Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Edit: Η σύνδεση με το λογαριασμό μου αποκαταστάθηκε λίγη ώρα μετά, οπότε δούλεψε το mobile & το web app.

Ήμουν πελάτης της Watt+Volt για κάτι περισσότερο από ένα μήνα, πριν φύγω για την Elpedison λόγω των δώρων. Όπως πάντα είχα ενεργοποιήσει εξόφληση των λογαριασμών με πάγια εντολή μέσω κάρτας.

Είχε εκδοθεί ο πρώτος λογαριασμός με τις δικές μου μετρήσεις και στη συνέχεια βγήκε δεύτερος εκκαθαριστικός μέχρι την έναρξη της εκπροσώπησης από την Elpedison. Ημερομηνία λήξης δεύτερου λογαριασμού κάπου αρχές Δεκέμβρη.

Πήγα σήμερα να συνδεθώ στο MyWatt app για να πληρώσω το λογαριασμό και να μην έχω εκκρεμότητες με το προηγούμενο πάροχο, αλλά διαπίστωσα ότι μου έχουν ήδη απενεργοποιήσει το λογαριασμό!! Σημειωτέον ότι ο λογαριασμός μου στη ΔΕΗ (Πριν πάω στη Watt) λειτουργεί ακόμη, παρότι δείχνει την παροχή μου απενεργοποιημένη.

Καλά που είχα προλάβει και κατέβασα τους λογαριασμούς όταν εκδόθηκαν, οπότε πλήρωσα με τη χρήση RF. Τώρα μένει να ζητήσω να απενεργοποιηθεί η πάγια εντολή για να μην δω τίποτα παράξενες χρεώσεις...

Επεξ/σία από Geoponer
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ναι, είναι θέμα οτι σου κλείνουν την καρτέλα , το ίδιο κάνει και η Ζενίθ , γιαυτό να κατεβάζετε τους λογαριασμούς αν και πιστεύω οτι με αίτημα μπορούν να σας τους στείλουν μέσω email

• Like 1

1 hour ago, mourouzis2005 said:

Έγινα δέκτης τηλεφωνικής προσφοράς από τη Ζενίθ για σταθερή τιμής 7 λεπτά/kwh

Ανέκδοτο

1 hour ago, mourouzis2005 said:

σε συνδυασμό 2.9 λεπτά φυσικό αέριο για 2 χρόνια.

Κι άλλο ανέκδοτο. Για αέριο συνεχίζουμε τη συζήτηση εδώ.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μετά από δύο χρονια στο home enter της ΔΕΗ , έφτασε η ώρα να βγω πάλι στην αναζήτηση. Απότι βλέπω το economy plus της ELPEDISON και το GENEROUS HOME GUARANTEE του ηρωνα είναι μάλλον τα πιο οικονομικά κ εχουν κ 50 ευρω δώρο... Η Ελπεντισον δεν εχει κ πάγιο.. Τί προτείνετε? To Guarantee εχει νόημα ώστε να προτιμήσω τον Ηρωνα?? Ή μήπως υπαρχει κ κάτι καλυτερο απο αυτά τα δύο?

Επεξ/σία από bravehard

13 λεπτά πριν, bravehard είπε

μετά από δύο χρονια στο home enter της ΔΕΗ , έφτασε η ώρα να βγω πάλι στην αναζήτηση. Απότι βλέπω το economy plus της ELPEDISON και το GENEROUS HOME GUARANTEE του ηρωνα είναι μάλλον τα πιο οικονομικά κ εχουν κ 50 ευρω δώρο... Η Ελπεντισον δεν εχει κ πάγιο.. Τί προτείνετε? To Guarantee εχει νόημα ώστε να προτιμήσω τον Ηρωνα?? Ή μήπως υπαρχει κ κάτι καλυτερο απο αυτά τα δύο?

η ελπέ αν και δίνει δώρα συχνά , τώρα τελευταία το ξεκίνησε , άρα ίσως πρώτα εκεί και μετά Ηρών που δίνει χρόνια το 50ρικο με ηλεκτρονική αίτηση

τώρα 2-3 μέρες μείναν για τις νέες τιμές , το έξτρα 50άρι που έδινε η ελπέ μέχρι τις 15 δεν το πρόλαβες , άρα περίμενε καλύτερα

• Like 1

1 ώρα πριν, gponiris είπε

Υπαρχει σταθερο προγραμμα 2ετιας χωρις ρητρες που να περιλάμβανει κ κοτβ?

Ακόμα είναι νωρίς.. Αφού θα βγουν νέα τιμολόγια αρχές τους έτους.. Υπομονή ακόμα.. 

@bravehard Περίμενε να ανακοινωθούν αύριο οι τιμές του Δεκεμβρίου, και αποφασίζεις πώς θα κινηθείς τη Τρίτη. Αν οι τιμές είναι παρόμοιες, θα σου πρότεινα να αποφύγεις τον ΗΡΩΝ γιατί τώρα τελευταία υπήρξαν καθυστερήσεις με τις αιτήσεις του econtact... επίσης υπάρχει το γνωστό θέμα με την έκπτωση συνέπειας του τελικού λογαριασμού (όταν φύγεις) όπου πλέον υπάρχει ξεκάθαρος ειδικός όρος που λέει ότι δε τη δίνουν.

Εlpedison ξεμπερδεύεις γρήγορα αν κάνεις την αίτηση σε κατάστημα... επίσης να βεβαιωθείς ότι θα αναγράφονται οι ενδείξεις στην 1η σελίδα της αίτησης (και ημερησια και νυχτερινή αν έχεις).

@gponiris Δε συμφέρουν τα σταθερά τιμολόγια... το Fix του ΗΡΩΝ που είναι το "φτηνότερο" έχει 0.16 και 5 ευρώ πάγιο. Ενώ τα κυμαινόμενα έχουν τιμή 0.08 - 0.10 και επιδοτούνται με έξτρα 0.05 απ'το κράτος (μέχρι Δεκέμβριο). Μετά βλέπουμε.

52 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Δε συμφέρουν τα σταθερά τιμολόγια... το Fix του ΗΡΩΝ που είναι το "φτηνότερο" έχει 0.16 και 5 ευρώ πάγιο. Ενώ τα κυμαινόμενα έχουν τιμή 0.08 - 0.10 και επιδοτούνται με έξτρα 0.05 απ'το κράτος (μέχρι Δεκέμβριο). Μετά βλέπουμε.

Αυτό το 5€ πάγιο, αν έχεις τριφασικό, το πληρώνεις x3;

Καλημέρα και καλή εβδομάδα,4 γραμμές σε elpe πριν τις 15, 50+50 και 4 επιταγές σκλαβενιτη των 20 που θα σταλούν μόλις ενεργοποιηθούν οι παροχές.

Έχει λάβει κάποιος τους πόντους go4more,να έχουμε μια εικόνα πότε να περιμένουμε;

• Like 1

3 λεπτά πριν, uphercules10 είπε

Καλημέρα και καλή εβδομάδα,4 γραμμές σε elpe πριν τις 15, 50+50 και 4 επιταγές σκλαβενιτη των 20 που θα σταλούν μόλις ενεργοποιηθούν οι παροχές.

Έχει λάβει κάποιος τους πόντους go4more,να έχουμε μια εικόνα πότε να περιμένουμε;

Τσίμπησες και 20αρικα από Σκλαβενίτη, μια χαρά. Για τους πόντους δεν έχω δει κανέναν να αναφέρει ακόμα ότι τους έλαβε.

• Like 1

1 ώρα πριν, uphercules10 είπε

Οχι ακομα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...