alexis_23 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 παω να κανω αυτο τωρα !!! και σας στελνω για νεοτερα ! μαγκες τιποτα !!!! το ιδιο πραγμα μονο ρευμα εχω δωσει και τα πινς επανω στην μητρικη ! νεκρη ! τελευεταιο q flash που κανω ! μετα απο αυτο δεν ξερω τι αλλο μπορω να κανω !!! Βίντεο_1.mov
ilos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Βγάλε το cpu από το socket και κάνε bios flashback μόνο με την μητρική σκέτη. 1
alexis_23 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 ετσι το εκανα φιλε ! μαπα το καρπουζι, παλευω απο εχθες το απογευμα! Κουραστηκα ! θα το στειλω απο τον 6ο στο ισογειο μου φαινεται ! και θα εχει και λειτουργια πτησης μετα ! : P
nickol-us Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Χωρίς καθόλου μνήμες δεν ξεκινάει, το λέω μπας και... Καθάρισε το κεφάλι σου, κάνε οτι μπορείς με ψυχραιμία, διαφορετικά άστο να το δει κάποιος που γνωρίζει ή κάποιος τεχνικός.
mitsvi Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Απλώς ήθελα να προσθέσω πως το qflash γράφει το BIOS chip κάθε φορά που εσυ το κανείς όποτε σταματά να το σβήνεις και να το γράφεις αναίτια
alexis_23 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Καλημέρα φίλοι μου . Το πρόβλημα λύθηκε ! Για κάποιο μυστήριο λόγο δεν κούμπωνε σωστα ο επεξεργαστής και γινόταν όλο αυτό ! Τέλος καλά όλα καλά! 1
nickol-us Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Μια χαρά. Καθάρισες το κεφάλι σου και βρήκες το πρόβλημα Γλίτωσες και τα λεφτά του τεχνικού Πάλι καλά που δεν την έκανες ιπτάμενη
Dr_Pepper Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Στις 31/7/2022 στις 2:40 ΜΜ, nickol-us είπε To βίντεο το είδατε; Ανάβει στιγμιαία και σβήνει... Αποκλείουμε βραχυκύκλωμα; Εγώ θα έλεγα να τσεκάρει αν ψόφησε το τροφοδοτικό (και πόσα watt ειναι έτσι απο απορία ) . Θα μπορούσε βέβαια να δοκιμάσει να ξαναβάλει τον επεξεργαστή μήπως δεν τον κούμπωσε καλα.
leros2004 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 15 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε Εγώ θα έλεγα να τσεκάρει αν ψόφησε το τροφοδοτικό (και πόσα watt ειναι έτσι απο απορία ) . Θα μπορούσε βέβαια να δοκιμάσει να ξαναβάλει τον επεξεργαστή μήπως δεν τον κούμπωσε καλα. Ψιτ πήρες χαμπάρι ότι λύθηκε το πρόβλημα?
BlueBlood7 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Στις 3/8/2022 στις 10:32 ΜΜ, leros2004 είπε Ψιτ πήρες χαμπάρι ότι λύθηκε το πρόβλημα? Ψιτ τρολ είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα