Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Πας ΗΡΩΝ να πάρεις τα 50 και στα καπάκια γυρνάς elpedison για τα 100 

Πριν 8 μέρες έστειλα στην ELPE ότι μου ζήτησε από υπογραφές, φωτογραφίες κλπ, εξασφαλίζοντας 2*50 + 20 Σκλαβενίτη που έβαλα και τον πατέρα, οπότε θεωρώ πως είμαι ήδη πελάτης τους.

Εσύ, ως έμπειρος ταξιδιωτικός πράκτορας, πότε λες να ετοιμάζομαι για διακοπές στην Χαβα...ήρωνα?

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να ρωτήσω ρε παιδιά. έστω ότι φεύγω και πάω Ηρων για το 50αρικο. Φεύγω σε 5 μέρες και πάω ΕΛΠΕ για τα 100€. Φεύγοντας πάω θα πάρω το 50αρικο; Σαν πιστωτικό ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, atpanos είπε

ειμαι elpe και θα ηθελα να πάω στο νέο πρόγραμμα τους απο 1.12.

επειδή έχω ακομα πίστωση (-31 € / 10.11.) και θέλω να αλλάξω και το όνομα, μπορώ να κάνω αλλαγή στην σύζυγο 1.12;

η' μπλέκετε ο ΔΕΔΔΗΕ στην αλλαγή ονόματος και θα αργήσει;

Θέλει άλλα χαρτιά για αλλαγή ονομα;

Καλημέρα.. Για την αλλαγή ονόματος θα περάσει ο Δεδδηε.. Αυτό γίνεται μέσα σε 2-3 ημέρες.. 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Να ρωτήσω ρε παιδιά. έστω ότι φεύγω και πάω Ηρων για το 50αρικο. Φεύγω σε 5 μέρες και πάω ΕΛΠΕ για τα 100€. Φεύγοντας πάω θα πάρω το 50αρικο; Σαν πιστωτικό ;

Μια φορά που είχα φύγει από Ήρων σε ελπε και προς τιμήν τους, τους έδωσα iban και καταθέσανε 20€. Είχε βγει όμως ο πρώτος λογαριασμός πιστωτικός. Δηλαδή σίγουρος είσαι όταν  εκδοθεί ο πρώτος λογαριασμος. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, apouxereis είπε

Volton σταθερή σε οικιακό και επαγγελματικό.

Μια χαρούλα

ένα λινκ για να δω τις τιμές βολτον δεν τις βρισκω

Δημοσ.

Καλησπέρα! Πρώτη φορά θα αλλάξω πάροχο από ΔΕΗ και περίμενα να δω σήμερα τις νέες τιμές. Από τις τοπ 10, υπάρχει κάποια που να είναι πιο "αξιόπιστη"; Επίσης να γίνεται σχετικά άμεσα η ενεργοποίηση; Ήθελα NRG αλλά από ότι κατάλαβα θα περιμένω πολυ. Μετά με ενδιέφερε και το φυσικό αέριο αλλά και ζενίθ και Ήρων έχουν καλές τιμές. Κάπως έχω μπερδευτεί. Τι προτείνετε;

Δημοσ.

μια βοήθεια.. ήμουν ΗΡΩΝ μέχρι και τέλος Σεπτεμβρίου. Από Οκτώβριο μέχρι και τώρα είμαι στην ΕΛΠΕ. Χθες μάλιστα πληρωσα το τελικό λογαριασμό στον ΗΡΩΝ. 

Μπήκα να κάνω την διαδικασία για να επιστρέψω στον ΗΡΩΝ και να πάρω το 50αρικο νέας εγγραφής όμως στο τέλος παίρνω το παρακάτω μήνυμα..

Πρέπει να αλλάξω μειλ ? Γιατί είχα κάνει λογαριασμό και είχα το app myhron κλπ.. Τι άλλο μπορεί να φταίει? 

image.png.1fb98a857442d6b7fb08155384b693a3.png

Δημοσ.

Για όσους βαριούνται τις συνεχείς αλλαγές παροχων. Elpedison έχει νόημα να ζητήσουμε το νεότερο πιο φθηνό πρόγραμμα η βγαίνει μια η άλλη με το πάγιο των 5 ευρώ? Γύρω στις 300-320 kwh το μήνα η κατανάλωση. 

Δημοσ.

Μίλησα τώρα με elpedison για τον ειδικό όρο (δηλώνει την αντίρρησή του να μεταπέσει στο Ειδικό Τιμολόγιο) και μου λένε ότι απλά δεν θα πας αυτόματα στο πράσινο τιμολόγιο όπως όλοι και ότι θα πρέπει να καλέσεις εσύ για να κάνεις αλλαγή.

• Like 3
Δημοσ.
43 minutes ago, demakhs said:

Πριν 8 μέρες έστειλα στην ELPE ότι μου ζήτησε από υπογραφές, φωτογραφίες κλπ, εξασφαλίζοντας 2*50 + 20 Σκλαβενίτη που έβαλα και τον πατέρα, οπότε θεωρώ πως είμαι ήδη πελάτης τους.

Εσύ, ως έμπειρος ταξιδιωτικός πράκτορας, πότε λες να ετοιμάζομαι για διακοπές στην Χαβα...ήρωνα?

🔽

On 14/11/2023 at 22:59, ekrepali said:

Kατέβασε στο κινητό την εφαρμογή MyDeddie, κάνε login με τους κωδικούς taxisnet.

Μετά πάτα Μετρήσεις --> Στατιστικά Καταναλώσεων --> Ενδείξεις Παροχής

Αν έχει γίνει η αλλαγή θα φαίνονται οι ενδείξεις κι η ημερομηνία.

Eναλλακτικά τσέκαρε το ΥΔΕ, αν άλλαξε το τελευταίο ψηφίο.

https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/

Πότε θα ξαναπάς ΗΡΩΝ, τι να σου... κάνει ό,τι νομίζεις.

40 minutes ago, Lewnidas1995 said:

Βγαίνει τελικός λογαριασμός πιστωτικός, και δίνει IBAN για κατάθεση.

21 minutes ago, sosias said:

ένα λινκ για να δω τις τιμές βολτον δεν τις βρισκω

https://volton.gr/wp-content/uploads/istorikotita/istorikotita-site-volton.pdf

15 minutes ago, DimiVicious said:

Καλησπέρα! Πρώτη φορά θα αλλάξω πάροχο από ΔΕΗ και περίμενα να δω σήμερα τις νέες τιμές. Από τις τοπ 10, υπάρχει κάποια που να είναι πιο "αξιόπιστη"; Επίσης να γίνεται σχετικά άμεσα η ενεργοποίηση; Ήθελα NRG αλλά από ότι κατάλαβα θα περιμένω πολυ. Μετά με ενδιέφερε και το φυσικό αέριο αλλά και ζενίθ και Ήρων έχουν καλές τιμές. Κάπως έχω μπερδευτεί. Τι προτείνετε;

3 minutes ago, userAnon said:

μια βοήθεια.. ήμουν ΗΡΩΝ μέχρι και τέλος Σεπτεμβρίου. Από Οκτώβριο μέχρι και τώρα είμαι στην ΕΛΠΕ. Χθες μάλιστα πληρωσα το τελικό λογαριασμό στον ΗΡΩΝ. 

Μπήκα να κάνω την διαδικασία για να επιστρέψω στον ΗΡΩΝ και να πάρω το 50αρικο νέας εγγραφής όμως στο τέλος παίρνω το παρακάτω μήνυμα..

Πρέπει να αλλάξω μειλ ? Γιατί είχα κάνει λογαριασμό και είχα το app myhron κλπ.. Τι άλλο μπορεί να φταίει? 

image.png.1fb98a857442d6b7fb08155384b693a3.png

Ήξερα ότι αργεί το σύστημα του ΗΡΩΝ να συγχρονιστεί όταν ξεκινάει η εκπροσώπηση, ίσως υπάρχει το ίδιο πρόβλημα αργού συγχρονισμού όταν λήγει η εκπροσώπηση. Εναλλακτικά μπορείς να πας Volton Free για 1 μήνα ή για μερικές μέρες.

• Thanks 1
Δημοσ.
Just now, ekrepali said:

Ήξερα ότι αργεί το σύστημα του ΗΡΩΝ να συγχρονιστεί όταν ξεκινάει η εκπροσώπηση, ίσως υπάρχει το ίδιο πρόβλημα αργού συγχρονισμού όταν λήγει η εκπροσώπηση. Εναλλακτικά μπορείς να πας Volton Free για 1 μήνα ή για μερικές μέρες.

Κατανοητό, απλά μου κάνει εντύπωση πως μερικοι χρήστες πηγαινοέρχονται μέσα σε 15-20 ημέρες πχ ..

θα το τσεκάρω και αργοτερα μέσα στον μήνα και βλέπουμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Για όσους βαριούνται τις συνεχείς αλλαγές παροχων. Elpedison έχει νόημα να ζητήσουμε το νεότερο πιο φθηνό πρόγραμμα η βγαίνει μια η άλλη με το πάγιο των 5 ευρώ? Γύρω στις 300-320 kwh το μήνα η κατανάλωση. 

Με αυτή τη κατανάλωση σε συμφέρει το Smart συγκριτικά με το Economy Plus με κέρδος περίπου 2ε/μήνα

Επεξ/σία από TeoNOKIA
Δημοσ.

Με πηρε ΗΡΩΝ να μου δωσει εξτρα 50ε για να μεινω σε αυτους, τους ζητησα 150, μου ειπαν ειναι πολλα, οκ λεω τα λεμε σε κανα μηνα.

Παει το 50αρικο γονα...

Δημοσ.
2 minutes ago, Con_stant1ne said:

Μίλησα τώρα με elpedison για τον ειδικό όρο (δηλώνει την αντίρρησή του να μεταπέσει στο Ειδικό Τιμολόγιο) και μου λένε ότι απλά δεν θα πας αυτόματα στο πράσινο τιμολόγιο όπως όλοι και ότι θα πρέπει να καλέσεις εσύ για να κάνεις αλλαγή.

Παίρνεις τηλέφωνο την εξυπηρέτηση, καταχωρούν το αίτημα ότι θες να αλλάξεις πρόγραμμα και σου λένε ότι θα σε καλέσουν από το αρμόδιο τμήμα για να γίνει η αλλαγή.

Το "αρμόδιο τμήμα" είναι εξωτερικός συνεργάτης (Βefon), όντως με κάλεσαν μετά από μια μέρα (όταν ήθελα να κάνω αλλαγή από green economy σε economy plus)... μου έστειλαν την ίδια μέρα τη σύμβαση σε προσωποιημένο link και πάτησα "Αποδοχή"

Οπότε αν δε θέλετε να χάσετε 1-2 μέρες περιμένοντας κλήση (με το κίνδυνο να μη προλάβετε κιόλας να απαντήσετε), δοκιμάστε να πάρετε απευθείας στη Befon για να κάνετε την αλλαγή. https://www.elpedison.gr/el/plirofories/diktyo-exousiodotimenon-synergaton/

• Like 2
Δημοσ.

Ενημερώνω κι εγώ οτι εχθές βράδυ έκανα την αίτηση ηλεκτρονικά για τον Ηρων στο guarantee απο ΕΛΠΕ και είχα βάλει λογαριασμό πάλι απο Ηρων γιατί δεν μου είχε εκδοθεί ακόμα απο ΕΛΠΕ. Σήμερα μου έστειλαν mail απο ΗΡΩΝ για να κάνω αποδοχή συμβολαίου χωρίς να μου δημιουργήσουν θέμα με βεβαίωση εκπροσώπησης  και ταυτόχρονα εκδόθηκε και λογαριασμός απο ΕΛΠΕ 😄αλλά οκ όλα καλά! Πάντως μπράβο πολύ γρήγορα έγιναν όλα τους το δίνω και στις δυο εταιρείες κι ούτε μα μου σου του ιστορίες γιατί και πως, τίποτα! Κάτι άλλο, όταν λέτε οτι μπορούμε να ζητήσουμε πίσω τα πιστωτικά εννοείτε όταν βγαίνουν -1 -5 και τέτοια ποσα?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...