Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, dimostr είπε

Η ΔΕΗ που τόσο λοιδορείται από κάποιους ήταν αυτή που είχε και έχει ακόμα για μερικές μέρες εδώ και δυο χρόνια το πρόγραμμα online/enter με χρεώσεις 0,096/0,075/0,10/0,076 τιμές κλειστές σταθερό τιμολόγιο χωρίς ρήτρες όταν όλοι οι άλλοι σας έσφαζαν στις χρεώσεις οποτε πριν πείτε το οτιδήποτε σκεφτείτε λίγο 

Οποτε το σύνθημα που περιγράφεις ΔΕΗ ΓΕΡΑ ΦΑΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ είναι τουλάχιστον κοροϊδία 

Αν και βγαίνουμε off-topic, καλή ήταν η ΔΕΗ με το Home Online, όσο κράτησε (ήμουν κι εγώ 2 χρόνια εκεί).Χαμηλές χρεώσεις, χωρίς εκπλήξεις και χωρίς τις κουτοπονηριές των εναλλακτικών παρόχων.

Τελείωσε όμως αυτό και πλέον δεν φαίνεται να είναι ανταγωνιστική σε σχέση με όσα βλέπουμε σε αυτό το θέμα. Μάλλον μάζεψε πολλούς πελάτες τότε και δεν έχει ανάγκη πλέον. Ο χρόνος θα δείξει πώς θα κινηθεί με το νέο έτος που θα αλλάξουν πολλά.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

26 λεπτά πριν, Geoponer είπε

πλέον δεν φαίνεται να είναι ανταγωνιστική σε σχέση με όσα βλέπουμε σε αυτό το θέμα

Βεβαίως και δεν είναι ανταγωνιστική και γιαυτο θα μας χάσει από πελάτες αλλα αυτό δε δικαιολογεί τα λεγόμενα κάποιων που δε θα τα χαρακτηρίσω γιατί θα φάω ban 

• Like 1

Έκανα αίτηση σήμερα σε σε ζενίθ γιατί εκδίδουν διμηνιαίο λογαριασμό σε δικαιούχους ΚΟΤ. Πήγα power home now , μου έδωσαν 60€ λόγω black Friday  λέει, αλλά θα είναι 10€ το μήνα έκπτωση στο συνολικό λογαριασμό,για 6 μήνες.

Πόσες μέρες θέλει η μετάβαση ? Δλδ για να τιμολογηθουμε από 1/12 σε νέα εταιρεία πόσες μέρες πριν θέλει να κάνουμε την αίτηση ? 

Μάλλον με Ήρων με βλέπω για τα 50€ .. ισχύει ότι καθυστερούν περισσότερο από τους υπόλοιπους όπως διαβάζω? Πόσες μέρες πριν θέλει η αίτηση ?

2 λεπτά πριν, tounion είπε

Πόσες μέρες θέλει η μετάβαση ? Δλδ για να τιμολογηθουμε από 1/12 σε νέα εταιρεία πόσες μέρες πριν θέλει να κάνουμε την αίτηση ? 

Μάλλον με Ήρων με βλέπω για τα 50€ .. ισχύει ότι καθυστερούν περισσότερο από τους υπόλοιπους όπως διαβάζω? Πόσες μέρες πριν θέλει η αίτηση ?

εμένα έκανε σχεδόν εβδομάδα

1 ώρα πριν, sosias είπε

korakie πες μου σε παρακαλώ στο heron guarantee η έκπτωση συνέπειας είναι από τον πρώτο λογαριασμό;

γράφει στο site "Η έκπτωση συνέπειας πιστώνεται στον επόμενο λογαριασμό."

4 ώρες πριν, gtkminsomnia είπε

1. υπάρχει κάπου σύγκριση για ρήτρα ΟΤΣ των διαφόρων προγραμμάτων ? korakios excel?

2. θα υπάρχει ρήτρα ΟΤΣ στο πράσινο ειδικό τιμολόγιο που θα ισχύσει απο 2024 ?

1. έχω το φύλλο "Αγνοήστε το" , αλλά δεν ισχύει , έτσι και αλλιως θα αλλάξουν τα προγράμματα όπως πχ της elpe

2. φυσικά , απλά θα ξέρεις την τιμή με την ρήτρα , δεν είναι απαραίτητο οτι θα συμφέρει VS κίτρινου

5 ώρες πριν, userAnon είπε

μια βοήθεια.. ήμουν ΗΡΩΝ μέχρι και τέλος Σεπτεμβρίου. Από Οκτώβριο μέχρι και τώρα είμαι στην ΕΛΠΕ. Χθες μάλιστα πληρωσα το τελικό λογαριασμό στον ΗΡΩΝ. 

Μπήκα να κάνω την διαδικασία για να επιστρέψω στον ΗΡΩΝ και να πάρω το 50αρικο νέας εγγραφής όμως στο τέλος παίρνω το παρακάτω μήνυμα..

Πρέπει να αλλάξω μειλ ? Γιατί είχα κάνει λογαριασμό και είχα το app myhron κλπ.. Τι άλλο μπορεί να φταίει? 

image.png.1fb98a857442d6b7fb08155384b693a3.png

παίζει να μην έχει συγχρονίσει καν το σύστημα και να ξέμεινε , δοκίμασες απο e-contract ? Πάρε τηλ

• Like 4

8 ώρες πριν, johnmegarythmos είπε

Για, γ22 55kva αξίζει η Elpedison smart από we energy ? .να το τολμήσω.  Θα προλάβω μέχρι τον Ιανουάριο να έχω λογαριασμό?  Για μην κλειδωθω στην elpedison από 1/2024 ?. 

Μου ήρθε έναντι στο οικιακο στην elpedison  92 ευρώ ( ακόμα δεν έχει βγει η ανάλυση)  υπερβολικά πολλά.  Δεν έχω δώσει την μέτρηση.  Τι γίνεται με την elpedison  ? Και τους έναντι?  Σκέφτομαι πέρυσι μήπως είχα μεγαλύτερη κατανάλωση. 

δεν κλειδώνεις κάπου , δεν έχουν δέσμευση

Αν κάνεις για Γ22 ενημέρωσέ με γιατί στον τιμοκατάλογο δεν το έχουν σαν business 2 , βέβαια στο site λέει για Γ22

1 λεπτό πριν, sosias είπε

κορακιε το elpedison smart  λέει για το Δεκέμβριο για ένα μήνα να πάρουμε τα 100 Christmas promo? η υπάρχει κάποια δέσμευση;

δε νομίζω , βγήκαν οι όροι και δε λενε κάτι περίεργο

• Like 2

2 λεπτά πριν, tounion είπε

Πώς αποδίδεται το 100ευρω ??

παίζεις μπουζουκάκι , μερακλώνουν και στο κολλάνε .....

άντε πες μου τι να σου απαντήσω 😁

-100€ στο λογαριασμό , αυτονόητο

• Like 1
  • Thanks 1

2 λεπτά πριν, ozzo είπε

Είμαι στο ΔΕΗ enter μέχρι 25/11.

Έχω κατανάλωση 300 ημερήσιο και 1000 νυχτερινό το μήνα.

Που να πάω?

Elpe ή Ήρων?

όπου θες πήγαινε , τις τιμές και τα δώρα τα βλέπεις ...

12 λεπτά πριν, korakios είπε

δεν κλειδώνεις κάπου , δεν έχουν δέσμευση

Αν κάνεις για Γ22 ενημέρωσέ με γιατί στον τιμοκατάλογο δεν το έχουν σαν business 2 , βέβαια στο site λέει για Γ22

δε νομίζω , βγήκαν οι όροι και δε λενε κάτι περίεργο

κορακιε το e contract  για elpedison smart συμβόλαιο δουλεύει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, sosias είπε

Εγώ μπαίνω δε βγάζει τίποτα για να συνεχίσεις σε αίτηση ακομα

Επεξ/σία από archiezulu
Δυστυχώς μόνο elpe και Ήρων βλεπω econtract φυσικό αέριο μόνο τηλεφωνικά
  • Like 1

Μόλις τώρα, sosias είπε

δε δοκίμασα , τώρα μπαίνω στο economy plus και θα κάτσω 2 εβδομάδες μέχρι να ξαναπάω Ηρών και τέλος του Δεκ  κάνω για το smart

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...