Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, Sta είπε

σήμερα δε βγαίνουν αυτά;

αύριο , πάντα υπάρχει καθυστέρηση

4 λεπτά πριν, Sta είπε

Καλησπέρα σας,

να φανταστώ τα τιμολόγια για το μήνα Δεκέμβριο 2023 θα ανέβουν εδώ https://www.rae.gr/katanalotes/times-kai-xreoseis/;

ναι αλλά είναι άχρηστο μιας και δεν εχει εκπτώσεις παρα μόνο αρχικές τιμές

δες αύριο βράδυ το excel

• Like 3
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mε ενημερωσαν απο παροχο αεριου οτι εαν σπασω συμβολαιο που εχει γινει απο αυγουστου του 2022 και μετα δεν υπαρχει ρητρα ποινης αποχωρησης. Εχει ψηφιστει νομος που απαγορεύει τις εταιρειες να χρεωνουν .ισχυει αυτο ή οχι. Εαν μου ερθει χρεωση απο την εταιρεία που φευγω τι κανω? Εμενα στο συμβολαιο γραφει Τελος προωρης λυσης συμβασης και γραφει και τα ποσα. 80 για τον 1 χρόνο 40 για τον 2ο χρονο σε Ζενίθ 

Επεξ/σία από jtkar

3 λεπτά πριν, jtkar είπε

Mε ενημερωσαν απο παροχο αεριου οτι εαν σπασω συμβολαιο που εχει γινει απο αυγουστου του 2022 και μετα δεν υπαρχει ρητρα ποινης αποχωρησης. Εχει ψηφιστει νομος που απαγορεύει τις εταιρειες να χρεωνουν .ισχυει αυτο ή οχι. Εαν μου ερθει χρεωση απο την εταιρεία που φευγω τι κανω?

στο περίπου ισχύει (για τα κυμαινόμενα , όχι τα σταθερά)

αν υπέγραψες Μάιο 2022 με 2ετή δέσμευσης , τότε ναι φεύγεις αζημίως λόγω νομοθεσίας

αν υπέγραψες οτιδήποτε απο Ιούλιο 2022 δεν έχει σχέση με το νόμο , φεύγεις όποτε θες , άλλωστε τα νέου τύπου τιμολογίων που ξεκίνησαν πριν το νόμο το γράφουν ξεκαθαρα

πάντα για τα κυμαινόμενα , όχι για τα σταθερά

το νου σου για κρυφούς όρους επιστροφών εκπτώσεων που μπορεί να είχε το πρόγραμμα που υπόγραψες παλιότερα

με πηραν τηλεφωνο απο volton για ενημερωση του προγραμματος που εχει γινει ηδη πριν την υπογραφη βεβαια και μου ειπαν οτι στον πρωτο λογαριασμο δεν θα μπορω να βαλω ενδειξη. Οποτε οι 500 δωρεαν που λενε , μπορουν αυτοι αν βαλουν και 50 ας πουμε και να παει χαραμι το "δωρο" ;

16 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

με πηραν τηλεφωνο απο volton για ενημερωση του προγραμματος που εχει γινει ηδη πριν την υπογραφη βεβαια και μου ειπαν οτι στον πρωτο λογαριασμο δεν θα μπορω να βαλω ενδειξη. Οποτε οι 500 δωρεαν που λενε , μπορουν αυτοι αν βαλουν και 50 ας πουμε και να παει χαραμι το "δωρο" ;

μπορεί να βάλουν 50 αλλά θα είναι έναντι , οπότε θα πάει αναλογικά με την εκκαθάριση

19 minutes ago, korakios said:

μπορεί να βάλουν 50 αλλά θα είναι έναντι , οπότε θα πάει αναλογικά με την εκκαθάριση

ναι αλλα οι 500 που εχει δωρο ειναι μονο για τον πρωτο μου ειπε..

4 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

ναι αλλα οι 500 που εχει δωρο ειναι μονο για τον πρωτο μου ειπε..

ναι , στην εκκαθάριση θα σπάσει η κατανάλωση Χ kw για Ψ μέρες , όπου και θα πάρεις δωρεάν τις Ζ κιλοβατώρες για τις πρώτες 30 μέρες . Z=(X*30)/Ψ

• Like 2

45 λεπτά πριν, korakios είπε

στο περίπου ισχύει (για τα κυμαινόμενα , όχι τα σταθερά)

αν υπέγραψες Μάιο 2022 με 2ετή δέσμευσης , τότε ναι φεύγεις αζημίως λόγω νομοθεσίας

αν υπέγραψες οτιδήποτε απο Ιούλιο 2022 δεν έχει σχέση με το νόμο , φεύγεις όποτε θες , άλλωστε τα νέου τύπου τιμολογίων που ξεκίνησαν πριν το νόμο το γράφουν ξεκαθαρα

πάντα για τα κυμαινόμενα , όχι για τα σταθερά

το νου σου για κρυφούς όρους επιστροφών εκπτώσεων που μπορεί να είχε το πρόγραμμα που υπόγραψες παλιότερα

Για αεριο αναφερομαι. Η ζενίθ λεει ισχυει κανονικα προστιμο για αποχωρηση . Εγω συμβολαιο εκανα Σεπτεμβρίο 2023 αλλα με πηραν πισω απο Ελπεντισον και ειπα να ξαναμεινω εκει. Ουσιαστικα για λιγες μερες θα ειναι η χρηση της Ζενιθ. Δεν ξερω τι ισχυει τελικά 

1 minute ago, korakios said:

ναι , στην εκκαθάριση θα σπάσει η κατανάλωση Χ kw για Ψ μέρες , όπου και θα πάρεις δωρεάν τις Ζ κιλοβατώρες για τις πρώτες 30 μέρες . Z=(X*30)/Ψ

κορακιε συγγνωμη, αλλα η κοπελα μου ειπε οτι μονο ο πρωτος μηνας θα ειναι δωρεαν. Ισως να μην καταλαβα εγω καλα, ίσως να μην το εξηγησε καλα αλλα αφησε να εννοηθει οτι στον πρωτο μηνιαιο λογαριασμο θα εχει Χ kw και δεν θα πληρωσω τιποτα. Μενει να δουμε...

1 λεπτό πριν, jtkar είπε

Για αεριο αναφερομαι. Η ζενίθ λεει ισχυει κανονικα προστιμο για αποχωρηση . Εγω συμβολαιο εκανα Σεπτεμβρίο 2023 αλλα με πηραν πισω απο Ελπεντισον και ειπα να ξαναμεινω εκει. Ουσιαστικα για λιγες μερες θα ειναι η χρηση της Ζενιθ. Δεν ξερω τι ισχυει τελικά 

για αέριο είσαι σε λάθος νήμα , πας εκεί
https://www.insomnia.gr/forums/topic/759172-πάροχοι-φυσικού-αερίου-και-οικονομικά-πακέτα/?do=findComment&comment=59474481

η νομοθεσία που σου είπαν αφορά το ρεύμα μόνο

συνέχεια στο άλλο νήμα όχι εδώ

1 λεπτό πριν, Lewnidas1995 είπε

κορακιε συγγνωμη, αλλα η κοπελα μου ειπε οτι μονο ο πρωτος μηνας θα ειναι δωρεαν. Ισως να μην καταλαβα εγω καλα, ίσως να μην το εξηγησε καλα αλλα αφησε να εννοηθει οτι στον πρωτο μηνιαιο λογαριασμο θα εχει Χ kw και δεν θα πληρωσω τιποτα. Μενει να δουμε...

η κοπέλα και τα λοιπά παλικάρια δεν ξέρουν την τύφλα τους συνήθως , ή λένε πράγματα "κατα λάθος" αν τους συμφέρει

Θα δείξει . Πως και δεν έκανες τουρισμό ανάμεσα σε ελπέ , Ηρών ?

είδα σήμερα τηλ απο Ηρών , άρα μάλλον έκανε αίτηση στο ΔΕΔΔΗΕ η ελπέ 😁

• Like 1

2 minutes ago, korakios said:

για αέριο είσαι σε λάθος νήμα , πας εκεί
https://www.insomnia.gr/forums/topic/759172-πάροχοι-φυσικού-αερίου-και-οικονομικά-πακέτα/?do=findComment&comment=59474481

η νομοθεσία που σου είπαν αφορά το ρεύμα μόνο

συνέχεια στο άλλο νήμα όχι εδώ

η κοπέλα και τα λοιπά παλικάρια δεν ξέρουν την τύφλα τους συνήθως , ή λένε πράγματα "κατα λάθος" αν τους συμφέρει

Θα δείξει . Πως και δεν έκανες τουρισμό ανάμεσα σε ελπέ , Ηρών ?

η αληθεια ειναι οτι πρωτη μεταγραφη ήταν στην volton 26 οκτωμβριου. Ειπα να δοκιμασω αυτο και βλεποντας και κανοντας. Καταλαβαινεις η πρωτη φορα ειναι λιγο καπως :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 minutes ago, Lewnidas1995 said:

η αληθεια ειναι οτι πρωτη μεταγραφη ήταν στην volton 26 οκτωμβριου. Ειπα να δοκιμασω αυτο και βλεποντας και κανοντας. Καταλαβαινεις η πρωτη φορα ειναι λιγο καπως :P 

Ζήτα βεβαίωση εκπροσώπησης και άλλαξε πάροχο στις 30 μέρες ώστε να γίνει εκκαθάριση.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 3

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Ζήτα βεβαίωση εκπροσώπησης και άλλαξε πάροχο στις 30 μέρες ώστε να γίνει εκκαθάριση.

ekrepali δεν μπορούμε να φύγουμε με λογαριασμό προηγούμενου παρόχου;

ανακοινωθηκαν οι τιμες του Δεκεμβριου στην we energy , δειτε εδω https://weenergy.gr/wp-content/uploads/2023/11/We-Blue_RAE_noemv.pdf

στο τιμολογιο γ22 το επαγγελματικο βλεπω οτι εχει τις ιδιες ακριβως τιμες με τον Νοεμβριο και πολυ χαιρομαι. Ακομα δεν εχει ανακοινωθει η τιμη της δεη. 

• Like 1
  • Thanks 1

1 hour ago, korakios said:

Eπισης για 2 συνδεσεις και απαντησα : δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σας, ολα καλα, απλα ενας φιλος εγινε συνεργατης στα Ελπε κ ζητησε βοηθεια.

Μην το κανετε κυριε λεει, θα πρεπει να μεινετε 6 μηνες εκει για να παρει το οφελος απο την εγγραφη σας...

μην ανησυχειτε λεω, ας χασει οτι ειναι δεν με απασχολει, εγω θα γυρισω σε λιγο σε εσας, για να ειμαι ετοιμος να "κλειδωθω" σε εσας με τα νεα τιμολογια το νεο ετος!

Ετσι καθαρισα κ στο καπακι με παιρνει η Ζενιθ να μου πει πως θελει τηλεφωνικη επιβεβαιωση γιατι "ξεχασαμε" να την κανουμε στην αρχικη μας συμβαση και για να ειμαστε τυπικα ενταξει θα την βαλει εστω με σημερινη ημερομηνια και να κανουμε καταγραφη συνομιλιας! λεω αφηστε την να κυλησει δεν πειραζει αν δεν την καναμε ως τωρα!

Μα θα σας δωσω και 60 ευρω δωρο με κατανομη 10ε τον μηνα απο τοτε που ηρθατε σε εμας

Αμαν ξεχασα λεω, ευτυχως με το δωρο εκ των υστερων μου το θυμισατε, εφυγα για Ελπε για ενα φιλο κλπ κ θα επιστρεψω κλπ κλπ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...