Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλημέρα σας. Να ρωτησω κατι γιατι δεν το καταλαβα.

Εισαι σε μία εταιρια και εχεις το Α προγραμμα. Τον επομενο μήνα η ιδια εταιρεία βγαζει ενα πιο φθηνό πρόγραμμα και αυτο που ειχες ηδη το πάει πολύ ακριβά. 

Μπορεις αμεσα με τηλέφωνο στην εταιρία να μεταπηδησεις στο νεο τους φθηνο πρόγραμμα?

Η δεν γινεται οποτε η μόνη λυση ειναι να αλλάξεις εταιρια και να πάς σε κάποιο φθηνό της άλλης εταιρίας?

• Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

37 λεπτά πριν, xraxra είπε

Καλημέρα σας. Να ρωτησω κατι γιατι δεν το καταλαβα.

Εισαι σε μία εταιρια και εχεις το Α προγραμμα. Τον επομενο μήνα η ιδια εταιρεία βγαζει ενα πιο φθηνό πρόγραμμα και αυτο που ειχες ηδη το πάει πολύ ακριβά. 

Μπορεις αμεσα με τηλέφωνο στην εταιρία να μεταπηδησεις στο νεο τους φθηνο πρόγραμμα?

Η δεν γινεται οποτε η μόνη λυση ειναι να αλλάξεις εταιρια και να πάς σε κάποιο φθηνό της άλλης εταιρίας?

Σε τέτοιες «εσωτερικές» περιπτώσεις η αλλαγή γίνεται συνήθως με ένα τηλεφώνημα. 

Έχει κανείς άλλος Elpe?? 

Αξίζει κάθε μήνα 20-22 να μπαίνουμε και να βλέπουμε αν έχουν δημιούργησει νέο πρόγραμμα για να το βάλουμε?

Το λέω γιατί στο τελευταίο 5-6μηνο έχουν κάνει 3-4 νέα προγράμματα.

14 hours ago, korakios said:

παίζει να μην έχει συγχρονίσει καν το σύστημα και να ξέμεινε , δοκίμασες απο e-contract ? Πάρε τηλ

Τελικά έχει γίνει άλλη πατάτα. Με είχε καλέσει εκπρόσωπος από ΗΡΩΝ 2-3 μέρες πριν και μου είχε πει για συμβόλαιο με 0,065 τον Δεκέμβριο. Είχα πει ότι θα το σκεφτώ (δεν είχα δει καν εδώ τι γίνεται) και απάντησε ότι θα με ξανακαλέσει το Σαββατο. Μάλιστα επέμενε ότι αν ξαναπάω δεν μπορώ να έχω το 50αρικο δώρο. Ε, αυτή έχει κάνει μια "προαίτητηση" με αποτέλεσμα να φαίνεται στο σύστημα ότι έχω κάνει αίτητηση. Τους καλέσα τώρα και τους εξήγησα τι έχει γίνει και μου είπαν ότι θα ειδοποιήσουν το αρμόδιο τμήμα. Περιμένω να δω τώρα πότε θα με καλέσουν. Απαράδεκτη πάντως η κυρία..

• Sad 2

13 λεπτά πριν, GiorgoSp0 είπε

Έχει κανείς άλλος Elpe?? 

Αξίζει κάθε μήνα 20-22 να μπαίνουμε και να βλέπουμε αν έχουν δημιούργησει νέο πρόγραμμα για να το βάλουμε?

Το λέω γιατί στο τελευταίο 5-6μηνο έχουν κάνει 3-4 νέα προγράμματα.

Έχει να κάνει με την κατανάλωση σου. Εγώ στο οικιακο έχω το economy plus και τώρα μου ήρθε έναντι μεγάλο πόσο θα έπρεπε να δώσω την μέτρηση. Η διαφορά είναι,, 0.02 ευρώ σε σύγκριση με το smart συν τα, 5 ευρώ πάγιο.  Και η αναλογία δεν μου κολλάει καλά.  Ναι μεν έρχεται χειμώνας και θα υπάρχει κατανάλωση αλλά μπορεί να βγει μια η άλλη.  Άρα, σκέφτομαι να μείνω στο economy . Αν και ήθελα να πάω σε άλλο πάροχο για διαφορά.  Αλλά έχω ληγμένη υδε και δεν το κουνάω.  Μέχρι να μου την φτιάξει ο ηλεκτρολόγος όταν αξιωθεί να έρθει. 

6 λεπτά πριν, johnmegarythmos είπε

Έχει να κάνει με την κατανάλωση σου. Εγώ στο οικιακο έχω το economy plus και τώρα μου ήρθε έναντι μεγάλο πόσο θα έπρεπε να δώσω την μέτρηση. Η διαφορά είναι,, 0.02 ευρώ σε σύγκριση με το smart συν τα, 5 ευρώ πάγιο.  Και η αναλογία δεν μου κολλάει καλά.  Ναι μεν έρχεται χειμώνας και θα υπάρχει κατανάλωση αλλά μπορεί να βγει μια η άλλη.  Άρα, σκέφτομαι να μείνω στο economy . Αν και ήθελα να πάω σε άλλο πάροχο για διαφορά.  Αλλά έχω ληγμένη υδε και δεν το κουνάω.  Μέχρι να μου την φτιάξει ο ηλεκτρολόγος όταν αξιωθεί να έρθει. 

Καλημέρα! Να μιλήσω ειλικρινά δεν τα ξέρω καλά περί ρεύματος και τι σημαίνουν κάποια πράγματα , καθώς μένω μόνος το τελευταίο χρόνο. Και εγώ το economy plus εχω απλα στελνω τις μετρησεις γιατι περνανε αραια και που και μετρανε , οποτε προτιμω να τα στελνω εγω..
Τα δημοτικά τέλη είναι λίγο τσιμπημένα βέβαια , γιατί η κατανάλωση στο σπίτι μας είναι σταθερά <500kWh

10 λεπτά πριν, johnmegarythmos είπε

Καλημέρα,

Μεταφορά μπορείς να κάνεις και με ληγμένη ΥΔΕ, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.(έχεις 6 μήνες μετά να το τακτοποιήσεις) Κι εγώ Elpedison είμαι τώρα και με βλέπω για Ήρων από αρχές Δεκέμβρη.

Καλημερα!

19/10 μπηκα elpedison Economy plus day. Πριν 1 βδομαδα εκδοθηκε πρωτος εναντι αρνητικος, εχοντας αφαορεσει το 50αρικο δωρο, που σημαινει οτι δεν πληρωνω κατι, σωστα,;

Τωρα ανοιγω την εφαρμογη της elpe και βλεπω οτι η ονομασια του προιοντος ειναι "elpedison VALUE day" το οποιιιο απ οτι ειδα στο νεο εξελ για τον νεο μηνα ειναι πανακριβο.

Ειναξ δυνατον να με αλλαξουν απο μονοι τους προγραμμα; παιζει αυτο ππυ λεω; αν ναι, τι κανουμε;

2 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Καλημερα!

19/10 μπηκα elpedison Economy plus day. Πριν 1 βδομαδα εκδοθηκε πρωτος εναντι αρνητικος, εχοντας αφαορεσει το 50αρικο δωρο, που σημαινει οτι δεν πληρωνω κατι, σωστα,;

Τωρα ανοιγω την εφαρμογη της elpe και βλεπω οτι η ονομασια του προιοντος ειναι "elpedison VALUE day" το οποιιιο απ οτι ειδα στο νεο εξελ για τον νεο μηνα ειναι πανακριβο.

Ειναξ δυνατον να με αλλαξουν απο μονοι τους προγραμμα; παιζει αυτο ππυ λεω; αν ναι, τι κανουμε;

Μήπως να πάρεις τον πάροχο σου τηλέφωνο να ρωτήσεις... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Καλημερα!

Στην εφαρμογή κι εμένα μου εμφανίζει το elpedison value. Προφανώς είναι η παλιά ονομασία του προγράμματος και δεν το έχουν αλλάξει στην εφαρμογή.Έχω στείλει γραπτό ερώτημα στην εταιρεία για σιγουριά. Έχεις κι εσύ το συμβόλαιο που γράφει elpedison economy plus υποθέτω. Στο λογαριασμό που έλαβες τι έγραφε?

update από τη συνομιλία με εκπρόσωπο:

Αρχικά το πρόγραμμα Plus είχε την ονομασία Value έτσι είχε εγγραφεί συστημικά, όμως στην συνέχεια. μετονομάστηκε σε Plus. To value είναι το πρόγραμμα plus που έχετε.

Επεξ/σία από messinia3

Στις 21/11/2023 στις 4:39 ΠΜ, korakios είπε

εννοείται μάθε λεπτομέρειες , αλλά μην το κάνουμε νουβέλα εδώ με σενάρια  :)

Απο ΔΕΔΔΗΕ , όχι δε γίνεται , ζήτα αποδεικτικά , θα εκπλαγείς .

Επίσης σημαντικό , δες αν είναι στο σωστό πρόγραμμα

Είναι στο ίδιο πρόγραμμα που ήταν και πριν (simply).

Έστειλα στο live chat του ΗΡΩΝα, με σύνδεσε μετά από 20 λεπτά αναμονής με μια κοπέλα, της εξήγησα το story και μου λέει ότι έγινε διακοπή εκπροσώπησης της παροχής του πατέρα μου στις 29/10.

Της γράφω "και εφόσον δεν την κάναμε εμείς τη διακοπή και δε στείλαμε κανένα δικαιολογητικό, πώς ακριβώς έγινε αυτό;" (δε ζήτησα ηχογραφημένες συνομιλίες), μου απαντάει να περιμένω λίγο να το ελέγξει και μετά από 5 λεπτά μου έρχεται στο chat το αυτόματο μήνυμα που έρχεται όταν ανοίγεις νέα συνομιλία.

Εν ολίγοις με έγραψε κανονικά γιατί βαριότανε να ασχοληθεί...

Θα πάρω τηλέφωνο αύριο μεθαύριο που θα 'χω χρόνο μήπως βγάλω άκρη και μου φύγει η απορία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...