Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ με elpedison smart λέω να παίξω μπάλα τον Δεκέμβριο, απλά θα τους πάρω ένα τηλέφωνο για να μου ξεκαθαρίσουν ότι μπορώ να φύγω όποτε θέλω ή τέλος πάντων ότι μπορώ να φύγω όταν θα βγουν τα νέα τιμολόγια.

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
12 hours ago, korakios said:

πιστεύω αν ζητήσετε τους όρους θα σας τους στείλουν και σίγουρα θα το βάλουν στο site

το θέμα είναι να μην σας καθυστερήσουν τη μετάβαση με αιτιολογία οτι "ειναι για νέους πελάτες" ή "δε γίνεται πριν απο τις 1/12"

Για την ιστορια κ μονο για το νεο πρόγραμμά της fysiko aerio

θα ισχύσει από 1/12 δεν έχει κάποια δέσμευση ( κ λογικό αφου είμαστε ακόμα στις επιδοτήσεις) αλλαγή κάνεις επιτόπου εφοσον εισαι ηδη πελάτης οπου κ εκανα, για να ισχύει από 1/12.

Τηλεφωνικά όλα αυτα , τώρα ο Θεός κ η ψυχή τους 😅

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Με πήραν από τη ΔΕΗ τελειώνει το myhome και μου πρότειναν συμβόλαιο ένα χρόνο με 14 λεπτά την κιλοβατώρα , νυχτερινό 10 , κυμαινόμενο σε ένα νέο πρόγραμμα myhome all μάλλον μου το είπαν. Σταθερό μου λένε ότι είναι κάπου στα 29 δεν το αναφέρουν καν.😜 (μάλλον ερχετε αρμαγεδώνας,ακρίβυνε και το λάδι για τα καντήλια)🤣

Δεν ξέρω τι παίζει ρε παιδιά δεν έχω ασχοληθεί βοηθείστε τον papoys μην κάνει καμιά πατάτα

η μοναδικη εταιρεια που δεν εχει ουτε ενα προγραμμα με κατω απο δεκα λεπτα την κιλοβατωρα.

αλλά βγαζουν λεφτα με τον κλασικο ελληνα "α εγω την ΔΕΗ εμπιστευομαι".

ΔΕΗ ΓΕΡΑ ΦΑΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Με πήραν από τη ΔΕΗ τελειώνει το myhome και μου πρότειναν συμβόλαιο ένα χρόνο με 14 λεπτά την κιλοβατώρα , νυχτερινό 10 , κυμαινόμενο σε ένα νέο πρόγραμμα myhome all μάλλον μου το είπαν. Σταθερό μου λένε ότι είναι κάπου στα 29 δεν το αναφέρουν καν.😜 (μάλλον ερχετε αρμαγεδώνας,ακρίβυνε και το λάδι για τα καντήλια)🤣

Δεν ξέρω τι παίζει ρε παιδιά δεν έχω ασχοληθεί βοηθείστε τον papoys μην κάνει καμιά πατάτα

Έχεις 2 επιλογές:

1. Το αφήνεις να λήξει και σε πάει στο Open που είναι στα περίπου 17 λεπτά για τον Δεκέμβρη και από 1/1/24 σε μεταφέρει στο Πράσινο τιμολόγιο (έτσι θα το λένε)

2. Κάνεις ενεργειακό τουρισμό, δηλαδή κάθε μήνα επιλέγεις τον πιο φθηνό πάροχο και πηγαίνεις εκεί. Μην ξεχαστείς όμως... γιατί συνήθως οι τιμές τους είναι φθηνές για 1-2 μήνες και μετά μπορεί να παίξουν πολύ παραπάνω. Και εδώ το τοπίο θα είναι άγνωστο από 1/1/24

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sndev είπε

θα ισχύσει από 1/12 δεν έχει κάποια δέσμευση ( κ λογικό αφου είμαστε ακόμα στις επιδοτήσεις) αλλαγή κάνεις επιτόπου εφοσον εισαι ηδη πελάτης οπου κ εκανα, για να ισχύει από 1/12.

Είμαι και εγώ πελάτης τους στο maxi free +, τους πηρα τηλέφωνο για αλλαγή στο save και μου είπαν να τους ξαναπάρω τηλέφωνο 1/12 για να γίνει η αλλαγή.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, thermaikos4 είπε

η μοναδικη εταιρεια που δεν εχει ουτε ενα προγραμμα με κατω απο δεκα λεπτα την κιλοβατωρα.

αλλά βγαζουν λεφτα με τον κλασικο ελληνα "α εγω την ΔΕΗ εμπιστευομαι".

ΔΕΗ ΓΕΡΑ ΦΑΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Η ΔΕΗ που τόσο λοιδορείται από κάποιους ήταν αυτή που είχε και έχει ακόμα για μερικές μέρες εδώ και δυο χρόνια το πρόγραμμα online/enter με χρεώσεις 0,096/0,075/0,10/0,076 τιμές κλειστές σταθερό τιμολόγιο χωρίς ρήτρες όταν όλοι οι άλλοι σας έσφαζαν στις χρεώσεις οποτε πριν πείτε το οτιδήποτε σκεφτείτε λίγο 

Οποτε το σύνθημα που περιγράφεις ΔΕΗ ΓΕΡΑ ΦΑΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ είναι τουλάχιστον κοροϊδία 

• Like 6
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

O τιμοκατάλογος στο link είναι μέχρι Δεκέμβριο. Υποθέτω ότι πας να το κατεβάσεις απ'το κινητό κι έχεις ήδη αποθηκευμένο το PDF Νοεμβρίου με ίδια ονομασία 'istorikotita-site-volton.pdf'. Αν ναι, τότε θα πρέπει να πατήσεις 'download again' ή να βρεις το παλιό pdf και να το σβήσεις.

Το ζητάς γραπτώς μέσω email

ευχαριστω ekrepali

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sndev είπε

Τα ίδια μου είπαν, είπα να περιμένω 1-2 μέρες μπας και ανέβει στο site να διαβάσουμε τίποτα όρους. 

Αν και λογικά θα πρέπει να σου στέλνουν πάλι εκείνο το link που διαβάζεις πρώτα τους όρους και μετα κανεις την επιβεβαίωση όπως κάναμε και την πρώτη φορά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 minutes ago, macrun said:

Τα ίδια μου είπαν, είπα να περιμένω 1-2 μέρες μπας και ανέβει στο site να διαβάσουμε τίποτα όρους. 

Αν και λογικά θα πρέπει να σου στέλνουν πάλι εκείνο το link που διαβάζεις πρώτα τους όρους και μετα κανεις την επιβεβαίωση όπως κάναμε και την πρώτη φορά.

μπα εχω ξανα αλλαξει τηλεφωνικά απο basic σε free + τον ιουνιο κ περα του " άλλαχτε το να τελειώνουμε"  δεν πηρα κανένα μαιλ δε ζήτησα κιολας να πω την αλήθεια.. κ όντος άλλαξε, στο λογαριασμό, είχε την ημερομηνία που τηλεφώνησα με τη χρεωση που επρεπε να έχει για το free+

δες, έπιασε 1 με 6 ιουνιου το παλιο κ μετα απο 06 Ιουνίου χρέωσαν με το τοτε free+ γενικα ειναι σωστοι.

image.png.fa0d06b9e80a69a3f23c2c36ac8ba8e8.png

απλα κουτοπόνηροι με τις χρεώσεις, βγάζουν νεα προγραμματα κ αν δε το δεις την έφαγες / το ξανάκαναν τότε με το free + τον ιουνιο δεν ειναι πρωτη φορα γιαυτο ειχα αλλαξει.

απο το λογαριασμό δες οτι ειχε 0,155 κ εμφανίστηκε το free + me 0.1227 KAI 25% έκπτωση συνέπειας στον επόμενο 

Από την άλλη καλα κανουν μπας κ ξυπνησει γενικα και ψαχνετε ο μεσος καταναλωτής περισσότερο

Επεξ/σία από sndev
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, sndev είπε

μπα εχω ξανα αλλαξει τηλεφωνικά απο basic σε free + τον ιουνιο κ περα του " άλλαχτε το να τελειώνουμε"  δεν πηρα κανένα μαιλ δε ζήτησα κιολας να πω την αλήθεια.. κ όντος άλλαξε, στο λογαριασμό, είχε την ημερομηνία που τηλεφώνησα με τη χρεωση που επρεπε να έχει για το free+

δες, έπιασε 1 με 6 ιουνιου το παλιο κ μετα απο 06 Ιουνίου χρέωσαν με το τοτε free+ γενικα ειναι σωστοι.

image.png.fa0d06b9e80a69a3f23c2c36ac8ba8e8.png

απλα κουτοπόνηροι με τις χρεώσεις, βγάζουν νεα προγραμματα κ αν δε το δεις την έφαγες / το ξανάκαναν τότε με το free + τον ιουνιο δεν ειναι πρωτη φορα γιαυτο ειχα αλλαξει.

απο το λογαριασμό δες οτι ειχε 0,155 κ εμφανίστηκε το free + me 0.1227 KAI 25% έκπτωση συνέπειας στον επόμενο 

Από την άλλη καλα κανουν μπας κ ξυπνησει γενικα και ψαχνετε ο μεσος καταναλωτής περισσότερο

Μόλις το βγαλε: https://www.fysikoaerioellados.gr/product/reyma-oikiako-maxi-free-save, μια χαρά μου φαίνεται.

Στην εξυπηρέτηση πάντως θα συμφωνήσω, είναι εντάξει. 

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, visualmaster είπε

Καλημέρα. Συνεχίζω με την στρατηγική... ειμαι ΕΛΠΕ εδώ και σχεδόν 20 μέρες. Θα πάω ΗΡΩΝ για το 50ρικο σε 1-2 βδομάδες ... και τα χριστούγεννα πάλι πίσω ελπε για το 100ρικο αν ισχύει μέχρι τότε  

Στην ίδια φάση είμαι κι εγώ. Και σκέφτομαι να κάνω ακριβώς το ίδιο. 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, panoszavra είπε

Στην ίδια φάση είμαι κι εγώ. Και σκέφτομαι να κάνω ακριβώς το ίδιο. 

έτσι και εγώ θα κάνω τελικά. δεν μου έχει έρθει ακόμα λογαριασμός από ελπε όμως. πρέπει να κάνω κάτι;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimostr είπε

Η ΔΕΗ που τόσο λοιδορείται από κάποιους ήταν αυτή που είχε και έχει ακόμα για μερικές μέρες εδώ και δυο χρόνια το πρόγραμμα online/enter με χρεώσεις 0,096/0,075/0,10/0,076 τιμές κλειστές σταθερό τιμολόγιο χωρίς ρήτρες όταν όλοι οι άλλοι σας έσφαζαν στις χρεώσεις οποτε πριν πείτε το οτιδήποτε σκεφτείτε λίγο 

Οποτε το σύνθημα που περιγράφεις ΔΕΗ ΓΕΡΑ ΦΑΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ είναι τουλάχιστον κοροϊδία 

και το Γ1 για πολύ καιρό ήταν το πιο φθηνό σε δύσκολες περιόδους ενεργειακά.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...