Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ισχύει ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, τότε είμαι ακόμη στην αρχή.

Μόλις τελείωσα το καινούργιο μου build και έχω πέσει πάνω σε διπλό πρόβλημα.

Το πρώτο μισό είναι ότι ούτε ο Windows Installer ούτε το BIOS (ASrock B550 Steel Legend) αναγνωρίζουν ούτε τον Samsung NVME που ήθελα για boot drive, ούτε τον σκληρό που έβαλα για storage.

Το δεύτερο μισό είναι ότι βάζοντας τον παλιό μου sata SSD που είχε μέσα περασμένα Windows για να δω αν θα τρέξει, όχι μόνο δεν τον αναγνώρισε, αλλά όταν πήγα να τον βγάλω έκαιγε ΠΟΛΥ. Τόσο πολύ που τώρα δεν τον αναγνωρίζει ούτε το παλιό μου σύστημα, φοβάμαι ότι ή κάνω κάτι λάθος ή τον έκαψα.
Αν τον έκαψα, μάλλον σημαίνει ότι έχω κάψει και όλα μου τα αρχεία γιατί στο ίδιο Sata καλώδιο έχω βάλει και τον σκληρό/storage.

Κατέβασα τους drivers της Samsung όπως μου πρότεινε ο Windows Installer και δεν μπορεί να δει καν το αρχείο για να τους περάσω.

Είμαι λίγο χαμένος, για πρώτη φορά.
Το τροφοδοτικό είναι ένα HX 1200 αγορασμένο από εδώ. Το υπόλοιπο σύστημα δεν ξέρω αν έχει νόημα να το γράψω.
Help!!

Δημοσ.

Επειδή είναι για πρώτη φορά μάλλον είναι λίγο δύσκολο να σε βοηθήσουμε. Ίσως αν έβγαζες κάποιες φωτό από το εσωτερικό του pc με κοντινές λήψεις να βοηθούσε. 

Έκανες ότι χειρότερο να αγοράσεις μεταχειρισμένο το κυριότερο part του υπολογιστή το, τροφοδοτικό, άσχετα αν φταίει ή όχι αυτό.

Σιγουρέψου ότι έχουν μπει σωστά όλα τα καλώδια στην μητρική και κυρίως τα σωστά καλώδια. Βγάλε και μια φωτό από το τροφοδοτικό εκεί που συνδέονται τα καλώδια.

Είναι προτιμότερο να το πας σε κάποιο κατάστημα με καλό service.

Υ.Σ: Έχεις ανοίξει το θέμα σε λάθος ενότητα.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Επειδή είναι για πρώτη φορά μάλλον είναι λίγο δύσκολο να σε βοηθήσουμε. Ίσως αν έβγαζες κάποιες φωτό από το εσωτερικό του pc με κοντινές λήψεις να βοηθούσε. 

Έκανες ότι χειρότερο να αγοράσεις μεταχειρισμένο το κυριότερο part του υπολογιστή το, τροφοδοτικό, άσχετα αν φταίει ή όχι αυτό.

Σιγουρέψου ότι έχουν μπει σωστά όλα τα καλώδια στην μητρική και κυρίως τα σωστά καλώδια. Βγάλε και μια φωτό από το τροφοδοτικό εκεί που συνδέονται τα καλώδια.

Είναι προτιμότερο να το πας σε κάποιο κατάστημα με καλό service.

Υ.Σ: Έχεις ανοίξει το θέμα σε λάθος ενότητα.

Ποια είναι η σωστή ενότητα; Σόρι μου φάνηκε ο,τι πιο κοντινό στο θέμα μου.

Αγόρασα ένα σκυλί τροφοδοτικό φημισμένο για την αξιοπιστία του ρε γμτ, καταλαβαίνω πώς το λες όμως. Ευχαριστώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...