Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jasonas21 είπε

ειναι ετοιμο το excelακι ή υπο επεξεργασια ακομα?

και

1 ώρα πριν, teopanta1 είπε

Οι χρεώσεις Δεκεμβρίου βγήκαν; 

στο ecxel πάντα αναγράφεται ο μήνας και επίσης έχει ημερομηνία τελευταίας διόρθωσης

1 ώρα πριν, Marthenil είπε

δεν υπάρχει κάποιο ζήτημα με το τριφασικό, έτσι;

έτσι

1 ώρα πριν, McKolios είπε

Έβαλα τις καταναλώσεις μου και στο excel και στο allazorevma.gr αλλά φαίνεται να υπάρχει διαφορά. Οφείλετε κάπου αυτή; 

σε τυχών δώρα που μπορεί να υπολογίζονται ή όχι , ή κάποιο λάθος στο excel ή στο allazorevma

έχεις συγκεκριμένο παράδειγμα ? Υποθέτω μιλάς για επαγγελματικό όπου υπάρχει η δυνατότητα εκεί να βάζεις κατανάλωση , υπόψιν το αποτέλεσμα δεν έχει και πολύ σημασία απο τη στιγμή που αλλάζουν ανα μήνα

Επεξ/σία από korakios
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, εγώ είμαι elpedison χωρίς να έχει εκδοθεί λογαριασμός και θέλω να παω Ήρων για το 50 ευρώ.

Αν πάω Ήρων μέσα στον Δεκέμβριο και όχι μέχρι να τελειώσει ο Νοέμβριος χάνω κάτι;

Θέλω να περιμένω πρώτα να εκδοθεί λογαριασμός απο ΕΛΠΕ και δεν με νοιάζει να ξαναπαω πίσω σε ελπε μετά από Ήρων. Υποψιαζομαι ότι θέλουν να κάνουν πάλι πάρτι με τις ρητρες αναπροσαρμογης και τα ετεαρ κλπ, όπως έκαναν και παλαιότερα. Πως και πως το περίμεναν να επιτρέπεται πάλι η ρήτρα αναπροσαρμογης και το 100 ευρώ είναι το τυρακι για να πέσεις στην Φάκα.

Επεξ/σία από Sayonaras
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Sayonaras είπε

Υποψιαζομαι ότι θέλουν να κάνουν πάλι πάρτι με τις ρητρες αναπροσαρμογης και τα ετεαρ κλπ, όπως έκαναν και παλαιότερα.

(ετμεαρ εννοείς δεν έχει σχέση ) ,

επίσης με το smart υποθέτω δε γίνεται αναδρομική μιας και έχει μέσα μόνο ΤΕΑ που τη βλέπεις καθημερινά , 

https://www.enexgroup.gr/el/day-ahead-market-figures

νομίζω στα ΛΠ και Αποκλίσεις γίνεται εκκαθάριση απο ΑΔΜΗΕ μπορεί και να κάνω λάθος , ωστόσο πλέον στους όρους δεν αναγράφεται εκκαθάριση όπως παλιότερα

μπορείς να ζητήσεις βεβαίωση εκπροσώπησης για αλλαγή σε Ηρών αντί να περιμένεις λογαριασμό

• Thanks 1
Δημοσ.

Για τα 100€ της elpedison μου είπαν ότι αν βγεί αρνητικός ο λογαριασμός και φύγω, τότε τα χάνω. Δεν στα βάζουν σε iban δηλαδή. Αλλά αν ξαναγυρίσω στο μέλλον θα είναι εκεί και θα με περιμένουν! 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Con_stant1ne είπε

Για τα 100€ της elpedison μου είπαν ότι αν βγεί αρνητικός ο λογαριασμός και φύγω, τότε τα χάνω. Δεν στα βάζουν σε iban δηλαδή.

απο που προκύπτει αυτό ???

Δημοσ.

Ειμαι Ηρων guarantee και εγω και βλέπω οτι είναι το φθηνότερο πρόγραμμα μετα του φυσικου αερίου! Και σκέφτομαι τωρα τι να κανω εν όψη 1/1...

Εντάξει δεν ξέρουμε απο τωρα, αλλα σκέφτομαι να κανω και εγω αυτό το πήγαινε έλα σε ελπε και ηρων για τα 100+50 ευρω, απλα δεν ξέρω αν θα προλάβω να το κάνω... 

Γνώμες? 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jasonas21 είπε

Ειμαι Ηρων guarantee και εγω και βλέπω οτι είναι το φθηνότερο πρόγραμμα μετα του φυσικου αερίου! Και σκέφτομαι τωρα τι να κανω εν όψη 1/1...

Εντάξει δεν ξέρουμε απο τωρα, αλλα σκέφτομαι να κανω και εγω αυτό το πήγαινε έλα σε ελπε και ηρων για τα 100+50 ευρω, απλα δεν ξέρω αν θα προλάβω να το κάνω... 

Γνώμες? 

Ο ηρών συνέχεια δίνει , οπότε χαλαρά

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή δεν έχω καταλάβει:

Ο Ήρων σου δίνει 50€ δώρο αν κάνεις την αίτηση ηλεκτρονικά, αλλά εάν είσαι δικαιούχος Κ.Ο.Τ. παίρνεις 50€ επιπλέον;

Επεξ/σία από knight666
Δημοσ.
Just now, knight666 said:

Ο Ήρων σου δίνει 50€ δώρο αν κάνεις την αίτηση ηλεκτρονικά, αλλά εάν είσαι δικαιούχος ΚΟΤ παίρνεις 50€ επιπλέον;

Άτυπα ναι. Αλλά άμα σου δώσουν μόνο 50, δε μπορείς να κάνεις κάτι.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, knight666 είπε

Ο Ήρων σου δίνει 50€ δώρο αν κάνεις την αίτηση ηλεκτρονικά, αλλά εάν είσαι δικαιούχος Κ.Ο.Τ. παίρνεις 50€ επιπλέον;

έτσι έχουν αναφέρει μέλη με ΚΟΤ στο παρελθόν

με πρόλαβε ο ekrepali

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εάν κάνω αίτηση σήμερα για το smart, θα ξεκινήσει στις 1/12?

Εφόσον είναι νέο πρόγραμμα που δεν υπήρχε το Νοέμβριο δε γίνεται να ενεργοποιηθεί πριν τις 1/12.Σωστα?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ozzo είπε

Εάν κάνω αίτηση σήμερα για το smart, θα ξεκινήσει στις 1/12?

Εφόσον είναι νέο πρόγραμμα που δεν υπήρχε το Νοέμβριο δε γίνεται να ενεργοποιηθεί πριν τις 1/12.Σωστα?

άγνωστο , κάποια μέλη είπαν δεν ολοκληρώνεται η αίτηση ηλεκτρονικά , πάρε τηλ και ενημέρωσέ μας

Δημοσ.
3 hours ago, korakios said:

δε δοκίμασα , τώρα μπαίνω στο economy plus και θα κάτσω 2 εβδομάδες μέχρι να ξαναπάω Ηρών και τέλος του Δεκ  κάνω για το smart

στα ιδια ειμαστε, αλλα τα 50ε ΕΛΠΕ και 50ε Εθνική με μονο 2 βδομάδες παραμονή, θα στα δώσουν στον IBAN ή θα τα καταναλώσεις σε 2 βδομάδες;

Δημοσ.

Παιδιά εγώ δεν έχω υψηλές καταναλώσεις. Σεπτεμβρης ,Οκτώβρης ,Νοέμβρης μου βγήκε δωρεάν οριακά σε ελπε και τώρα πήγα ηρων για Δεκέμβρη. Αν δηλαδή το έκανα αυτό από την αρχή που ξεκίνησαν όλα αυτά με τα δωράκια δεν θα πληρωνα ποτέ με τα πάνε έλα.;;;  1000 ευχαριστώ σε όλους εδω

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, prefuse είπε

στα ιδια ειμαστε, αλλα τα 50ε ΕΛΠΕ και 50ε Εθνική με μονο 2 βδομάδες παραμονή, θα στα δώσουν στον IBAN ή θα τα καταναλώσεις σε 2 βδομάδες;

σήμερα πάλι ξαναπήρε ο Ηρών , ελπίζω να μη με καθυστερεί , πάντως ελπέ δεν έχω μπει ακόμα

σχεδόν 3 εβδομάδες θα είμαι ελπέ , οπότε το 50ρι στο λογαριασμό θα έχει φύγει με τις υπόλοιπες χρεώσεις

Ηρών δε με νοιάζει να κάτσω και 5 μέρες , θα τα αφήσω να μαζεύονται και όταν σταματήσει η ελπε τα δώρα θα μείνω Ηρών να φάω τα 50άρια που συγκεντρώθηκαν

3 λεπτά πριν, doncorlrone είπε

Παιδιά εγώ δεν έχω υψηλές καταναλώσεις. Σεπτεμβρης ,Οκτώβρης ,Νοέμβρης μου βγήκε δωρεάν οριακά σε ελπε και τώρα πήγα ηρων για Δεκέμβρη. Αν δηλαδή το έκανα αυτό από την αρχή που ξεκίνησαν όλα αυτά με τα δωράκια δεν θα πληρωνα ποτέ με τα πάνε έλα.;;;  1000 ευχαριστώ σε όλους εδω

απο το καλοκαίρι ναι , δε θα πλήρωνες και μπορεί και να τσιμπούσες και έξτρα 20ρικα σε δωροεπιταγές

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...