Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

20 λεπτά πριν, Sebu είπε

Που εχει πατριωτη η ΔΕΗ "για ακομα μερικες μερες στο online/enter χρεωσεις 0,096/0,0755/0,10/0,076 τιμες κλειστες με σταθερο τιμολογιο χωρις ρητρες"???

https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/sygkrisi-proionton/?products=16303,1138,1136

Εγω βλεπω στο site της τιμες 0,28/0,24 στο online και 0,295/0,26 στο enter.

Εκτος και τις δινει τις τιμες αυτες σε πελατες αλλων παροχων για να τους παρει πισω στο μαντρι για 12 μηνες. Γιατι σε εν ενεργεια ή οσους ληγουν τωρα τα συμβολαια κανει τσιμουδια και γαργαρα η ΔΕΗ και μιλαει για 0,14 στο 4all.

Σου έχω στείλει πμ

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

6 λεπτά πριν, Kzaxas είπε

Πάμε  Ηρων για τον τελευταίο μήνα να πάρουμε και από εκεί 50€. Για το 50+50 Κοτ που ειπώθηκε παλιότερα κάνουμε κάτι στην αίτηση η το βάζει ο Ηρωνας από μόνος του ;

μόνο του έμπαινε αλλά δεν είναι κάτι επίσημο οπότε δε μπορείς και να ζητήσεις το έξτρα 50ρικο

13 λεπτά πριν, alfeios είπε

Αν αλλάξω αυτή τη στιγμή πάροχο, και αρχές Ιανουαρίου πάλι, δεν χρεωνομαι κάτι για την αλλαγή του Ιανουαρίου. Έχω καταλάβει καλά; ισχύει για όλα τα προγράμματα;

μόνο για τα κυμαινόμενα , τα σταθερά έχουν δέσμευση και ρήτρα αποχώρησης

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@korakios τι εννοείς με το πιθανότητα συνδρομής μετά το μηχανισμό; τι λένε τα ψιλά γράμματα; για το φυσικό αέριο οικιακό maxi save 

Επεξ/σία από archiezulu

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, archiezulu είπε

@korakios τι εννοείς με το πιθανότητα συνδρομής μετά το μηχανισμό; τι λένε τα ψιλά γράμματα;

πάτα το σχόλιο είναι και λινκ , νόμιζα οτι θα αφαιρούσαν τη συνδρομή τελείως στους όρους αλλά παραμένει και στο νέο πρόγραμμα απλά διαγραμμένη ,

δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τη βγάζουν τελείως , μπορεί να θεωρούν και καλά εευχαριστιέται ο πελάτης οτι την κάνουν δώρο , αλλά προσωπικά θα είχα το νου μου

Επεξ/σία από korakios

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 minutes ago, Kzaxas said:

Πάμε  Ηρων για τον τελευταίο μήνα να πάρουμε και από εκεί 50€. Για το 50+50 Κοτ που ειπώθηκε παλιότερα κάνουμε κάτι στην αίτηση η το βάζει ο Ηρωνας από μόνος του ;

Από μόνος του.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε μάλλον για τον Ήρωνα το βλέπω. Υπάρχει κάποιος λόγος να ενεργοποιήσει κανείς το Guarantee δεδομένου ότι κοιτάμε τις τιμές;

Α, κάτι έχει πάρει το μάτι μου αλλά μια επιβεβαίωση, δεν υπάρχει κάποιο ζήτημα με το τριφασικό, έτσι;

Επεξ/σία από Marthenil

Καλησπέρα σας,

Αρχικά, να σας ευχαριστήσω όλους και ειδικά τον @korakios για την απίστευτη δουλειά.

Ήμουν άσχετος με την κατάσταση, αλλά παρακολούθησα αρκετές σελίδες από το νήμα και το excel.

Η ερώτησή μου είναι η εξής: έχει κανένας εμπειρία από συνδυασμό Γ21 και οικιακού ρεύματος σε κάποια εταιρία; Σκέφτομαι elpedison ή nrg για να συνδυασω τα δυο προγράμματα. Διαβάζω για τερτίπια της elpedison και "προσοχή" στο excel αλλά δεν έχω βρει ποια είναι αυτά (ίσως μετά από τόσο διάβασμα να τα έχασα). Ο συνδυασμός φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με τα δώρα που μπορει να κάνει μία εταιρία για 2 συνδέσεις μαζί.

Επίσης, μια δεύτερη ερώτηση. Έβαλα τις καταναλώσεις μου και στο excel και στο allazorevma.gr αλλά φαίνεται να υπάρχει διαφορά. Οφείλετε κάπου αυτή; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

4 λεπτά πριν, katsiletra είπε

Για στείλε και μένα που με ενδιαφέρει.

Δεν αφορά καινούργια συμβόλαια αλλα αυτά που ήταν και είναι σε ισχύ για μερικές μέρες ακόμα τα δυο τελευταία χρόνια 

4 λεπτά πριν, dimostr είπε

Δεν αφορά καινούργια συμβόλαια αλλα αυτά που ήταν και είναι σε ισχύ για μερικές μέρες ακόμα τα δυο τελευταία χρόνια 

Εμένα το ένα λήγει 8/12 το my Home Enter, οπότε με ενδιαφέρει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, ekrepali είπε

🔽

Eναλλακτικά τσέκαρε το ΥΔΕ, αν άλλαξε το τελευταίο ψηφίο.

https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/

Πότε θα ξαναπάς ΗΡΩΝ, τι να σου... κάνει ό,τι νομίζεις.

Άλλαξε το τελευταίο ψηφίο και με ληγμένη ΥΔΕ, τα παμε αυτά, είμαι....σύνδρομος της elpe 🤩

Πότε να ετοιμάζω βαλιτσες για ρευματοτουρισμό ρώτησα 🤪

Επεξ/σία από demakhs

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι πήγατε ηρων για λιγότερο από μήνα πήρατε κανονικά το 50αρι με απλά έναν τελικό λογαριασμό χωρίς εγγύηση?με βάλατε στην πρίζα αν και μπήκα 8 του μηνα σε είπε να ακολουθήσω κοράκιο με διαδρομή ηρων για 2 βδομάδες και ξανά είπε για τα 100...το μόνο που φοβάμαι είναι μη γίνει κανα λάθος στις μετρήσεις, γιατί να έρχεται ο ΔΕΔΔΗΕ κάθε δύο βδομάδες δεν παίζει.

Επεξ/σία από messinia3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το οικιακό πρόγραμμα Volton Energy Free δεν έχουμε πάγιο τον πρώτο μήνα και σου δίνει δώρο το ρεύμα (μέχρι 500 kw). Εάν κάποιος έχει κατανάλωση περίπου 400-500Kw/μήνα είναι καλή περίπτωση.
Και σε αυτήν την περίπτωση βέβαια συνεχίζει να είναι καλύτερος ο Ήρων και πολύ καλύτερη η Elpedison.

Επεξ/σία από Trustworthy

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...