Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κύριοι καλημέρα σας. 

Τον Απρίλιο είχα κάνει μία αίτηση στην Wind για να κάνω μεταφορά δύο γραμμών σε επαρχία. 

Στάλθηκε και ο εξοπλισμός και όλα καλά. 

Την προηγούμενη εβδομάδα μού είπαν ότι ακυρώθηκε η αίτηση από τον ΟΤΕ διότι δεν υπάρχει ανοιχτό πορταλ. 

Υπάρχει κάποια άλλη λύση για να γίνει ή δουλειά μού; 

Είναι επαγγελματικός χώρος και λειτουργεί eshop γι αυτό και θέλω τις παλιές γραμμές μαζί μου. 

Σας ευχαριστώ. 

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Απο που εφυγαν οι γραμμές και που πήγαν, και οταν λες γραμμές, τι εννοείς τους τηλεφωνικούς αριθμούς;

Ναι τηλεφωνικούς αριθμούς. Σε συνομιλία με την wind τον Απρίλιο μού είπαν ότι έτρεχε ένα πρόγραμμα και ότι μπορούσα να μεταφέρω τις γραμμές αυτές όπου ήθελα στην Ελλάδα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι είναι αριθμοί για επαγγελματική χρήση. 

Σρ επικοινωνία που είχα με Wind που είπαν ότι την αίτηση την έχει ακυρώσει ο ΟΤΕ. 

Το θέμα μού είναι πως προχωράω γιατί δεν θέλω να χάσω τα νούμερα. 

Δημοσ.

Καλημέρα 

Κινητά είναι η σταθερά ;

Αλλα για να αναφέρεςι εξοπλισμό σταθερά μαλλον 

Αυτό που σου είπανε δεν ξερω αν ισχυει 

Αν π.χ εγω απο εβρο που εχω 25510 κανω μεταφορά π.χ θεσσαλονικη  με vodafone θα πάρω 2312 η ότι άλλο δίνει αλλα με αυτόματο της θεσσαλονίκης 

Τι προγραμμα συμφωνήσατε μήπως ήταν μέσω κινητής ;;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, bill2015 είπε

Καλημέρα 

Κινητά είναι η σταθερά ;

Αλλα για να αναφέρεςι εξοπλισμό σταθερά μαλλον 

Αυτό που σου είπανε δεν ξερω αν ισχυει 

Αν π.χ εγω απο εβρο που εχω 25510 κανω μεταφορά π.χ θεσσαλονικη  με vodafone θα πάρω 2312 η ότι άλλο δίνει αλλα με αυτόματο της θεσσαλονίκης 

Τι προγραμμα συμφωνήσατε μήπως ήταν μέσω κινητής ;;

Καλημέρα. 

Όχι δεν ήταν κινητής. Σταθερή τηλεφωνία. 

Μου έστειλαν ένα ρουτερ και δύο τηλεφωνικές συσκευές οι οποίες συνδέονται επάνω στο ρουτερ. 

Εγώ το μόνο που θα έκανα θα ήταν να κάνω αίτηση για σταθερό ίντερνετ στο μαγαζί. 

Προφανώς χωρίς να γνωρίζω πολλά θα δούλευε voip αλλιώς δεν εξηγείται. 

Δημοσ.

Για να μεταφερθούν σταθεροί αριθμοί πρέπει υποχρεωτικά να ανηκουν στο ιδιο χακ(χαρακτηριστικός αριθμός κλήσης) τα πρωτα ψηφια του αριθμου σου δηλαδη

Σε ρωτησα απο που φευγουν και που πάνε δεν απάντησες.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Για να μεταφερθούν σταθεροί αριθμοί πρέπει υποχρεωτικά να ανηκουν στο ιδιο χακ(χαρακτηριστικός αριθμός κλήσης) τα πρωτα ψηφια του αριθμου σου δηλαδη

Σε ρωτησα απο που φευγουν και που πάνε δεν απάντησες.

Από Θεσσαλονίκη και πάνε Γρεβενά. 

7 λεπτά πριν, bill2015 είπε

το ρουτερ να φανταστω με τη πρίζα κανοινικά με dsl ετσι;

Ρωτάω μήπως δώσανε κανενα ρουτερ με καρτα σιμ μεσα 

Ναι ναι πρίζα κανονικά. 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, kostasw είπε

Οπότε η λύση είναι να τις μεταφέρω σε έναν πάροχο voip 

Αυτό δεν ξέρω αν γίνεται, ίσως καποιος αλλος να γνωρίζει 

Παραθέτω υο παρακάτω 

Screenshot_2022-07-31-12-28-17-89_4d38fce200f96aeac5e860e739312e76.jpg.682f3d89674fd9407f92be88c9aa247c.jpg

O @jkoukos θα το ξερει σίγουρα 

• Like 1
Δημοσ.

εγω που ειχα wind στο παλιο μου σπιτι στην θεσσαλονικη και ειχε προθεμα 2310 ηθελα να το μεταφερω περαια θεσσαλονικης που εχει προθεμα 2392 μου ειπαν οτι με 100€ γινεται αλλα επειδη καθυστερησαν υπερβολικα να με συνδεσουν εκανα αιτηση διακοπης και πηγα vodafone με νεο αριθμο

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, survivor471 είπε

εγω που ειχα wind στο παλιο μου σπιτι στην θεσσαλονικη και ειχε προθεμα 2310 ηθελα να το μεταφερω περαια θεσσαλονικης που εχει προθεμα 2392 μου ειπαν οτι με 100€ γινεται αλλα επειδη καθυστερησαν υπερβολικα να με συνδεσουν εκανα αιτηση διακοπης και πηγα vodafone με νεο αριθμο

Την wind την εχω ικανη να σου πει οτι μπορω να στο μεταφέρω και στην ΝΥ και εκει να φταιει ο οτε που δεν εγινε🤣

Πιο ψεύτης απο αυτους πεθαίνεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Την wind την εχω ικανη να σου πει οτι μπορω να στο μεταφέρω και στην ΝΥ και εκει να φταιει ο οτε που δεν εγινε🤣

Πιο ψεύτης απο αυτους πεθαίνεις

μπα μη το λες οσο ειχα wind ηταν ξηγημενοι οι τυποι και οτι εγραφε το συμβολαιο τηρουνταν και απο τεχνικη υποστηριξη ηταν αψογοι ενω η vodafone που εχω τωρα μοθ βγαζουν την παναγια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...