Προς το περιεχόμενο

Ryzen 5600 - amazon.de - €168.26 [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελλάδα βγαίνει 183,90 ευρώ. Είναι 9% η διαφορά, οριακά για προσφορά αλλά πρόκειται για δυνατό επεξεργαστή που μπορεί να συνδυαστεί με οικονομικά motherboard.

https://www.amazon.de/-/en/AMD-Ryzen-5600-Processor-Clock/dp/B09VCHR1VH/

Η τιμή είναι τελική με προσαρμογή στον αυξημένο ελληνικό ΦΠΑ - μεταφορικά για Ελλάδα.

update - η προσφορά έληξε

Επεξ/σία από hln3
  • Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αμην μακαρι να μην ειναι λαθος και ας ειναι 4 χρονον γζιπιγιου. Που εχουμε καταντησει εμεις οι πισι γκαμερς...

Επεξ/σία από mp44christos
  • Super Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, mp44christos said:

Αμην μακαρι να μην ειναι λαθος και ας ειναι 4 χρονον γζιπιγιου. Που εχουμε καταντησει εμεις οι πισι γκαμερς...

Φέτος τον Απρίλιο βγήκε ο απλός 5600, ο 5600Χ το Νοέμβριο του 2020.

• Like 4
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, zousgr είπε

Στο e-shop η ίδια έκδοση με igpu στα 168,80
https://www.e-shop.gr/cpu-amd-ryzen-5-5600g-390ghz-6-core-with-wraith-stealth-box-p-PER.559764

Δεν είναι ο ίδιος επεξαργαστής, μην σε μπερδεύει το όνομα
έχουν πολλές διαφορές, με πιο εμφανή την cache (o 5600g έχει την μισή L3 cache)
O 5600 δεν έχει igpu αλλά είναι ταχύτερος.

Δημοσ.

Είναι ελάχιστα καλύτερος χωρίς igpu και με περισσότερη L3 cache η οποία δεν κάνει την διαφορά στην αποδοση. Νομίζω πιο vfm είναι ο 5600g στην ίδια τιμή.

• Like 3
Δημοσ.

Παιδες ο 5600g είναι σαν να αγοράζεις γραφικά εφάμιλλα με μια 1030 πάνω κατω η οποία κοστολογείται περί τα 100 ευρώ. Τι συζητάμε τώρα. Σε απόδοση ο 5600, ο 5600g  και ο 5600x είναι πάνω κάτω τα ίδια με ελάχιστες διαφορές. 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, hant είπε

Είναι ελάχιστα καλύτερος χωρίς igpu και με περισσότερη L3 cache η οποία δεν κάνει την διαφορά στην αποδοση. Νομίζω πιο vfm είναι ο 5600g στην ίδια τιμή.

Fixed: με περισσότερη L3 cache η οποία κάνει την μεγαλη διαφορά στην αποδοση.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, hant είπε

Την πέταξε η AMD την έξτρα cache απλά επειδή της περίσσευε

16 λεπτά πριν, hant είπε

Παιδες ο 5600g είναι σαν να αγοράζεις γραφικά εφάμιλλα με μια 1030 πάνω κατω η οποία κοστολογείται περί τα 100 ευρώ. Τι συζητάμε τώρα. Σε απόδοση ο 5600, ο 5600g  και ο 5600x είναι πάνω κάτω τα ίδια με ελάχιστες διαφορές. 

Και η οποία igpu είναι άχρηστη για κάποιον που έχει ήδη κάρτα γραφικών. Αντιθέτως η 15% παραπάνω απόδοση του 5600 θα καθορίσει πότε θα χρειαστεί αναβάθμιση.

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, hant είπε

Επισης τεραστια διαφορα για οσους θελουν επιδοσεις στα υποσυστηματα, PCI Express Version
PCIe 3.0 (ο 5600g) vs PCIe 4.0 (οι 5600 και 5600X)

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, apostolispk είπε

Γιατί πιστεύω ότι ο 5600Χ είναι καλύτερος από όλους τους 5600 που έχουν βγει?? 

Γιατι ειναι . 20 -30 % αν θυμαμαι καλα ειδικα στα games με διαφορα . Δε βλεπω κανενα λογο να παρεις τον κομμενο 5600

Mε ενσωματωμενα εχει πεσει σε τιμη ο 5700G και ειναι τωρα VFM για συστημα χωρις καρτα . Μη περιμενεις πολλα εχω και 2 1030 low profile ddr5 και απο επιδοσεις ειναι meeeehhhhhh 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Thanks 1
Δημοσ.

Από ότι βλέπω οι επιδόσεις αυτές δεν είναι ούτε 10% συνολικά παρά κοντά στο 5%. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα μια 2η igpu παρά 5-10% παραπάνω στην απόδοση. Ο καθένας ας τα ζυγίσει. Με ειρωνικά σχόλια παραπάνω δεν θα ασχοληθώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...