια Έχασες έχασες ... την ψυχική σου ηρεμία όταν χάλασε η Tomahawk. 10 ώρες πριν, Mythoplasths είπε Το αμαζον έχει πάψει να είναι εσφαλες. Παραγγέλνεις κάρτα και παραλαμβάνει κουτί με άμμο θαλάσσης. Μια χαρά είναι τα μαγαζιά στην Ελλάδα.. Εκεί ζεις όχι στο... Αμαζον Μόνο μέσα στο 2022 καμιά 20αριά πράγματα έχω αγοράσει από αυτούς (πάντα Sold & Dispatched by Amazon) και το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν ότι ένας μεταχειρισμένος φορτιστής μπαταριών λιθίου που πήρα από το Amazon Warehouse ήταν καμένος. Μίλησα με support, επιστροφή και πήρα τα λεφτά μου. Την άμμο θαλάσσης από κάποιον απατεώνα την πήρες και όχι από το Amazon σαν πωλητή. ------------ Για όσους λένε ότι 5600G = 5600 + iGPU ή ότι είναι κοντά. Τίποτα δεν είναι κοντά. Ο 5600G σε επιδόσεις είναι πολύ κοντά στον 3600. Άλλης γενιάς CPU. O 5600 και ο 5600Χ (ίδια CPUs είναι με μικροδιαφορές στα ρολόγια) είναι 10-25%, ανάλογα την εφαρμογή/παιχνίδι, πάνω από τον 5600G. Κοινώς καμία σχέση. 3
triplex1 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, kkatzos είπε Ρε συ ... εσύ δεν είσαι που έκανες παράπονα για την B550 Tomahawk, την MSI την ίδια και το ελληνικό κατάστημα από το οποίο την πήρες; Ξέρεις τι διαφορά θα είχε η περίπτωση σου αν είχες ψωνίσει από Amazon; Δε θα σε ένοιαζε ούτε το support της MSI, ούτε θα άνοιγες ticket για RMA ούτε θα έκραζες κανένα μαγαζί. 1) Μιλάς με support και άμεσα γίνεται ένα εκ των δύο: Άμεση αποστολή αντικατάστασης πριν εσύ στείλεις τη χαλασμένη πίσω ή αν δεν έχουν στοκ σου επιστρέφουν το πλήρες ποσό + μεταφορικά που είχες πληρώσει. 2) Σου στέλνουν με express (τουλάχιστον με εμένα και μια MSI X470 έτσι είχαν κάνει) τη μητρική αντικατάστασης. Δε λέω, υπάρχουν και σκρουτζομάγαζα πολύ καλά αλλά είναι 3-4 στην καλύτερη και συνήθως τα έχουν κατόπιν παραγγελίας κτλ κτλ. Έχασες έχασες ... την ψυχική σου ηρεμία όταν χάλασε η Tomahawk. Μόνο μέσα στο 2022 καμιά 20αριά πράγματα έχω αγοράσει από αυτούς (πάντα Sold & Dispatched by Amazon) και το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν ότι ένας μεταχειρισμένος φορτιστής μπαταριών λιθίου που πήρα από το Amazon Warehouse ήταν καμένος. Μίλησα με support, επιστροφή και πήρα τα λεφτά μου. Την άμμο θαλάσσης από κάποιον απατεώνα την πήρες και όχι από το Amazon σαν πωλητή. ------------ Για όσους λένε ότι 5600G = 5600 + iGPU ή ότι είναι κοντά. Τίποτα δεν είναι κοντά. Ο 5600G σε επιδόσεις είναι πολύ κοντά στον 3600. Άλλης γενιάς CPU. O 5600 και ο 5600Χ (ίδια CPUs είναι με μικροδιαφορές στα ρολόγια) είναι 10-25%, ανάλογα την εφαρμογή/παιχνίδι, πάνω από τον 5600G. Κοινώς καμία σχέση. Και το Ελληνικο το μαγαζι εξω την εστειλε Καμια ψυχικη ηρεμια δεν εχασα , ηδη ειχα παρει την Taichi Αν θες να μιλησουμε με ονοματα και να θαψουμε αρκετους , κατι που δεν θα ηθελα να το κανω εγω προσωπικα , οποιος δεν εξυπηρετει οπως πρεπει εμενα τουλαχιστον δεν θα με ξαναδει. Υπαρχουν συγκεκριμενα Ελληνικα μαγαζια , μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου , τα οποια δεν τ΄'αλλαζεις και ψωνιζεις απ'αυτα Μεχρι και με κλειδι win εχω τσεκαρει μαγαζι απο περιεργεια και δεν επεσα εξω στις υποψιες μου και αμα σε πω τι εκανε θα πηδηξεις απο κανενα παραθυρο , κατι τετοιοι περνουν επ'ωμου την μυγοσκοτωστρα και αρχιζουν να κυνηγανε μυγες φιλε
Stefanos683 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 το μαγαζον ο,τι προσφορα κανει, επειδη ειναι φαρμακειο κ μονο το 2% απο αυτα που πουλαει εχουν νορμαλ τιμες, και επειδη η εγγυηση που δινει θα γινει εγγυηση μπρελοκ αν αυξηθουν τα μεταφορικα, δεν ειναι προσφορα, ο,τι καλη προσφορα δινει το μαγαζον , σε λιγο καιρο θα τη δωσουν κ τα ντοπια μαγαζια. κ δε θα χρειαζεται να ανοιξεις παρτιδες με γερμανια για δεκα ευρω λιγοτερα το 98% των τιμων του αμαζον ειναι απαλευτες, θες χαπια για να καλμαρεις απο την ψυχικη οδυνη. ειναι τιμες λεσλι νιλσεν
zaratustra Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Σε αυτή την τιμή παίζει πλέον σε πολλά ελληνικά παραδοσιακά καταστήματα. Πλαισιο 169,9, infoworld 165, you 169, cosmodata 168 κτλ. Μια χαρά λύση είναι ο 5600g. Με 170 έχεις έναν σύγχρονο, ικανότατο επεξεργαστή και μια αξιοπρεπή gpu για ελαφρύ gaming σε μη απαιτητικούς ή παλιότερους τίτλους. Αν κρίνω από το δικό μου 10ετες gaming backlog, υπάρχουν games που θα με έβγαζαν για τα επόμενα 10 χρόνια. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 14 λεπτά πριν, zaratustra είπε Σε αυτή την τιμή παίζει πλέον σε πολλά ελληνικά παραδοσιακά καταστήματα. Πλαισιο 169,9, infoworld 165, you 169, cosmodata 168 κτλ. Ο 5600G ειναι APU, του θεματος ειναι ο 5600 (vanilla, ανευ G) - CPU καπως πιο δυνατος απο τον 5600G, αλλα βεβαια ΔΕΝ εχει iGPU. Ειναι ακριβοτερος ο 5600 cpu. Ηταν μια (οριακοτατη) προσφορα το τοπικ.
leros2004 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 15 ώρες πριν, triplex1 είπε Και το Ελληνικο το μαγαζι εξω την εστειλε Καμια ψυχικη ηρεμια δεν εχασα , ηδη ειχα παρει την Taichi Αν θες να μιλησουμε με ονοματα και να θαψουμε αρκετους , κατι που δεν θα ηθελα να το κανω εγω προσωπικα , οποιος δεν εξυπηρετει οπως πρεπει εμενα τουλαχιστον δεν θα με ξαναδει. Υπαρχουν συγκεκριμενα Ελληνικα μαγαζια , μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου , τα οποια δεν τ΄'αλλαζεις και ψωνιζεις απ'αυτα Μεχρι και με κλειδι win εχω τσεκαρει μαγαζι απο περιεργεια και δεν επεσα εξω στις υποψιες μου και αμα σε πω τι εκανε θα πηδηξεις απο κανενα παραθυρο , κατι τετοιοι περνουν επ'ωμου την μυγοσκοτωστρα και αρχιζουν να κυνηγανε μυγες φιλε Αν είναι κάθε φορά που χαλάει κάτι αγοράζουμε καινούργιο, τότε ναι φοβερά τα Ελληνικά καταστήματα και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Ούτε πιστωτικούλια σε απασχολούν ούτε χρειάζεται να ξέρει το μισό αστικό κώδικα απέξω... 2
triplex1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 8 ώρες πριν, leros2004 είπε Αν είναι κάθε φορά που χαλάει κάτι αγοράζουμε καινούργιο, τότε ναι φοβερά τα Ελληνικά καταστήματα και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Ούτε πιστωτικούλια σε απασχολούν ούτε χρειάζεται να ξέρει το μισό αστικό κώδικα απέξω... Ειπαμε εσυ αγοραζε απο amazon , μη τα ξαναλεμε , ο καθενας εχει τα βιτσια του , εσυ μαλλον εχεις μαζοχισμό , δεν ειναι κακό μη στεναχωριεσαι
fagoura Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 44 λεπτά πριν, triplex1 είπε Ειπαμε εσυ αγοραζε απο amazon , μη τα ξαναλεμε , ο καθενας εχει τα βιτσια του , εσυ μαλλον εχεις μαζοχισμό , δεν ειναι κακό μη στεναχωριεσαι Χαχα, το ιδιο ακριβως θα σας λεγαμε και οσοι ψωνιζουμε απο αμαζον για εσας που ψωνιζετε απο Ελληνικα παραμαγαζα, πρεπει να ειστε πολυ μαζοχιστες, κλπ. Αλλα οχι, δεν το λεμε, ειναι προφανως θεμα αγνοιας. Οπως με τον τυπο παραπανω που θελει χαπια για τις ακριβες τιμες του αμαζον. Αυτα ξερει, αυτα λεει. Ε ναι ρε φιλε, εμεις οι Ελληνες ειμαστε πιο εξυπνοι, τι να μας πουν τα Αμερικανακια. Κατα τα αλλα ο μισος πλανητης το τιμαει και με τα κερδη του παει στο διαστημα... Ετσι ειναι τα πραγματα, αλλοι αγοραζουν απο 'διαστημικη' εταιρεια και αλλοι αγοραζουν απο την σπηλια του Νικολα. Αφου δεν ξερετε να ψωνιζετε, τι τρωγεστε, αφηστε το αθλημα για τους γνωστες, μεινετε σε αυτα που ξερετε και ολα καλα. Εληξε ο προσφορα αλλωστε, δεν σας εβαλε κανεις το μαχαιρι να ψωνισετε απο εκει, παρτε το απο οπου θελετε. Στηριζετε και την τοπικη οικονομια, οπως και εμεις κανουμε με λοιπες επιλεγμενες αγορες. 2
triplex1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 21 λεπτά πριν, fagoura είπε Χαχα, το ιδιο ακριβως θα σας λεγαμε και οσοι ψωνιζουμε απο αμαζον για εσας που ψωνιζετε απο Ελληνικα παραμαγαζα, πρεπει να ειστε πολυ μαζοχιστες, κλπ. Αλλα οχι, δεν το λεμε, ειναι προφανως θεμα αγνοιας. Οπως με τον τυπο παραπανω που θελει χαπια για τις ακριβες τιμες του αμαζον. Αυτα ξερει, αυτα λεει. Ε ναι ρε φιλε, εμεις οι Ελληνες ειμαστε πιο εξυπνοι, τι να μας πουν τα Αμερικανακια. Κατα τα αλλα ο μισος πλανητης το τιμαει και με τα κερδη του παει στο διαστημα... Ετσι ειναι τα πραγματα, αλλοι αγοραζουν απο 'διαστημικη' εταιρεια και αλλοι αγοραζουν απο την σπηλια του Νικολα. Αφου δεν ξερετε να ψωνιζετε, τι τρωγεστε, αφηστε το αθλημα για τους γνωστες, μεινετε σε αυτα που ξερετε και ολα καλα. Εληξε ο προσφορα αλλωστε, δεν σας εβαλε κανεις το μαχαιρι να ψωνισετε απο εκει, παρτε το απο οπου θελετε. Στηριζετε και την τοπικη οικονομια, οπως και εμεις κανουμε με λοιπες επιλεγμενες αγορες.
Mythoplasths Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 54 λεπτά πριν, fagoura είπε Ετσι ειναι τα πραγματα, αλλοι αγοραζουν απο 'διαστημικη' εταιρεια Μια πολυεθνική είναι. Που κάνει επενδύσεις... Διαστιμικη εταιρία. Όλοι τους άμεσα ή έμμεσα στην AMD - - ΒΊΝΤΙΑ - ΙΝΤΕΛ τα ακουμπάνε.
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Περαστικα θα ελεγα... Θα κλειδωσει γιατι δεν εχετε μετρο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις