Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η προσφορά Black Friday ισχύει για αιτήσεις από 17 – 27/11/2023. Η δωρεάν παροχή ηλεκτρικής ενέργειας (χρέωση ενέργειας & πάγιο) ισχύει για τον 1ο και 7ο μήνα από την ενεργοποίηση της παροχής στην Volton

Πολύ μακρινό το 7μηνο...

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, CptBill είπε

Όταν κάνουμε μετάβαση σε άλλο πάροχο, προκειμένου να γίνει εκκαθάριση από το πάροχο που είμαστε, περνάει υπάλληλος του δεδδηε? Η στηρίζονται στης μετρήσεις που στέλνουμε με φωτό, στο νέο πάροχο?

Καλημέρα.. Ανάλογα... Μπορεί να περάσουν από τον Δεδδηε αλλά μπορεί και όχι... Ανάλογα σε ποια περιοχή είσαι.. 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλημέρα.. Ανάλογα... Μπορεί να περάσουν από τον Δεδδηε αλλά μπορεί και όχι... Ανάλογα σε ποια περιοχή είσαι.. 

Σε εμένα πέρασαν και βγήκε εκκαθαριστικός ΔΕΗ λίγες μέρες μετά την αίτηση με περισσότερες κιλοβατώρες από αυτές που είχα βάλει και φαίνονταν στις φωτογραφίες του μετρητή.Οπότε μάλλον στον ΗΡΩΝ θα ξεκινήσω με τις μετρήσεις του εκκαθαριστικού.Σήμερα φάνηκε και στη εφαρμογή του ΔΕΔΔΗΕ ο νέος αριθμός παροχής , αλλα στην εφαρμογή του Ηρων δεν δείχνει ακόμα την παροχή και το άιτημα αλλαγής φαίνεται ακόμα σε εξέλιξη....

Δημοσ.
15 minutes ago, vagmouk said:

Σε εμένα πέρασαν και βγήκε εκκαθαριστικός ΔΕΗ λίγες μέρες μετά την αίτηση με περισσότερες κιλοβατώρες από αυτές που είχα βάλει και φαίνονταν στις φωτογραφίες του μετρητή.Οπότε μάλλον στον ΗΡΩΝ θα ξεκινήσω με τις μετρήσεις του εκκαθαριστικού.Σήμερα φάνηκε και στη εφαρμογή του ΔΕΔΔΗΕ ο νέος αριθμός παροχής , αλλα στην εφαρμογή του Ηρων δεν δείχνει ακόμα την παροχή και το άιτημα αλλαγής φαίνεται ακόμα σε εξέλιξη....

Κλειστε την εφαρμογη τελειως και ξανα ανοιξε την...

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, vagmouk είπε

Αυριο θα το δεις ολοκληρωμενο και εκει.

Δημοσ.

Με πήραν τηλέφωνο σήμερα από μια εταιρεία και μου πρότειναν το Protergeia Value+.

Μου είπαν ότι η Protergeia, μπορεί να μην δίνει δωράκια, αλλά εμφανίζει μια σχετική σταθερότητα ως εταιρεία σε σχέση με άλλες που βάζουν την πιο φθηνή τιμή σε ένα πρόγραμμα - κράχτη και μετά από 2-3 μήνες αλλάζουν σημαντικά τις τιμές.

Επιπλέον στο πρόγραμμα αναφέρεται ότι μετά τη λήξη της περιόδου αναστολής της ρήτρας, δεν θα πληρώνω ρήτρα ακόμα και αν εφαρμοστεί.

Τι γνώμη έχετε;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, yiankap είπε

Επιπλέον στο πρόγραμμα αναφέρεται ότι μετά τη λήξη της περιόδου αναστολής της ρήτρας, δεν θα πληρώνω ρήτρα ακόμα και αν εφαρμοστεί.

Τι γνώμη έχετε

Ελπίζω μόνο να πρόλαβες να τους πεις ότι για λόγους ασφαλείας και διασφάλισης ποιότητας τους ηχογραφείς! 🤪

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διευκρινιστική ερώτηση:
Τα ELPEDISON Economy plus και ΗΡΩΝ GENEROUS GUARANTEE δεν έχουν καθόλου νυχτερινό ρεύμα;;;:huh:

23 λεπτά πριν, yiankap είπε

Με πήραν τηλέφωνο σήμερα από μια εταιρεία και μου πρότειναν το Protergeia Value+.

Μου είπαν ότι η Protergeia, μπορεί να μην δίνει δωράκια, αλλά εμφανίζει μια σχετική σταθερότητα ως εταιρεία σε σχέση με άλλες που βάζουν την πιο φθηνή τιμή σε ένα πρόγραμμα - κράχτη και μετά από 2-3 μήνες αλλάζουν σημαντικά τις τιμές.

Τι γνώμη έχετε;

Αν φιλήσανε και σταυρουδάκι είσαι οκ και προχωράς άφοβα.😛

Επεξ/σία από Basketikos_
Δημοσ.
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

Αυριο θα το δεις ολοκληρωμενο και εκει.

Ναι μίλησα μαζί τους στο chat και μου είπαν ότι η εκπροσώπηση ξεκίνησε από 13/11 και θα φανεί τις επόμενες μέρες στο my Ηρων.

Δημοσ.
50 minutes ago, Basketikos_ said:

Διευκρινιστική ερώτηση:
Τα ELPEDISON Economy plus και ΗΡΩΝ GENEROUS GUARANTEE δεν έχουν καθόλου νυχτερινό ρεύμα;;;:huh:

Έχουν ίδια χρέωση στο ημερήσιο και στο νυχτερινό.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Basketikos_ είπε

Αν φιλήσανε και σταυρουδάκι είσαι οκ και προχωράς άφοβα.😛

Από τη σελίδα του προγράμματος :

"Χωρίς Ρήτρα Αναπροσαρμογής* ακόμα και μετά το διάστημα αναστολής της

* Για την περίοδο ισχύος της αναστολής (ν.4951). Μετά την αναστολή, η έκπτωση διαμορφώνεται στα 10€/MWh. "

Αυτή η δήλωση τι παγίδα μπορεί να κρύβει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, TeoNOKIA said:

Η προσφορά Black Friday ισχύει για αιτήσεις από 17 – 27/11/2023. Η δωρεάν παροχή ηλεκτρικής ενέργειας (χρέωση ενέργειας & πάγιο) ισχύει για τον 1ο και 7ο μήνα από την ενεργοποίηση της παροχής στην Volton

Πολύ μακρινό το 7μηνο...

Δε διευκρινίζουν επίσης αν είναι 500kw για κάθε μήνα, ή 250+250

Spoiler

1.jpg.62630160a9a2dfae443e764be2a7fded.jpg

άκυρο, στραβομάρα. Λέει ξεκάθαρα 500kw ανά μήνα.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, yiankap είπε

Από τη σελίδα του προγράμματος :

"Χωρίς Ρήτρα Αναπροσαρμογής* ακόμα και μετά το διάστημα αναστολής της

* Για την περίοδο ισχύος της αναστολής (ν.4951). Μετά την αναστολή, η έκπτωση διαμορφώνεται στα 10€/MWh. "

Αυτή η δήλωση τι παγίδα μπορεί να κρύβει;

Τώρα το θέτεις σωστότερα. Δεν το έχω ψάξει για να σου απαντήσω υπεύθυνα εγώ (θα το κάνει κάποιος πιο ειδικός), απλά το νόημά μου ήταν πως ό,τι είναι στα λόγια και όχι στα χαρτιά, μην το μετράς.

48 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Έχουν ίδια χρέωση στο ημερήσιο και στο νυχτερινό.

Ωραία "μαγκιά" κι αυτή...😐

Εντωμεταξύ, αν είδα καλά ο ΗΡΩΝΑΣ δεν έχει κανένα πρόγραμμα με νυχτερινό. Και η ELPEDISON κάτι προγράμματα στο θεό! Οπότε, πάει, το καταργούμε κι αυτό, επειδή έτσι μας κάπνισε. Καλή φάση.

Θα πει κανείς «μην τους επιλέγεις», αλλά οκ. Καταλαβαίνετε πως το λέω.

Επεξ/σία από Basketikos_
Δημοσ.
1 ώρα πριν, yiankap είπε

Ήμουν στο αντίστοιχο πρόγραμμα της Watt+Volt, η ίδια εταιρεία είναι πλέον. Στον 1 μήνα που έμεινα ήμουν πολύ ευχαριστημένος από την επικοινωνία και τα διαδικαστικά.

Όσο για τη σταθερότητα της Protergia, αν δεις το excel του Korakios, ήταν από τις εταιρείες με τη μεγαλύτερη αύξηση τιμής της κιλοβατώρας (από τα 8 λεπτά στα 12 αν θυμάμαι καλά), οπότε μην πιστεύεις αυτά που λένε - στοχεύουν αυτούς που δεν έχουν ενημέρωση.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...