Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 minute ago, Georgebek2 said:

Με πηρε ΗΡΩΝ να μου δωσει εξτρα 50ε για να μεινω σε αυτους

Άμα σε πήρανε τηλέφωνο, σημαίνει πως έχει ήδη ολοκληρωθεί η αλλαγή στο νέο πάροχο. 😝

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Με πηρε ΗΡΩΝ να μου δωσει εξτρα 50ε για να μεινω σε αυτους, τους ζητησα 150, μου ειπαν ειναι πολλα, οκ λεω τα λεμε σε κανα μηνα.

Παει το 50αρικο γονα...

Ερντογάν κατάντησες με τα παζάρια 😆😄

10 λεπτά πριν, Con_stant1ne είπε

Μίλησα τώρα με elpedison για τον ειδικό όρο (δηλώνει την αντίρρησή του να μεταπέσει στο Ειδικό Τιμολόγιο) και μου λένε ότι απλά δεν θα πας αυτόματα στο πράσινο τιμολόγιο όπως όλοι και ότι θα πρέπει να καλέσεις εσύ για να κάνεις αλλαγή.

Εάν δεν σε βαλουν αυτόματα στο πρασινο, που θα σε βαλουν δλδ?Γιατι καπου πρέπει να σε βαλουν απο 1/1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, aldim said:

Εάν δεν σε βαλουν αυτόματα στο πρασινο, που θα σε βαλουν δλδ?Γιατι καπου πρέπει να σε βαλουν απο 1/1

Το smart είναι κίτρινο (ρήτρα αναπροσαρμογής)... κι όταν υπογράφεις δηλώνεις ότι θα παραμείνεις εκεί.

edit: και αλλάζεις μετά το Γενάρη

Επεξ/σία από ekrepali

3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Το smart είναι κίτρινο (ρήτρα αναπροσαρμογής)... κι όταν υπογράφεις δηλώνεις ότι θα παραμείνεις εκεί.

Αυτό ήθελα να μάθω. Αν είμαι υποχρεωμένος να μείνω εκεί από 1/1. Μου είπαν όχι παίρνεις τηλ και αλλάζεις πρόγραμμα.

1 ώρα πριν, yiankap είπε

θα πληρώνεις για το ρεύμα 300*Υ + ρήτρα ΟΤΣ + λοιπές χρεώσεις

1. υπάρχει κάπου σύγκριση για ρήτρα ΟΤΣ των διαφόρων προγραμμάτων ? korakios excel?

2. θα υπάρχει ρήτρα ΟΤΣ στο πράσινο ειδικό τιμολόγιο που θα ισχύσει απο 2024 ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με πήραν από τη ΔΕΗ τελειώνει το myhome και μου πρότειναν συμβόλαιο ένα χρόνο με 14 λεπτά την κιλοβατώρα , νυχτερινό 10 , κυμαινόμενο σε ένα νέο πρόγραμμα myhome all μάλλον μου το είπαν. Σταθερό μου λένε ότι είναι κάπου στα 29 δεν το αναφέρουν καν.😜 (μάλλον ερχετε αρμαγεδώνας,ακρίβυνε και το λάδι για τα καντήλια)🤣

Δεν ξέρω τι παίζει ρε παιδιά δεν έχω ασχοληθεί βοηθείστε τον papoys μην κάνει καμιά πατάτα

Επεξ/σία από papoys1

7 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Τοσο κιτρινο και πρασινο εχουν ρητρα σωστα?Απλα καταλαβαινω τα κιτρινα ειναι κυμαινομενα μεσα στον μηνα(που σημαινει σε πηδανε κατα το δοκουν) ενω τα πρασινα ειναι φιξ προ του μηνα(σαν αυτα που εχουμε τωρα).Κατι χανω εδω?

22 λεπτά πριν, ekrepali είπε

🔽

Eναλλακτικά τσέκαρε το ΥΔΕ, αν άλλαξε το τελευταίο ψηφίο.

https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/

Πότε θα ξαναπάς ΗΡΩΝ, τι να σου... κάνει ό,τι νομίζεις.

Βγαίνει τελικός λογαριασμός πιστωτικός, και δίνει IBAN για κατάθεση.

https://volton.gr/wp-content/uploads/istorikotita/istorikotita-site-volton.pdf

Ήξερα ότι αργεί το σύστημα του ΗΡΩΝ να συγχρονιστεί όταν ξεκινάει η εκπροσώπηση, ίσως υπάρχει το ίδιο πρόβλημα αργού συγχρονισμού όταν λήγει η εκπροσώπηση. Εναλλακτικά μπορείς να πας Volton Free για 1 μήνα ή για μερικές μέρες.

ekrepali όταν πατάω το λινκ για ιστορικότητα τιμών βγαίνει το pdf  μέχρι Νοέμβριο ,και μια επισήμανση για κορακιος η έκπτωση συνέπειας στο volton energy free μπαίνει από τον πρώτο λογαριασμό  ,αν δεν κάνω λάθος να με διορθώσει ο ekrepali

🔽

Ήξερα ότι αργεί το σύστημα του ΗΡΩΝ να συγχρονιστεί όταν ξεκινάει η εκπροσώπηση, ίσως υπάρχει το ίδιο πρόβλημα αργού συγχρονισμού όταν λήγει η εκπροσώπηση. Εναλλακτικά μπορείς να πας Volton Free για 1 μήνα ή για μερικές μέρες.

ekrepali όταν πατάω το λινκ για ιστορικότητα τιμών βγαίνει το pdf  μέχρι Νοέμβριο ,και μια επισήμανση για κορακιος η έκπτωση συνέπειας στο volton energy free μπαίνει από τον πρώτο λογαριασμό  ,αν δεν κάνω λάθος να με διορθώσει ο ekrepali

🔽

Με παίρνει κάθε τόσο ένας από ένα κατάστημα Elpedison στην Καλλιθέα, και μου κάνει ψηστήρι να μου κάνει συμβόλαιο στην Elpedison...Εγώ του λέω κάθε μήνα το πιο φτηνό συμβόλαιο σε άλλο πάροχο, για να τον ξεφορτωθώ, και αυτός επιμένει να μου κάνει συμβόλαιο κάνοντας δώρα κλπ...
Plot twist: Είμαι ακόμα σε Elpe, δεν άλλαξα σε Ήρων τον προηγ. μήνα! Καλά δεν βλέπουν στα καταστήματα, με μια απλή αναζήτηση του κινητού μου στα μητρώα τους, ότι είμαι σε αυτούς!!!

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, userAnon είπε

μια βοήθεια.. ήμουν ΗΡΩΝ μέχρι και τέλος Σεπτεμβρίου. Από Οκτώβριο μέχρι και τώρα είμαι στην ΕΛΠΕ. Χθες μάλιστα πληρωσα το τελικό λογαριασμό στον ΗΡΩΝ. 

Μπήκα να κάνω την διαδικασία για να επιστρέψω στον ΗΡΩΝ και να πάρω το 50αρικο νέας εγγραφής όμως στο τέλος παίρνω το παρακάτω μήνυμα..

Πρέπει να αλλάξω μειλ ? Γιατί είχα κάνει λογαριασμό και είχα το app myhron κλπ.. Τι άλλο μπορεί να φταίει? 

image.png.1fb98a857442d6b7fb08155384b693a3.png

Και έμενα μου έβγαλε αυτό αλλά η αίτηση πέρασε κανονικά(επιβεβαίωσα στο chat)

Μέσα στο myHeron γράφει "...σε διαδικασία ελέγχου". Να αναφέρω ότι πρόκειται για 2η παροχή και όχι για επιστροφή από άλλο πάροχο.

Αυτό που κατάλαβα ότι έκανα λάθος είναι που έκανα αίτηση χωρίς να είμαι συνδεδεμένος. Κανονικά εφόσον υπάρχει λογαριασμός ήδη, πρέπει η αίτηση να γίνει μέσω του account και από το μενού "shop".

Επεξ/σία από Delas.46
  • Like 1

1 hour ago, userAnon said:

μια βοήθεια.. ήμουν ΗΡΩΝ μέχρι και τέλος Σεπτεμβρίου. Από Οκτώβριο μέχρι και τώρα είμαι στην ΕΛΠΕ. Χθες μάλιστα πληρωσα το τελικό λογαριασμό στον ΗΡΩΝ. 

Μπήκα να κάνω την διαδικασία για να επιστρέψω στον ΗΡΩΝ και να πάρω το 50αρικο νέας εγγραφής όμως στο τέλος παίρνω το παρακάτω μήνυμα..

Πρέπει να αλλάξω μειλ ? Γιατί είχα κάνει λογαριασμό και είχα το app myhron κλπ.. Τι άλλο μπορεί να φταίει? 

image.png.1fb98a857442d6b7fb08155384b693a3.png

και εμενα την ιδια μπουρδα μου εβγαλε (ημουν πριν χρονια πελατης τους) αλλα αμα κανω login στην ηρων μου βγαζει μηνυμα οτι 
"

Αίτηση προς υπογραφή

Η αίτηση με κωδικό CNT885ΧΧΧ βρίσκεται σε διαδικασία ελέγχου."

33 minutes ago, sosias said:

O τιμοκατάλογος στο link είναι μέχρι Δεκέμβριο. Υποθέτω ότι πας να το κατεβάσεις απ'το κινητό κι έχεις ήδη αποθηκευμένο το PDF Νοεμβρίου με ίδια ονομασία 'istorikotita-site-volton.pdf'. Αν ναι, τότε θα πρέπει να πατήσεις 'download again' ή να βρεις το παλιό pdf και να το σβήσεις.

5 minutes ago, nikos121 said:

1) Πως παιρνεις βεβαιωση εκπροσωπησης απο ελπεντισον;

Το ζητάς γραπτώς μέσω email

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...