Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

κάτσε να φας το 50ρικο του Ηρών πρώτα

0,0693 (έχει έκπτωση 10%)

Για μετάβαση στο guarantee δεν δίνει τίποτα πλέον; Θυμάμαι ότι μέχρι πριν δεν γινόταν με econtract, πλέον γίνεται;

Δημοσ.
32 minutes ago, dimitrisg55 said:

Βλέπω καινούργιο πρόγραμμα elpedison smart με 100 ευρώ στο πρώτο λογαριασμό.

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-smart_133043/

Δείτε τους ειδικούς όρους της προωθητικής ενέργειας "Έκπτωση 100€ στον 1ο λογαριασμό"

(και δεν υπάρχει πουθενά link) 😆

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tryfos είπε

Για μετάβαση στο guarantee δεν δίνει τίποτα πλέον;

δίνει το κλασσικό 50ρικο

3 λεπτά πριν, tryfos είπε

Θυμάμαι ότι μέχρι πριν δεν γινόταν με econtract, πλέον γίνεται;

ναι , το φτιάξανε μετά απο μέρες , έτσι μπήκα

και πριν το φτιάξουνε , έπαιρνες τηλ και σου το φτιάχνανε απο εκεί (με το 50ρικο)

3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Δείτε τους ειδικούς όρους της προωθητικής ενέργειας "Έκπτωση 100€ στον 1ο λογαριασμό"

(και δεν υπάρχει πουθενά link) 😆

μπορεί να εννοεί 100€ δώρο , στον 1ο λογαριασμό , για πελάτες όμως που έχουν να μπουν κανα 24μηνο πριν και αν φύγεις πριν το 24μηνο πληρώνεις 100+τόκους 😁

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

δίνει το κλασσικό 50ρικο

ναι , το φτιάξανε μετά απο μέρες , έτσι μπήκα

και πριν το φτιάξουνε , έπαιρνες τηλ και σου το φτιάχνανε απο εκεί (με το 50ρικο)

Ε οπότε νομίζω ότι ο Γενάρης θα μας βρει Ήρωνα; Τελειώνει το 50άρικο της πράσινης και δεν βλέπω κάποιο θέμα για μετάβαση εκεί.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tryfos είπε

Ε οπότε νομίζω ότι ο Γενάρης θα μας βρει Ήρωνα; Τελειώνει το 50άρικο της πράσινης και δεν βλέπω κάποιο θέμα για μετάβαση εκεί.

μισές δουλειές , πας Ηρών και τέλη Δεκεμβρίου ξανά ελπέ για το 100ρικο

αν σου μείναν ψιλά απο το 50ρικο του Ηρών τα πατσίζεις απο Φεβρουάριο όταν ξαναπάς

(μου φαίνεται έτσι θα πάει η χρονιά, μάλλον θα ξεκινήσω mining 😛 και ανα εβδομάδα θα αλλάζω πάροχο , θα ακούσετε στις ειδήσεις οτι βγήκαν σε πρόωρη σύνταξη απο το ΔΕΔΔΗΕ , θα βαρεθούν να πατάνε κουμπάκια ...)

Δημοσ.
1 minute ago, korakios said:

μισές δουλειές , πας Ηρών και τέλη Δεκεμβρίου ξανά ελπέ για το 100ρικο

αν σου μείναν ψιλά απο το 50ρικο του Ηρών τα πατσίζεις απο Φεβρουάριο όταν ξαναπάς

(μου φαίνεται έτσι θα πάει η χρονιά, μάλλον θα ξεκινήσω mining 😛 και ανα εβδομάδα θα αλλάζω πάροχο , θα ακούσετε στις ειδήσεις οτι βγήκαν σε πρόωρη σύνταξη απο το ΔΕΔΔΗΕ , θα βαρεθούν να πατάνε κουμπάκια ...)

Kανόνισε να φτάσει ο αριθμός παροχής σε xxxxxxxxx-99... μετά τι γίνεται; Ξεκινάει πάλι από 01 ή κλατάρει το σύστημα; 😄

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, korakios είπε

Τί σοβαρά, μένει πιστωτικό άμα φύγεις και σε υποδέχονται πάλι πίσω με πιστωτικό; Ε τότε μπορεί όντως να γίνει mining, δεν το συζητάμε, δεν το ήξερα αυτό.

Και από Γενάρη μου φαίνεται το ίδιο θα γίνεται με τα κυμαινόμενα που θα ανακοινώνουν πριν την αρχή του μήνα. Ο τουρισμός θα φτάσει σε άλλα επίπεδα. Ε ρε νταλκά που βάλαμε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Kανόνισε να φτάσει ο αριθμός παροχής σε xxxxxxxxx-99... μετά τι γίνεται; Ξεκινάει πάλι από 01 ή κλατάρει το σύστημα; 😄

μάλλον θα πηγαίνει xxxxxxxx(x+1)-00 και θα τρέχεις να βγάλεις άκρη 😁

8 λεπτά πριν, tryfos είπε

Τί σοβαρά, μένει πιστωτικό άμα φύγεις και σε υποδέχονται πάλι πίσω με πιστωτικό;

προφανώς

8 λεπτά πριν, tryfos είπε

Και από Γενάρη μου φαίνεται το ίδιο θα γίνεται με τα κυμαινόμενα που θα ανακοινώνουν πριν την αρχή του μήνα. Ο τουρισμός θα φτάσει σε άλλα επίπεδα. Ε ρε νταλκά που βάλαμε...

ότι αρπάξουμε μέχρι να γενικευτεί ο τουρισμός (δεν το κόβω) και βάλουν χέρι με όρους

Νέο πρόγραμμα απο Ελίν Power On! Home Easy με 5€ πάγιο και 0,085 για Δεκέμβριο

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.

Η φυσικο αεριο 

Εβαλε νεο πρόγραμμα ,Ρεύμα Οικιακό MAXI
Free Save με 0.065 που δε βρισκω στο σιτε πουθενα πληροφορίες.... 

το προηγούμενο τιμιο οικονομικο της MAXI

Free+ 0.170 για Δεκέμβριο απο 0.104 Νοεμβρίου 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sndev είπε

Η φυσικο αεριο 

Εβαλε νεο πρόγραμμα ,Ρεύμα Οικιακό MAXI

το προηγούμενο τιμιο οικονομικο της MAXI

Free+ 0.170 για Δεκέμβριο απο 0.104 Νοεμβρίου 

ε το κολπο της ελπε κανουν

καινουργιο φθηνο -> παλια στο θεο, οποιος ξεχασει/δε μαθει να αλλαξει στο καινουργιο πλερωνει

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 minute ago, fredd0 said:

καινουργιο φθηνο -> παλια στο θεο, οποιος ξεχασει/δε μαθει να αλλαξει στο καινουργιο πλερωνει

Λες ε; ελεγα αυριο  να παρω να το αλλάξω σε αυτο το νέο αλλα επειδή δε βρίσκω ορους πουθενα λεω μην έχει καμια τριπλα.. Ειμαι κ με αντλία θερμότητας κ θα τσούξει φέτος

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fredd0 είπε

τώρα τα είδα και εγώ , το θέμα είναι δε βλέπω καινούριο

5 λεπτά πριν, sndev είπε

που τι είδες αυτό ? ούτε εκεί το βλέπω (βασικά εκεί δεν έχει ακόμα τον Δεκ)

https://www.fysikoaerioellados.gr/nees-times/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...