Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στον λογαριασμο γραφει οντως economy plus. Θα παρω κ ενα τηλ να ρωτησω, μην τυχον γινει κανα αστειο κ πληρωσω χωρις λογο διπλασια τιμη.

Εμ, επισης, θα μπορουσε καποιος να εξηγησει τα χρωματιστα τιμολογια, μιας κ ανηκω σε αυτους που δεν εχουν καταλαβει τι ακριβως θα ισχυσει. Χοντρικα εχω την εντυπωση οτι το πρασινο ειναι αυτο που κανουμε κ τωρα, κυμαινομενα κ αλλαγες παρόχων, αλλα ουτε σιγουρη ειμαι αν εχω καταλαβει καλά ουτε αν υπαρχουν κρυφοι όροι, ρητρες κλπ.

Υπαρχει περιπτωση να χει αναλυθει σε προηγουμενες σελίδες να διαβάσω ή να χετε καποιο καλό αρθρο; ή αν μπορεί κάποιος να μ εξηγησει? Ευχαριστω πολυ

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 16/11/2023 στις 11:15 ΜΜ, CptBill είπε

Όταν κάνουμε μετάβαση σε άλλο πάροχο, προκειμένου να γίνει εκκαθάριση από το πάροχο που είμαστε, περνάει υπάλληλος του δεδδηε? Η στηρίζονται στης μετρήσεις που στέλνουμε με φωτό, στο νέο πάροχο?

Πλέον δεν περνάει ο δεδηε για μέτρηση. Ότι στείλουμε εκτός εάν αλλάξει όνομα το ρολόι. 

SOS σε όσους έχουν φυσικό αέριο στο ρεύμα και ήταν στο πρόγραμμα maxi free+ ανέβασαν την τιμή Δεκεμβρίου στα 0.17 με έκπτωση συνέπειας και βγάλανε καινούργιο το maxi free save με 0.065  για Δεκεμβρίο χωρίς συνέπεια. Με ένα τηλέφωνο κάνεις αλλαγή που ισχύει από 1 Δεκεμβρίου. 

• Like 3
Δημοσ.
25 minutes ago, 7tasos7 said:

Πλέον δεν περνάει ο δεδηε για μέτρηση. Ότι στείλουμε εκτός εάν αλλάξει όνομα το ρολόι. 

οποτε εγω που πχ στις 14 του μηνα εδωσα στην nrg  (μεγαλο λαθος, ακομα περιμενω να ενεργοποιηθω) φωτο με kwh και εχθες 21 περασα τις μετρησεις μου στην δεη που ειμαι ακομη, παιζει να βραχυκυλωσω το συστημα 😁

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, 7tasos7 είπε

SOS σε όσους έχουν φυσικό αέριο στο ρεύμα και ήταν στο πρόγραμμα maxi free+ ανέβασαν την τιμή Δεκεμβρίου στα 0.17 με έκπτωση συνέπειας και βγάλανε καινούργιο το maxi free save με 0.065  για Δεκεμβρίο χωρίς συνέπεια. Με ένα τηλέφωνο κάνεις αλλαγή που ισχύει από 1 Δεκεμβρίου. 

Καλημέρα.. Δεν νομίζω ότι πολυ ισχύει ότι στις αλλαγές παρόχων δεν περνάει ο Δεδδηε.. Εξαρτάται από την περιοχή της εκάστοτε Δεδδηε.. Σε μερικές περνάει.. Στην Αττική σε μεγάλο ποσοστό.. 

Δημοσ.

Καλημέρα! Έκανα μεταφορά σήμερα στην Ζενίθ στο πρόγραμμα Home Now (ή κάπως έτσι) με τιμή kwh για τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο στα 0.074€/kwh. Ήθελα απλά να ενημερώσω ότι πέρα από την οικογενειακή κάρτα υγείας που δίνει, λόγω Black Friday έχει μία προσφορά που είναι 60€ έκπτωση στους πρώτους 6 μήνες (αναλογεί έκπτωση 10€/μήνα).

• Like 5
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλημέρα.. Δεν νομίζω ότι πολυ ισχύει ότι στις αλλαγές παρόχων δεν περνάει ο Δεδδηε.. Εξαρτάται από την περιοχή της εκάστοτε Δεδδηε.. Σε μερικές περνάει.. Στην Αττική σε μεγάλο ποσοστό.. 

Σε 2-3 αλλαγές που έκανα το 2023 δεν πέρασε και άλλαξε ουσιαστικά από την επόμενη μέρα που έστειλα ηλεκτρονικά τα απαραίτητα έγγραφα. Απλά δεν φαίνεται άμεσα σε εμάς το βλέπουμε μετά από καμιά εβδομάδα. 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, takoulou είπε

Αν τρώνε όλη τη μέρα τους στα φόρουμ, πού να προλάβουν. :)

Δημοσ.

@korakios το φυσικό αέριο δίνει τίποτα για μετάβαση στο maxi free save? Μάλιστα ειδικά για αυτό βλέπω "εμπορικά διαθέσιμο από 1/12", οπότε δεν ξέρω αν μπορούμε από τώρα να ζητήσουμε.

Ειδάλλως πάω απευθείας guarantee για guaranteed 50άρικο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, userAnon είπε

τι θα πρεπει να τους πω? μπορουν να το προχωρησουν αυτοι ή να σβησουν την αιτηση?

Εγώ πάντως που πήρα μόλις τηλέφωνο για το ίδιο σφάλμα, μου απάντησε πριν τελειώσω την πρόταση ότι είναι συστημικό και θα επικοινωνήσει ο πωλητής που θα αναλάβει την αίτηση για να ζητήσει ότι δικαιολογητικά χρειάζονται.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι προμηθευτές, το αργότερο την 1η Δεκεμβρίου 2023, οφείλουν να ενημερώσουν τους καταναλωτές για τα νέα τιμολόγια (πράσινα,κίτρινα,μπλέ !!!)  που θα εφαρμοστούν από την 1η Ιανουαρίου του 2024.

Ισχύει αυτό ?

=> gούgλαρα το παραπάνω text  και βλέπω το αναφέρουν ολα τα εντυπα αρα Ακυρη η ερώτησή μου για το αν Ισχύει αυτό => Ισχύει

Επεξ/σία από gtkminsomnia
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, gtkminsomnia είπε

Οι προμηθευτές, το αργότερο την 1η Δεκεμβρίου 2023, οφείλουν να ενημερώσουν τους καταναλωτές για τα νέα τιμολόγια (πράσινα,κίτρινα,μπλέ !!!)  που θα εφαρμοστούν από την 1η Ιανουαρίου του 2024.

Ισχύει αυτό ?

=> gούgλαρα το παραπάνω text  και βλέπω το αναφέρουν ολα τα εντυπα αρα Ακυρη η ερώτησή μου για το αν Ισχύει αυτό ?

Ισχύει η είδηση, τουλάχιστον σύμφωνα με τα μέσα. Ελπίζουμε να τηρηθεί η ημερομηνία.

Δημοσ.

Είμαι σε elpedison με την προσφορά που έδιναν online εκπτωση 50 ευρω στο πρωτο λογαριασμό.

Ο πρώτος μου βγήκε κοντά 40 οπότε εχω ενα πιστωτικό καπου 10 ευρω. Ο επόμενος δεν μου έχει έρθει ακόμα.

Αν την κάνω τώρα για ηρων, τι γίνεται; Μου ζητάνε πίσω τα 40ευρω της έκπτωσης ή μπορώ να φύγω κανονικά και να πληρώσω οτι προκύψει στον τελικό εκκαθαριστικό;

Δημοσ.
2 minutes ago, wasd said:

Είμαι σε elpedison με την προσφορά που έδιναν online εκπτωση 50 ευρω στο πρωτο λογαριασμό.

Ο πρώτος μου βγήκε κοντά 40 οπότε εχω ενα πιστωτικό καπου 10 ευρω. Ο επόμενος δεν μου έχει έρθει ακόμα.

Αν την κάνω τώρα για ηρων, τι γίνεται; Μου ζητάνε πίσω τα 40ευρω της έκπτωσης ή μπορώ να φύγω κανονικά και να πληρώσω οτι προκύψει στον τελικό εκκαθαριστικό;

φευγεις κανονικα.

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, 7tasos7 said:

Συγνωμη ρε φιλε τι κατραπακια ήταν αυτή? Εφυγα απο ΔΕΗ με 0.17 σταθερο χωρις ρητρες και ειδα αυτο το μηνα 0.17 το φυσικο αεριο. Πανε καλα τα ατομα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...