Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, archiezulu είπε

Με νυχτερινό να πάω ελπε smart η Ήρων generous μετά από παλιό myhomeonline? Δε βλέπω τιμές νυχτερινού στον Ήρωνα 

σε όσους πάροχους δε βλέπεις τιμές νυχτερινού, είναι ίδιες με τις ημερήσιες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, korakios είπε

σε όσους πάροχους δε βλέπεις τιμές νυχτερινού, είναι ίδιες με τις ημερήσιες

Πλέων όπου και να πας νυκτερινό δεν υπάρχει ουσιαστικά, μιλάμε σε επίπεδο που να έχεις κέρδος, ότι ώρα και να βάλεις πλυντήριο το ίδιο νεφρό θα σου ζητήσουν 😄

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MorcyGr είπε

Πλέων όπου και να πας νυκτερινό δεν υπάρχει ουσιαστικά, μιλάμε σε επίπεδο που να έχεις κέρδος, ότι ώρα και να βάλεις πλυντήριο το ίδιο νεφρό θα σου ζητήσουν 😄

μετρά ακόμα για να μην ξεπερνάς τις κλίμακες ΥΚΩ και για όσους έχουν ΚΟΤ , αλλά μην το αναλύσουμε εδώ , για απορία υπάρχουν αντίστοιχα νήματα

• Like 1
Δημοσ.

Ρε ΄σεις μια ερώτηση γιατί θα με τρελάνουν στον ΗΡΩΝα.

Μπαίνω πριν κάνα δυο βδομάδες και βλέπω τη μοναδική παροχή που έχει στο όνομά της η μητέρα μου να έχει μεταφερθεί στο account του πατέρα μου και μάλιστα να έχει εκδοθεί και λογαριασμός στο όνομά του κανονικά.
Το θέμα είναι ότι την αλλαγή αυτή δεν την κάναμε εμείς, κανείς από τους δύο δεν έχει ιδέα πώς έγινε, δεν έχουν μιλήσει με κανένα εκπρόσωπο παρόχου ρεύματος και δεν ανακατεύονται καν με τα ρεύματα (το έχουν αναθέσει σε 'μένα και με έχουν ορίσει και οι δύο εκπρόσωπό τους στην ΗΡΩΝ).

Παίρνω σήμερα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και τους το λέω, μου λένε "λογικά  σας κάλεσε κάποιος εκπρόσωπος για ρεύμα και συμφωνήσατε" (δεν ισχύει προφανώς, και στα τρία accounts που έχω στον ΗΡΩΝα - το δικό μου, του πατέρα μου και της μητέρας μου - έχω βάλει το ίδιο τηλέφωνο επικοινωνίας, το οποίο είναι το κινητό μου).

Δεν είχα καμία όρεξη να αρχίσω τα καντήλια οπότε τους λέω "δεν κάναμε εμείς την αλλαγή του ονόματος αλλά τέλος πάντων, παρακαλώ να γυρίσει όπως ήταν και πριν, αν θέλετε επιβεβαίωση καλέστε και τον προηγούμενο ιδιοκτήτη".
Και μου λέει ότι δεν είναι τόσο εύκολο και ότι χρειάζονται δικαιολογητικά και από τους δύο, πιο συγκεκριμένα πέρα από τη σύμβαση που γράφεις ότι συμφωνείς, θέλουν τις ταυτότητες και των δύο, μια υπεύθυνη δήλωση παραχώρησης της παροχής που μου έστειλαν να συμπληρώσω και το Ε9 της μάνας μου.

Έστειλα τα δικαιολογητικά και λογικά θα ολοκληρωθεί η μεταφορά μέσα σε κάνα δυο εργάσιμες, αλλά ρε παιδιά είναι δυνατόν να μου ζητάνε τόσα δικαιολογητικά (που λογικά αυτή είναι η νόμιμη και σωστή διαδικασία) για αλλαγή του ονόματος αλλά πριν δυο βδομάδες να έγινε η αλλαγή ως διά μαγείας, χωρίς κανένα δικαιολογητικό;

Δεν τίθεται κάνα σοβαρό θέμα ρε παιδί μου αλλά κουβέντα να γίνεται...

• Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για Γ22 μάλλον παίζει το smart της elpe

https://www.elpedison.gr/el/gia-tin-epicheirisi/revma-gia-mikres-mesaies-epicheiriseis/elpedison-smart-for-business_133046/

@HERTHAN λες να αξίζει για 0,099 να την κάνεις για ένα μήνα απο τη WE ?

6 λεπτά πριν, Eatos είπε

Δεν τίθεται κάνα σοβαρό θέμα ρε παιδί μου αλλά κουβέντα να γίνεται...

άσε τις κουβέντες και υποθέσεις , ζητάς τηλεφωνικές συνομιλίες καθώς και τα έγγραφα (με εξουσιοδότηση) να δεις τι έγινε και πως . Ενημέρωσέ μας για το αποτέλεσμα :)

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, korakios είπε

άσε τις κουβέντες και υποθέσεις , ζητάς τηλεφωνικές συνομιλίες καθώς και τα έγγραφα (με εξουσιοδότηση) να δεις τι έγινε και πως . Ενημέρωσέ μας για το αποτέλεσμα :)

Λες ε; Δε θέλω να το τραβήξω αλλά με τρώει και λίγο να μάθω λεπτομέρειες.
Υπάρχει περίπτωση να μην έγινε από τον ίδιο τον ΗΡΩΝα η αλλαγή αλλά μέσω ΔΕΔΔΗΕ ή κάτι τέτοιο;

Εν τω μεταξύ η παροχή αυτή που μετέφεραν στον πατέρα μου δεν είναι καν στο Ε9 του, οπότε αν χρειάζεται αναγκαστικά Ε9 για να αποδειχθεί η ιδιοκτησία της παροχής, πώς διάολο τη μετέφεραν σε αυτόν;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Eatos είπε

Λες ε; Δε θέλω να το τραβήξω αλλά με τρώει και λίγο να μάθω λεπτομέρειες.
Υπάρχει περίπτωση να μην έγινε από τον ίδιο τον ΗΡΩΝα η αλλαγή αλλά μέσω ΔΕΔΔΗΕ ή κάτι τέτοιο;

Εν τω μεταξύ η παροχή αυτή που μετέφεραν στον πατέρα μου δεν είναι καν στο Ε9 του, οπότε αν χρειάζεται αναγκαστικά Ε9 για να αποδειχθεί η ιδιοκτησία της παροχής, πώς διάολο τη μετέφεραν σε αυτόν;

εννοείται μάθε λεπτομέρειες , αλλά μην το κάνουμε νουβέλα εδώ με σενάρια  :)

Απο ΔΕΔΔΗΕ , όχι δε γίνεται , ζήτα αποδεικτικά , θα εκπλαγείς .

Επίσης σημαντικό , δες αν είναι στο σωστό πρόγραμμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, korakios είπε

κρίμα , κράτησε τόσους μήνες τίμιες τιμές , τελευταίο μήνα κακώς το χαλάσανε

Καλησπέρα.. Είμαι εδώ και ένα χρόνο πελάτης στη φυσικό αέριο.. Τίμια εταιρεία.. Καλές τιμές ίσως οι χαμηλότερες σε βάθος έτους.. Καλή εξυπηρέτηση . Συνεπής έκδοση μηνιαίων λογαριασμών με απόδοση της συνέπειας.. Και ξαφνικά η απόλυτη ξεφτίλα.. Αρπακτικά.. 70℅ περίπου άνοδος της τιμής της kwh χωρίς κανένα προφανή λόγο. 

Εάν δεν έμπαινα ανελλιπώς στο φόρουμ θα άρπαζα ένα 70€ συν στο κεφάλι για δυο παροχές. Εγώ θα τη γλυτώσω προφανώς αλλά κάτι Γεροντάκια συνταξιούχοι...? Εργαζόμενοι με βασικό μισθό πού τα φέρνουν βόλτα δύσκολα και δεν θα γνωρίζουν.. ? 

Ντροπή!!!! 

Ευχαριστώ πολυ το φίλο και γενικότερα το φόρουμ για την ενημέρωση!!! 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θα παραμείνω ζενίθ στο power home.Ευτυχώς χαμήλωσε και άλλο γι αυτό τον μήνα την kwh 0,074 με πάγιο 5 ευρώ.Μια χαρά θα τον βγάλουμε τον Δεκέμβριο😉😉

1 ώρα πριν, NIKELPE είπε

Καλησπέρα.. Είμαι εδώ και ένα χρόνο πελάτης στη φυσικό αέριο.. Τίμια εταιρεία.. Καλές τιμές ίσως οι χαμηλότερες σε βάθος έτους.. Καλή εξυπηρέτηση . Συνεπής έκδοση μηνιαίων λογαριασμών με απόδοση της συνέπειας.. Και ξαφνικά η απόλυτη ξεφτίλα.. Αρπακτικά.. 70℅ περίπου άνοδος της τιμής της kwh χωρίς κανένα προφανή λόγο. 

Εάν δεν έμπαινα ανελλιπώς στο φόρουμ θα άρπαζα ένα 70€ συν στο κεφάλι για δυο παροχές. Εγώ θα τη γλυτώσω προφανώς αλλά κάτι Γεροντάκια συνταξιούχοι...? Εργαζόμενοι με βασικό μισθό πού τα φέρνουν βόλτα δύσκολα και δεν θα γνωρίζουν.. ? 

Ντροπή!!!! 

Ευχαριστώ πολυ το φίλο και γενικότερα το φόρουμ για την ενημέρωση!!! 

Γιατί μόνο τα γεροντακια είναι που την πατήσουν??

Επεξ/σία από COSTAKISMIKROS
Δημοσ.
1 ώρα πριν, COSTAKISMIKROS είπε

Εγώ θα παραμείνω ζενίθ στο power home.Ευτυχώς χαμήλωσε και άλλο γι αυτό τον μήνα την kwh 0,074 με πάγιο 5 ευρώ.Μια χαρά θα τον βγάλουμε τον Δεκέμβριο😉😉

1 ώρα πριν, COSTAKISMIKROS είπε

Γιατί μόνο τα γεροντακια είναι που θα την πατήσουν??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To elpedison economy plus σταθερό στο 0.12 και με 0 πάγιο, θα παραμείνω σε αυτό γιατί βαριέμαι τις συχνές αλλαγές ενώ έχω χαμηλή κατανάλωση.

Τα υπόλοιπα προγράμματα της elpe σταθερά σε υπερβολικά υψηλές τιμές. Εβγαλε και πάλι ένα νέο πρόγραμμα smart έλεος...

Είναι θετικό το ότι βγαίνουν και κάποια προγράμματα στο 0.06 αυτό σημαίνει ότι έχουμε επιλογές.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καμία πρόταση για εξοχικό σε χωριό με 0 κατανάλωση στο ρεύμα υπάρχει;

Αν βάλω ένα πρόγραμμα με μηδενικό πάγιο θα έχω κάποιο πρόβλημα;; Εχουν τίποτα ειδικούς όρους όταν έχεις 0 κατανάλωση;

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Greg29M είπε

Δεν νομίζω να βάλουν κάποιον ιδιαίτερο όρο, αλλά πιστεύω ότι ο τύπος που δίνουν 1,249*ΤΕΑ + 0,0339* θα υπερκαλύπτει το 100αρικο πολύ γρήγορα. 

Ξέρουμε για άλλες εταιρείες τον ανάλογο τύπο;

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, revmatopliktos είπε

Ξέρουμε για άλλες εταιρείες τον ανάλογο τύπο;

Νομίζω αναφέρουν όλες τον τύπο υπολογισμού στα συμβόλαια..

Δημοσ.

Καλημέρα

Μετά την λήξη του online ετοιμάζομαι να πάω για Ηρών Guarantee

Ερώτηση γιατί είδα στους ειδικούς όρους "Ε3.3.3 Χρέωση Guarantee: ορίζεται σε οκτώ Ευρώ (8€) ανά ημερολογιακό μήνα, υπολογιζόμενου ως τριάντα (30)
ημέρες και ανεξαρτήτως κατανάλωσης και εφαρμόζεται σε κάθε Λογαριασμό Κατανάλωσης"

Χρεώνεται κάθε μήνα η μήπως χρεώνεται αν περάσει την τιμή guarantee 0,17 ?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Captain_AMeAKA είπε

Μόλις έκανα την αίτηση λοιπόν μέσω εφαρμογής για guarantee, ελπίζω να μην δημιουργήσουν πρόβλημα που ο τελευταίος λογαριασμός είναι πάλι από αυτούς μιας και η Elle δεν έχει εκδώσει ακόμα 😂 όπως ελπίζω να ισχύει όντως το 50ρικο,το διαβάσατε κάπου?

Η έκπτωση 10% από πού προκύπτει;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...