Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 14/11/2023 at 14:20, korakios said:

μέχρι αύριο η ελπέδισον δίνει έξτρα 50 σε πόντους Εθνικής (δλδ 50+50)

ναι , στο site και στα χαρτιά που θα σου στείλουν

το αποτέλεσμα έχει τον αριθμό παροχής σου

καλησπέρα!

τα 50ε απο εθνική ειναι για καθε ΑΦΜ/καρτα εθνικης ή για καθε παροχή;

Επεξ/σία από prefuse
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

18 λεπτά πριν, prefuse είπε

καλησπέρα!

τα 50ε απο εθνική ειναι για καθε ΑΦΜ/καρτα εθνικης ή για καθε παροχή;

7. Το όριο των Δώρων που μπορεί να λάβει ένας Πελάτης από την Προωθητική Ενέργεια, ανέρχεται σε 5 Δώρα ανά ΑΦΜ κατόχου ενεργής πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας της Εθνικής Τράπεζας.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, korakios said:

7. Το όριο των Δώρων που μπορεί να λάβει ένας Πελάτης από την Προωθητική Ενέργεια, ανέρχεται σε 5 Δώρα ανά ΑΦΜ κατόχου ενεργής πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας της Εθνικής Τράπεζας.

ευχαριστω πολυ!

βαζω και το λινκ μηπως χρειαστεί 

https://www.elpedison.gr/Uploads/Documents/133007/Promo_go4more Terms_elpedison.gr.docx.pdf

5. Χρόνος Απόδοσης Δώρου: Το Δώρο θα αποδοθεί στον δικαιούμενο Πελάτη μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών εκπροσώπησης της παροχής του Πελάτη, όπως περιγράφονται στη Σύμβαση, από τον αρμόδιο Διαχειριστή Δικτύου (ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. / ΕΔΑ Αττικής Α.Ε. / ΕΔΑ Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας Α.Ε.) και αφού πραγματοποιηθεί η εκπροσώπηση της παροχής του Πελάτη από την ELPEDISON. Η καταληκτική ημερομηνία για την πίστωση του Δώρου είναι εκατό πενήντα (150) ημέρες από την ημερομηνία ολοκλήρωσης της εκπροσώπησης της παροχής του Πελάτη από την ELPEDISON, μετά την παρέλευση της οποίας ουδεμία υποχρέωση για απόδοση του Δώρου έχει η ELPEDISON ή/και η Εθνική Τράπεζα.

Δεν διευκρινίζει αν πχ πρεπει να είμαστε συνδρομητες για 150 μέρες στην Ελπε για να μπει το δωρο απο Εθνική, γιατι μπορεί να το καθυστερουν μέχρι τότε..

Επεξ/σία από prefuse

7 ώρες πριν, BrokenExe είπε

@korakios πρόλαβες εκανες την μετάβαση σε elpedison όλα καλά;

Τους έστειλα δικό τους προηγούμενο εκκαθαριστικό στην αίτηση και με πήραν τηλέφωνο χθες και μου ζήτησαν μαζί με την φωτογραφία μετρητή και μια βεβαίωση εκπροσώπησης από τον τωρινό μου πάροχο. Δεν είχα καθόλου χρόνο να ρωτήσω γιατί εφόσον έχουν όλα τα στοιχεία μου από τον εκκαθαριστικό και φαίνεται μέσω δεδδηε ότι είμαι σε άλλο πάροχο, χρειάζεται και η βεβαίωση, οπότε απλά το έστειλα. 

ναι κομπλέ , (50+50) , έστειλα τη βεβαίωση του Ηρών , έτσι και αλλιώς τα γράφει όλα τα στοιχεία εκεί , δε νομίζω να είχαν θέμα να έστελνες και προηγούμενο λογαριασμό απο την ελπέ

το μόνο που με προβληματίζει είναι οτι ήθελαν 3 φωτό μετρητή , δλδ εκτός απο ημέρας νύχτας και το σύνολο , ελπίζω να μην κάνουν καμιά χαζομάρα στις ενδείξεις

17 ώρες πριν, Eatos είπε

Καλησπέρα!

Σκέφτομαι να πάω από Simply Generous Home σε Generous Guarantee Home (ΗΡΩΝ και τα δύο).
Υπάρχει κάποια περίπτωση που δεν αξίζει να γίνει αυτή η αλλαγή προγράμματος; (π.χ. πολύ μεγάλη ή πολύ μικρή κατανάλωση)

Ευχαριστώ!

απορώ γιατί το ρωτάς , το ένα είναι φθηνότερο , το άλλο ακριβότερο

ίσως προλαβαίνεις σήμερα για τα 50+50 της ελπέδισον

• Like 1

13 minutes ago, korakios said:

το μόνο που με προβληματίζει είναι οτι ήθελαν 3 φωτό μετρητή , δλδ εκτός απο ημέρας νύχτας και το σύνολο , ελπίζω να μην κάνουν καμιά χαζομάρα στις ενδείξεις

Εγω παντως ρωτησα για μετρησεις και μου ειπαν να στειλω αλλα στις αλλαγες παει δεδδηε οποτε ειναι ψιλοπεριττο.

1 λεπτό πριν, Georgebek2 είπε

Εγω παντως ρωτησα για μετρησεις και μου ειπαν να στειλω αλλα στις αλλαγες παει δεδδηε οποτε ειναι ψιλοπεριττο.

αν δεν έστειλες μετρήσεις , την πάτησες δυστυχώς , δεν έχει καμιά δουλειά ο ΔΕΔΔΗΕ σε αλλαγή πάροχου και θα περιμένεις πότε θα πάει ο υπάλληλος (να αφήνεις γάλα και κουλουράκια δίπλα στο μετρητή 😁 )

4 minutes ago, korakios said:

αν δεν έστειλες μετρήσεις , την πάτησες δυστυχώς , δεν έχει καμιά δουλειά ο ΔΕΔΔΗΕ σε αλλαγή πάροχου και θα περιμένεις πότε θα πάει ο υπάλληλος (να αφήνεις γάλα και κουλουράκια δίπλα στο μετρητή 😁 )

Εννοειται πως εστειλα, γιατι δε με επεισε η υπαλληλος...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Georgebek2 είπε

Στη δική μου περίπτωση, ο ΔΕΔΔΗΕ απλά αναμάσησε τις μετρήσεις που είχα στείλει εγώ στον πάροχο (τις οποίες ο πάροχος μετέφερε λάθος στο σύστημά του με αποτέλεσμα να χρεωθώ λιγότερο στον προηγούμενο πάροχο και περισσότερο στο νέο).

Μίλησα τηλεφωνικά με τον τοπικό ΔΕΔΔΗΕ και με ενημέρωσαν ότι όντως δεν πέρασαν να επιβεβαιώσουν τις (λάθος) μετρήσεις που τους είχε στείλει ο πάροχος :-)

Επεξ/σία από Geoponer
  • Like 1

Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να κάνω μία ερωτηση για το excel του Κοράκιου. Υπάρχει κάποιο φύλλο στο excel για τα οικιακά όπως αυτο με τα επαγγελματικά? (όπου θα βάζω την κατανάλωση του έτους και θα μου βγάζει το +/- αναλογα τον πάροχο). Αν ναι, πως το βρισκω??

3 λεπτά πριν, MethodMan24 είπε

Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να κάνω μία ερωτηση για το excel του Κοράκιου. Υπάρχει κάποιο φύλλο στο excel για τα οικιακά όπως αυτο με τα επαγγελματικά? (όπου θα βάζω την κατανάλωση του έτους και θα μου βγάζει το +/- αναλογα τον πάροχο). Αν ναι, πως το βρισκω??

όχι δεν υπάρχει μιας και οι τιμές αλλάζουν ανα μήνα , απλά στα επαγγελματικά βαριόμουν να ξανακάνω το φύλλο απο την αρχή και ξέμεινε με το παλιό ετήσιο υπολογισμό 😁

για τα οικιακά , απλά δες τιμή μηνός και αν η διαφορά κιλοβατώρας μεταξύ 2 προγραμμάτων είναι πχ 0,04 τότε κάνε κατανάλωση μήνα επί 0,04 (και φυσικά λαμβάνεις υπόψιν και τα δώρα που παίζουν)

• Thanks 1

10 ώρες πριν, ^_NikitaS_^ είπε

Αν κοιτάξεις την τιμή εννοείται αξίζει. Άγνωστο όμως τι θα γίνει τον άλλον μήνα. Ή άγνωστο τι θα γίνει από το νέο έτος. 

Στο guarantee όμως (επειδή χτες μίλαγα με εκπρόσωπο) μου ανέφερε ότι το 8ευρω της προστασίας ο πελάτης μπορεί να το ενεργοποιεί και να το απενεργοποιει οπότε θέλει. Φαντάζομαι σε μηνιαία βάση (αυτό το λέω εγώ). Άρα για κάποιον που θέλει "φτηνό" ρεύμα με μία "προστασία" (αν και για μένα πρέπει να μεταφρασουμε το 8ευρω σε πόσες κιλοβάτωρες αντιστοιχεί ώστε να δούμε αν αξίζει) θεωρώ ότι αξίζει το guarantee. 

Και εγώ σκεφτόμουν να γυρίσω στον ηρων σε αυτό το πρόγραμμα αλλά το σταμάτησα γιατί θεωρώ ότι αν θελήσω να αλλάξω πάροχο τώρα που θα ανακοινωθούν τα νέα τιμολόγια (του νέου έτους), δε θα έχει προλάβει να βγάλει λογαριασμό και θα τρέχω με την βεβαίωση εκπροσώπησης. Έκατσα στα αυγά μου και θα δω τι θα κάνω μόλις δούμε τα νέα τιμολόγια. 

Ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση!
Νομίζω πως θα πάω σε Guarantee τελικά και από τη νέα χρονιά βλέπουμε τι θα γίνει με τα νέα τιμολόγια.

3 ώρες πριν, korakios είπε

απορώ γιατί το ρωτάς , το ένα είναι φθηνότερο , το άλλο ακριβότερο

ίσως προλαβαίνεις σήμερα για τα 50+50 της ελπέδισον

Πάντα ρωτάω πρώτα εδώ πριν αλλάξω πάροχο/πρόγραμμα μην πάει κι έχω χάσει καμιά λεπτομέρεια στα ψιλά γράμματα του συμβολαίου και φάω τα μούτρα μου.
Ευχαριστώ πολύ, δεν ξέρω τι είναι το 50+50 της Elpedison γιατί έχω μέρες να τσεκάρω το thread αλλά λογικά τώρα δεν το προλαβαίνω.

Μόλις τώρα, Eatos είπε

Ευχαριστώ πολύ, δεν ξέρω τι είναι το 50+50 της Elpedison γιατί έχω μέρες να τσεκάρω το thread αλλά λογικά τώρα δεν το προλαβαίνω.

50€ στον 1ο λογαριασμό και 50€ δώρο Εθνικής σε πόντους go4more

το πολύ-πολύ δοκίμασε να κάνεις αίτηση τώρα μπας και σου στείλουν τα χαρτιά σήμερα που να γράφει και την προσφορά σε πόντους

υπόψιν το economy plus είναι ακριβότερο απο το guarantee οπότε τα βάζεις κάτω και βλέπεις (ανάλογα την κατανάλωση) . Σε μια εβδομάδα θα βγούνε οι τιμές για Δεκέμβριο

• Like 1

15 λεπτά πριν, korakios είπε

50€ στον 1ο λογαριασμό και 50€ δώρο Εθνικής σε πόντους go4more

το πολύ-πολύ δοκίμασε να κάνεις αίτηση τώρα μπας και σου στείλουν τα χαρτιά σήμερα που να γράφει και την προσφορά σε πόντους

υπόψιν το economy plus είναι ακριβότερο απο το guarantee οπότε τα βάζεις κάτω και βλέπεις (ανάλογα την κατανάλωση) . Σε μια εβδομάδα θα βγούνε οι τιμές για Δεκέμβριο

Οι πόντοι go4more δεν έληξαν 15 Νοεμβρίου?

Πήραν παράταση?

Πήγαινα και εγώ για το economy plus αλλά το έχασα το 50 +50. Έχω το παλιό ΔΕΗ Που λήγει μεθαύριο 17/11 και θέλω να φύγω από ΔΕΗ. Να κάνω κάτι τώρα ή μπορώ να περιμένω να ανακοινώσουν τις χρεώσεις Δεκεμβρίου οι εταιρείες και μετά να φύγω; θα χρεωθώ έτσι στο νέο πρόγραμμα που θα με βάλει η ΔΕΗ μόνο τις μέρες που θα κάτσω και ας είναι ακόμα και 3-4;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...