PC_MAGAS Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Έχω αυτό το κούτσουρο Σε αυτό θέλω να το κόψο οριζόντια αλλά δεν ξέρω πως να το στηρίξω. Απο το κούστουρο αυτό θέλω να βγάλω μια οριζόντια επιφάνεια για δίσκο κοπής για κουζίνα. Είναι Ξύλο συκιάς.
Joshua21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, PC_MAGAS είπε Έχω αυτό το κούτσουρο Σε αυτό θέλω να το κόψο οριζόντια αλλά δεν ξέρω πως να το στηρίξω. Απο το κούστουρο αυτό θέλω να βγάλω μια οριζόντια επιφάνεια για δίσκο κοπής για κουζίνα. Είναι Ξύλο συκιάς. Από όσο ξέρω το ξύλο συκιάς δεν κάνει για τη δουλειά που θέλεις, βασικά για τίποτα απολύτως δεν κάνει, ξύλο λεύκας είναι το πιο ιδανικό για αυτό που θες, το οποίο θα χρειαστεί και περαιτέρω επεξεργασία για να μην γεμίσει με ρωγμές. Επίσης για να γίνει σωστή δουλειά στο κόψιμο, όπως είπαν και παραπάνω χρειάζεσαι πριονοκορδέλα.
SabotazNic Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 https://www.skroutz.gr/c/2032/Epifaneies-Kopis.html
cthulhucarbide Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Από την φωτογραφία δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς γιατί είναι υπερβολικά κοντινή. Όπως και να το στηρίξεις, πως θα κόψεις μια φέτα, με το πριόνι χειρός? Θα είναι κουραστικό και δεν πρόκειται να βγει ίσια με τίποτα. Επίσης όπως σου είπαν και πριν, το ξύλο συκιάς δεν κάνει για τέτοιες δουλειές (βασικά για καμία δεν κάνει) γιατί είναι πολύ αφρώδες
Haldol Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Ρίχ' το στο τζάκι. Και βασικά, η συκιά, ούτε γι' αυτό δεν είναι καλή. No trollin'
Stefanos683 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 βρες 2,3 κομματια κοντρα πλακε ή κανα κομματι μαδερι. για να κανεις δουλεια απο κει θα πληρωσεις πιο πολλα απο να αγορασεις κατι ετοιμο
PC_MAGAS Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Εναλλακτικα μπορεί να παίξει ταινιολειαντείρας με χοντρό γυαλόχαρτο.
Stefanos683 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, PC_MAGAS είπε Εναλλακτικα μπορεί να παίξει ταινιολειαντείρας με χοντρό γυαλόχαρτο. ή αλυσοπριονο να βγαλεις μια χοντρη ροδελα τακο σιγα σιγα κ μετα σε ξυλουργειο κορδελα πλανη αμα πας σε ξυλουργειο κ τους παρακαλεσεις με ενα δεκαρικο εικοσαρικο μεσα σε λιγες μερες μπορει να σου δωσουν... 5 καλες ροδελες απο διαφορα ξυλα που θα αντεξουν
PC_MAGAS Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, Stefanos683 είπε ή αλυσοπριονο να βγαλεις μια χοντρη ροδελα τακο σιγα σιγα κ μετα σε ξυλουργειο κορδελα πλανη αμα πας σε ξυλουργειο κ τους παρακαλεσεις με ενα δεκαρικο εικοσαρικο μεσα σε λιγες μερες μπορει να σου δωσουν... 5 καλες ροδελες απο διαφορα ξυλα που θα αντεξουν Well το κοιτώ αλλιώς. Έκοψα που έκοψα την συκιά. Τι καλό μπορώ να κάνω με απλά εργαλεία χειρός (επειδή είναι οικογενειακό το εξοχικό και δεν πάω μόνος) ώστε να μην γίνουν σκουπίδια. Από ότι βλέπο το κόψιμο είναι PITA. Όμως ένα initial σκάλισμα is not Στις 31/7/2022 στις 1:29 ΠΜ, Dr_Pepper είπε Εννοείς απο την άλλη πλευρά να το τρυπίσω και να το στηρίξω σε έναν πάσαλο - σωλήνα και να αρχίζω με χειροπίονο να κόβω; Εννοώ η μάυρη πλευρά is useless to begin with.
fredd0 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 ολο αχρηστο ειναι μπορεις να το χρησιμοποιησεις για κατι τετοιο προφανως πλακα κανω.
Dr_Pepper Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, PC_MAGAS είπε Έκοψα που έκοψα την συκιά. Τι καλό μπορώ να κάνω με απλά εργαλεία χειρός (επειδή είναι οικογενειακό το εξοχικό και δεν πάω μόνος) ώστε να μην γίνουν σκουπίδια Κάνε κομμάτια για σκάκι Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2022 από Dr_Pepper
tigergreg Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Tην ξεπατωσες η την εκοψες απλα? Η συκια εχει την πιο δυνατη ριζα.... Το μονο φαρμακο ειναι αυτο.... STUMP DESTROYER Για την πλακα στην κουζινα ξεχνα το...θα στοιχισει περισσοτερα απ του εμποριου. 1
PC_MAGAS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Στις 2/8/2022 στις 3:44 ΜΜ, tigergreg είπε Tην ξεπατωσες η την εκοψες απλα? Η συκια εχει την πιο δυνατη ριζα.... Το μονο φαρμακο ειναι αυτο.... STUMP DESTROYER Για την πλακα στην κουζινα ξεχνα το...θα στοιχισει περισσοτερα απ του εμποριου. Well την έκοψε ο πατέρας μου και έριξε αλάτι και ξύδι. Απλάμ εγώ τσιμπό όσο ξύλο μπορώ και προσπαθω να το εκμεταλευτώ αντυί να είναι σκουπίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα