Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο τελος παιχνιδιου  εχει μεινει στο μυαλο σας?

Ας κανω την αρχη με το Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Ο SOMA του 2015 που μεχρι και σημερα καθε φορα που ξαναβλεπω το τελος του με πιανει κατι...Τοσο καλο storytelling με τοσο υπερτατο τελος με μουσικη και φωνες χαρακτηρων που σε καθηλωνει.Μακαρι να εβγαινε SOMA 2.

Επισης θα αναφερω και το πολυ ψαγμενο τελος του indie game Crying Suns που ηταν μια πολυ ομορφη εκπληξη σαν συνολο με Εξαιρετικο soundtrack...

• Like 6
Δημοσ.

Καταρχάς αν δεν έχετε παίξει κανένα από τα παρακάτω games (κακώς), να μη δείτε τα vids γιατί και δε θα καταλάβετε ίσως το context από πίσω και θα σποϊλάρετε τον εαυτό σας.

Baldurs Gate II Throne Of Bhaal (evil ending) - τα σχόλια περιττεύουν //όσοι γνωρίζουν γνωρίζουν

Bioshock (το τελευταίο chapter γενικότερα)

Mafia το OG με τους συγκεκριμένους VA και το theme song (κυριολεκτικά βάζεις τα κλάματα)

The Last Of Us (το πρώτο όχι το ακατανόμαστο😁)

Ghost Of Tsushima (το ghost ending)

Γενικά μου αρέσουν τα concluding endings και όχι αυτά που αφήνουν cliffhangers.

Πχ το Horizon Zero Dawn και το God Of War είχαν φανταστικό story, αλλά το αφήνανε φλού για να υπάρξει συνέχεια.

• Like 3
Δημοσ.
11 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Ακόμα περιμένω τον τερματισμό του Half Life. 

Μεγάλη κουβέντα είπες φίλε....

Μετά το τέλος του Alyx βέβαια το καντήλι συνεχίζει να καιει κρατώντας την ελπίδα ζωντανή...

• Like 1
Δημοσ.
Στις 31/7/2022 στις 11:19 ΜΜ, alex84 είπε

Μεγάλη κουβέντα είπες φίλε....

Μετά το τέλος του Alyx βέβαια το καντήλι συνεχίζει να καιει κρατώντας την ελπίδα ζωντανή...

Η μεγάλη πλάκα θα είναι να βγει, αν βγει , μόνο για VR. 

Τότε θα τον φυτέψω τον χοντρό, το υπόσχομαι. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Η μεγάλη πλάκα θα είναι να βγει, αν βγει , μόνο για VR. 

Τότε θα τον φυτέψω τον χοντρό, το υπόσχομαι. 

Καλά έτσι και το βγάλουν μόνο σε vr είναι τραγικοτατοι

Δημοσ.
Στις 1/8/2022 στις 12:40 ΠΜ, petran79 είπε

το τελος του Bioshock Minervas Den. Κυριολεκτικα ομως!

Το ειδα στο yt και μονο και ειναι πολυ δυνατο οντως , καθως δεν μπορεσα να μπω στον κοσμο του Bioshock (προερχομενος απο το υπερτατο και original System Shock).

Και μιας και το ανεφερα στο παραπανω μηνυμα...😪

Τοσα χρονια μετα και η ανατριχιλα στο τελος δεν λεει να φυγει.

• Like 2
Δημοσ.

Bioshock Infinite...τα λόγια είναι περιττά! 

Inside (ακόμα το αναλύουν)

Detroit Become Human και Heavy rain (ειδικά τα bad endings) 

Red Dead Redemption 2 

Νομίζω όλοι μας έχουμε τέτοια mindfucks από πολλά endings! Ωραίο thread TS!

• Like 3
Δημοσ.
Στις 30/7/2022 στις 10:11 ΜΜ, alex84 είπε

Ποιο τελος παιχνιδιου  εχει μεινει στο μυαλο σας?

Ας κανω την αρχη με το Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Ο SOMA του 2015 που μεχρι και σημερα καθε φορα που ξαναβλεπω το τελος του με πιανει κατι...Τοσο καλο storytelling με τοσο υπερτατο τελος με μουσικη και φωνες χαρακτηρων που σε καθηλωνει.Μακαρι να εβγαινε SOMA 2.

Το SOMA πατάει πάνω σε γνωστή πεποίθηση ότι μια προσομοίωση ενός εγκεφάλου μπορεί να βιώσει υποκειμενικές καταστάσεις(εμπειρίες) όπως ακριβώς ένας αληθινός εγκέφαλος. Σαν να λέμε ότι η προσομοίωση(περιγραφή με μαθηματικά) ενός κεραυνού μπορεί να κάψει πραγματικά δάση. Η πιο βλακώδης ιδέα σε όλη την ιστορία της επιστημονικής φαντασίας. Όπως και να 'χει πάντως κορυφαίο game που σου αφήνει αυτή την πίκρα στην τελευταία σκηνή με τον δορυφόρο για το απόλυτο τίποτα που τελικά επετεύχθη.

Δημοσ.

Another world:

Πές το νεαρό της ηλικίας τότε, πές η μουσική, δεν ξέρω, αλλά είναι το μόνο τέλος παιχνιδιού που μου έμεινε ανεξίτηλα χαραγμένο στο μυαλό μου.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...