Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, korakios είπε

δε δοκίμασα , τώρα μπαίνω στο economy plus και θα κάτσω 2 εβδομάδες μέχρι να ξαναπάω Ηρών και τέλος του Δεκ  κάνω για το smart

στο economy plus γίνεται econtract?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπέρα είμαι στην ΔΕΗ θέλω να αλλάξω πάροχο και έχω καταληξει βάση προσφορών για black friday στην Volton ή την δεπα (φυσικο αέριο Ελλάδος) με βάση την εμπειρίας ποια από τις δυο πρότεινε ; 

μηπως έχει να προτείνει καποιος άλλη εταιρεία ακόμα καλύτερη .

ευχαριστω 

Μόλις τώρα, sosias είπε

στο economy plus γίνεται econtract?

τέλος Δεκεμβρίου όμως που θα πας στο smart δεν κινδυνεύεις από τη ρήτρα που θα είναι κυμαινόμενη σε αυτό το πρόγραμμα? (μάλλον είναι κίτρινο τιμολογιο)

Μόλις τώρα, periklisathanaso7 είπε

Καλησπέρα είμαι στην ΔΕΗ θέλω να αλλάξω πάροχο και έχω καταληξει βάση προσφορών για black friday στην Volton ή την δεπα (φυσικο αέριο Ελλάδος) με βάση την εμπειρίας ποια από τις δυο πρότεινε ; 

μηπως έχει να προτείνει καποιος άλλη εταιρεία ακόμα καλύτερη .

ευχαριστω 

πάρε τις σημερινές σελίδες με την όπισθεν και δες το excel στην καρφιτσωμένη ανάρτηση

Μόλις τώρα, sosias είπε

τέλος Δεκεμβρίου όμως που θα πας στο smart δεν κινδυνεύεις από τη ρήτρα που θα είναι κυμαινόμενη σε αυτό το πρόγραμμα? (μάλλον είναι κίτρινο τιμολογιο)

απο νέο έτος , επίσης όλα θα έχουν ρήτρα εκτός απο τα σταθερά

1 λεπτό πριν, sosias είπε

το economy plus είναι εμπορικά διαθέσιμο για να κάνουμε συμβόλαιο; γράφεις στο excel ότι δεν ειναι

το excel έχει προγράμματα πλέον Δεκεμβρίου , δλδ ότι γράφω ισχύει απο 1/12

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, dimostr said:

Η ΔΕΗ που τόσο λοιδορείται από κάποιους ήταν αυτή που είχε και έχει ακόμα για μερικές μέρες εδώ και δυο χρόνια το πρόγραμμα online/enter με χρεώσεις 0,096/0,075/0,10/0,076 τιμές κλειστές σταθερό τιμολόγιο χωρίς ρήτρες όταν όλοι οι άλλοι σας έσφαζαν στις χρεώσεις οποτε πριν πείτε το οτιδήποτε σκεφτείτε λίγο 

Οποτε το σύνθημα που περιγράφεις ΔΕΗ ΓΕΡΑ ΦΑΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ είναι τουλάχιστον κοροϊδία 

Που εχει πατριωτη η ΔΕΗ "για ακομα μερικες μερες στο online/enter χρεωσεις 0,096/0,0755/0,10/0,076 τιμες κλειστες με σταθερο τιμολογιο χωρις ρητρες"???

https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/sygkrisi-proionton/?products=16303,1138,1136

Εγω βλεπω στο site της τιμες 0,28/0,24 στο online και 0,295/0,26 στο enter.

Εκτος και τις δινει τις τιμες αυτες σε πελατες αλλων παροχων για να τους παρει πισω στο μαντρι για 12 μηνες. Γιατι σε εν ενεργεια ή οσους ληγουν τωρα τα συμβολαια κανει τσιμουδια και γαργαρα η ΔΕΗ και μιλαει για 0,14 στο 4all.

Επεξ/σία από Sebu
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, korakios είπε

δε δοκίμασα , τώρα μπαίνω στο economy plus και θα κάτσω 2 εβδομάδες μέχρι να ξαναπάω Ηρών και τέλος του Δεκ  κάνω για το smart

Ηρων δέχεται πάγια εντολή για να μην πληρώσουμε εγγύηση?γιατι λογικα δεν προλαβαινει να βγει λογαριασμος.αυτός δεν είναι ενεργειακος τουρισμός ...λίστα δώρων είναι 😂

Επεξ/σία από messinia3

6 λεπτά πριν, Sebu είπε

Που εχει πατριωτη η ΔΕΗ

στο άλλο νήμα για ΔΕΗ , όχι αναφορές εδώ , γιαυτό το λόγο έχει σπάσει σε ξεχωριστό

5 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Ηρων δέχεται πάγια εντολή για να μην πληρώσουμε εγγύηση?γιατι λογικα δεν προλαβαινει να βγει λογαριασμος.αυτός δεν είναι ενεργειακος τουρισμός ...λίστα δώρων είναι 😂

νομίζω ναι , αλλά αν βγει τελικός κατευθείαν δε νομίζω να τη χρεώσουν

πλάκα-ξεπλάκα όσοι πήγατε απο Ηρών αστραπή , ο μοναδικός λογαριασμός τελικός δεν ήταν ? δλδ χωρίς την εγγύηση ?

• Like 1

33 minutes ago, korakios said:

παίζεις μπουζουκάκι , μερακλώνουν και στο κολλάνε .....

άντε πες μου τι να σου απαντήσω 😁

-100€ στο λογαριασμό , αυτονόητο

Ευχαριστούμε που απαντάς στα πάντα και μας κατευθύνεις με χιούμορ και ψυχραιμία ❤️

Επειδή διάβασες τους όρους λέω μήπως μοιράζετε αναλογικα  σε κάποιους μήνες, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι, αυτό εννοούσα δεν το διευκρίνισα... Οπότε αν είναι στον πρώτο λογαριασμό -100€ πάμε βουρ για elpe

• Like 2

1 λεπτό πριν, tounion είπε

Επειδή διάβασες τους όρους λέω μήπως μοιράζετε αναλογικα  σε κάποιους μήνες, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι, αυτό εννοούσα δεν το διευκρίνισα...

α, βγήκαν οι όροι απο εδώ το διάβασα
https://www.insomnia.gr/forums/topic/796374-εναλλακτικοί-πάροχοι-ενέργειας-αποκλειστικά-και-μόνο/?do=findComment&comment=60052993

• Like 1
  • Thanks 1

Αν αλλάξω αυτή τη στιγμή πάροχο, και αρχές Ιανουαρίου πάλι, δεν χρεωνομαι κάτι για την αλλαγή του Ιανουαρίου. Έχω καταλάβει καλά; ισχύει για όλα τα προγράμματα;

9 minutes ago, korakios said:

στο άλλο νήμα για ΔΕΗ , όχι αναφορές εδώ , γιαυτό το λόγο έχει σπάσει σε ξεχωριστό

νομίζω ναι , αλλά αν βγει τελικός κατευθείαν δε νομίζω να τη χρεώσουν

πλάκα-ξεπλάκα όσοι πήγατε απο Ηρών αστραπή , ο μοναδικός λογαριασμός τελικός δεν ήταν ? δλδ χωρίς την εγγύηση ?

Στο αλλο νημα ομως δεν μπορω να τον ποσταρω/κανω παραπομπη για την εδω αναρτηση του, θα γινει τουρλουμπουκι.

Αν το δει και θελει ας μου στειλει pm.

• Like 1

16 λεπτά πριν, Sebu είπε

Που εχει πατριωτη η ΔΕΗ "για ακομα μερικες μερες στο online/enter χρεωσεις 0,096/0,0755/0,10/0,076 τιμες κλειστες με σταθερο τιμολογιο χωρις ρητρες"???

https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/sygkrisi-proionton/?products=16303,1138,1136

Εγω βλεπω στο site της τιμες 0,28/0,24 στο online και 0,295/0,26 στο enter.

Εκτος και τις δινει τις τιμες αυτες σε πελατες αλλων παροχων για να τους παρει πισω στο μαντρι για 12 μηνες. Γιατι σε εν ενεργεια ή οσους ληγουν τωρα τα συμβολαια κανει τσιμουδια και γαργαρα η ΔΕΗ και μιλαει για 0,14 στο 4all.

Δεν έχουν λήξει τα συμβόλαια που έχουμε πατριώτη 

• Like 2

Πάμε  Ηρων για τον τελευταίο μήνα να πάρουμε και από εκεί 50€. Για το 50+50 Κοτ που ειπώθηκε παλιότερα κάνουμε κάτι στην αίτηση η το βάζει ο Ηρωνας από μόνος του ;

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...