Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!

Σκέφτομαι να πάω από Simply Generous Home σε Generous Guarantee Home (ΗΡΩΝ και τα δύο).
Υπάρχει κάποια περίπτωση που δεν αξίζει να γίνει αυτή η αλλαγή προγράμματος; (π.χ. πολύ μεγάλη ή πολύ μικρή κατανάλωση)

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από Eatos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

17 λεπτά πριν, HAthinaia είπε

@korakios Όταν μπαίνω στην διαδικτυακή εφαρμογή για τις ΥΔΕ του ΔΕΔΔΗΕ, δεν εμφανίζεται καν το τελευταίο ψηφίο του αριθμού παροχής στον πάροχο που είμαι τώρα. Εμφανίζεται το ψηφίο του προηγούμενου παρόχου επειδή δυστυχώς έχει λήξει η ΥΔΕ μου και πρέπει να την ανανεώσω. Οπότε, από εκεί δεν μπορώ να το δω σίγουρα. 

Λέω να στείλω στο livechat του ΗΡΩΝ να ρωτήσω εκεί, αν και πιστεύω θα μου πουν ό,τι γράφει στο myHERON. 

Πιστεύεις ότι έχει νόημα να ανοίξω τώρα αίτημα στο myRAE εφόσον έχει υποβληθεί στον ΔΕΔΔΗΕ η αίτηση από τον ΗΡΩΝ ή να περιμένω; 

Μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο στον Δεδδηε αν υπάρχει αυτή η εντολή για την αλλαγή που έχεις ζητήσει.. Αν έχει σταλεί.. 8004004000

20 minutes ago, HAthinaia said:

@korakios Όταν μπαίνω στην διαδικτυακή εφαρμογή για τις ΥΔΕ του ΔΕΔΔΗΕ, δεν εμφανίζεται καν το τελευταίο ψηφίο του αριθμού παροχής στον πάροχο που είμαι τώρα. Εμφανίζεται το ψηφίο του προηγούμενου παρόχου επειδή δυστυχώς έχει λήξει η ΥΔΕ μου και πρέπει να την ανανεώσω. Οπότε, από εκεί δεν μπορώ να το δω σίγουρα. 

Λέω να στείλω στο livechat του ΗΡΩΝ να ρωτήσω εκεί, αν και πιστεύω θα μου πουν ό,τι γράφει στο myHERON. 

Πιστεύεις ότι έχει νόημα να ανοίξω τώρα αίτημα στο myRAE εφόσον έχει υποβληθεί στον ΔΕΔΔΗΕ η αίτηση από τον ΗΡΩΝ ή να περιμένω; 

Kατέβασε στο κινητό την εφαρμογή MyDeddie, κάνε login με τους κωδικούς taxisnet.

Μετά πάτα Μετρήσεις --> Στατιστικά Καταναλώσεων --> Ενδείξεις Παροχής

Αν έχει γίνει η αλλαγή θα φαίνονται οι ενδείξεις κι η ημερομηνία.

• Like 1

4 ώρες πριν, korakios είπε

άρα δεν έχει γίνει αλλαγή , (η ΥΔΕ δεν έχει απολύτως καμία σχέση)

δεν έχουν ιδέα

κάνε ερώτημα στην πλατφόρμα πρώτα , αίτημα επικοινωνίας / άλλο

https://apps.deddie.gr/ccrWebapp/newccticket.html

καπάκια πάρε τηλ

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

(edit μην παιρνεις γιατί μπορεί να σε ενημερώσουν για ΥΔΕ)

και μεθαύριο myrae κατά πάροχου και διαχειριστή (ένα αίτημα) για να μην πετάνε το μπαλάκι ο ένας στον άλλον

@korakiosΕννοώ πως όταν μπαίνω στην πλατφόρμα της ΥΔΕ, μου εμφανίζει τον αριθμό παροχής μου να λήγει στο Χ νούμερο, ενώ εμένα στον τωρινό μου λογαριασμό δείχνει ως τελευταίο ψηφίο ένα ψηφίο μετά Χ+1. Οπότε, όταν ολοκληρωθεί η εκπροσώπηση της παροχής μου από τον ΗΡΩΝ, μάλλον θα συνεχίσει να φαίνεται ίδιο το Χ τελευταίο ψηφίο στην πλατφόρμα της ΥΔΕ. Δεν μπορώ καν να καταλάβω γιατί φαίνεται αυτό. Έχω αλλάξει αρκετούς εναλλακτικούς παρόχους στο παρελθόν, κι έχει μείνει στην πλατφόρμα της ΥΔΕ κολλημένο ίδιο το τελευταίο ψηφίο του αριθμού παροχής που είχα 5 χρόνια πριν στον προηγούμενο πάροχο που ήμουν. 

Επίσης σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, HAthinaia είπε

@korakiosΕννοώ πως όταν μπαίνω στην πλατφόρμα της ΥΔΕ, μου εμφανίζει τον αριθμό παροχής μου να λήγει στο Χ νούμερο, ενώ εμένα στον τωρινό μου λογαριασμό δείχνει ως τελευταίο ψηφίο ένα ψηφίο μετά Χ+1. Οπότε, όταν ολοκληρωθεί η εκπροσώπηση της παροχής μου από τον ΗΡΩΝ, μάλλον θα συνεχίσει να φαίνεται ίδιο το Χ τελευταίο ψηφίο στην πλατφόρμα της ΥΔΕ. Δεν μπορώ καν να καταλάβω γιατί φαίνεται αυτό. Έχω αλλάξει αρκετούς εναλλακτικούς παρόχους στο παρελθόν, κι έχει μείνει στην πλατφόρμα της ΥΔΕ κολλημένο ίδιο το τελευταίο ψηφίο του αριθμού παροχής που είχα 5 χρόνια πριν στον προηγούμενο πάροχο που ήμουν. 

Επίσης σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια.

κάνε και αυτό που είπε ο ekrepali απο πάνω , μπορείς και απο μέσω της πλατφόρμας

https://apps.deddie.gr/ccrWebapp/newccticket.html

με 2 τρόπους : είτε επιλέγοντας πάνω δεξιά πατώντας στο "ανθρωπάκι" και "Είσοδος μέσω ΓΓΠΣ" (παραπλήσιο δλδ με το app που προτάθηκε , μέσω taxis) ή πατάς κατευθείαν στο "ενδείξεις"

Αν συνεχίζει να φαίνεται λανθασμένα το τελευταίο ψηφίο (υπόψιν μιλάμε για το 11ο ψηφίο πάντα ) ,

τότε κάνε αίτημα επικοινωνίας , αρχικά να δεις αν έγινε η μετάβαση και 2ο αίτημα αναφέρεις οτι στο σύστημα δεν έχει αλλάξει το τελευταίο ψηφίο εδώ και καιρό (μην αναφέρεις ΥΔΕ καλύτερα)

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

@korakios πρόλαβες εκανες την μετάβαση σε elpedison όλα καλά;

Τους έστειλα δικό τους προηγούμενο εκκαθαριστικό στην αίτηση και με πήραν τηλέφωνο χθες και μου ζήτησαν μαζί με την φωτογραφία μετρητή και μια βεβαίωση εκπροσώπησης από τον τωρινό μου πάροχο. Δεν είχα καθόλου χρόνο να ρωτήσω γιατί εφόσον έχουν όλα τα στοιχεία μου από τον εκκαθαριστικό και φαίνεται μέσω δεδδηε ότι είμαι σε άλλο πάροχο, χρειάζεται και η βεβαίωση, οπότε απλά το έστειλα. 

11 hours ago, Eatos said:

Καλησπέρα!

Σκέφτομαι να πάω από Simply Generous Home σε Generous Guarantee Home (ΗΡΩΝ και τα δύο).
Υπάρχει κάποια περίπτωση που δεν αξίζει να γίνει αυτή η αλλαγή προγράμματος; (π.χ. πολύ μεγάλη ή πολύ μικρή κατανάλωση)

Ευχαριστώ!

Αν κοιτάξεις την τιμή εννοείται αξίζει. Άγνωστο όμως τι θα γίνει τον άλλον μήνα. Ή άγνωστο τι θα γίνει από το νέο έτος. 

Στο guarantee όμως (επειδή χτες μίλαγα με εκπρόσωπο) μου ανέφερε ότι το 8ευρω της προστασίας ο πελάτης μπορεί να το ενεργοποιεί και να το απενεργοποιει οπότε θέλει. Φαντάζομαι σε μηνιαία βάση (αυτό το λέω εγώ). Άρα για κάποιον που θέλει "φτηνό" ρεύμα με μία "προστασία" (αν και για μένα πρέπει να μεταφρασουμε το 8ευρω σε πόσες κιλοβάτωρες αντιστοιχεί ώστε να δούμε αν αξίζει) θεωρώ ότι αξίζει το guarantee. 

Και εγώ σκεφτόμουν να γυρίσω στον ηρων σε αυτό το πρόγραμμα αλλά το σταμάτησα γιατί θεωρώ ότι αν θελήσω να αλλάξω πάροχο τώρα που θα ανακοινωθούν τα νέα τιμολόγια (του νέου έτους), δε θα έχει προλάβει να βγάλει λογαριασμό και θα τρέχω με την βεβαίωση εκπροσώπησης. Έκατσα στα αυγά μου και θα δω τι θα κάνω μόλις δούμε τα νέα τιμολόγια. 

• Like 2

On 23/10/2023 at 12:55, Merenda7 said:

Καλησπέρα σε όλους 

Έχει κάποιος εμπειρία από watt and volt ? Μηχανογράφηση και εξυπηρέτηση με ενδιαφέρει.

Εχω εγω! Τον καιρο που αρχισαν να ανεβαινουν οι λογαριασμοι μου εστελναν καθε μηνα 280-340-400-520-830. Μεχρι να παρω χαμπαρι ημουν στα 400 και μετα που εφυγα ελαβα κι εκκαθαριστικο για 25 μερες τα 830.

Στη δεη ο πρωτος ηταν 230 νομιζω.

Κ@υφ@λες.

• Like 1

με καλεσαν απο την Elpedison να με ενημερωσουν πως σε εμενα τον πρωτο πελατη και για καθε εναν που εκανα αιτηση (ως εξουσιοδοτουμενος τους)μεταφορας στην Elpedison, θα παιρνω δωροεπιταγη 20ε η 25ε Σκλαβενιτη...πυραμιδα στυλ προτεινομενοι κλπ

• Like 1

με την ΔΕΗ ξεμπέρδεψα, πλήρωσα και το τελικό και τώρα θα βάλω τις μετρήσεις μέχρι 21/11 στην elpedison για τον πρώτο λογαριασμό. Ποια ημερομηνία είναι καλύτερη σε περίπτωση που υπάρξει κάποια προσφορά και θελήσω να αλλάξω πάροχο μετά τις 21/11; Δεν παίζει ρόλο;

1 ώρα πριν, Specs είπε

με καλεσαν απο την Elpedison να με ενημερωσουν πως σε εμενα τον πρωτο πελατη και για καθε εναν που εκανα αιτηση (ως εξουσιοδοτουμενος τους)μεταφορας στην Elpedison, θα παιρνω δωροεπιταγη 20ε η 25ε Σκλαβενιτη...πυραμιδα στυλ προτεινομενοι κλπ

Αυτό είναι affiliate, όχι πυραμίδα.

Σε πληρώνουν γιατί τους πας πελάτη και δεν χρειάζεται να ξοδέψουν αυτοί λεφτά σε διαφήμιση για να τον προσελκύσουν.

Για τον ίδιο λόγο σου δίνουν 50€ δώρο για να γραφτείς αντί να τρέξουν επιπλέον διαφήμιση για να σε πείσουν να γραφτείς χωρίς δώρο.

μολις ηρθα ηρων. τα τελευταια ψηφια αλλαξαν στον αριθμο μετρητη. Εκανα νεα αιτηση για ΚΟΤ και γραφει προς εγκριση. Επισης, μπορω να ενεργοποιησω παγια εντολη απο την εφαρμογη χωρις να εκδοθει ο λογαριασμος; Η θα πεσω σε παγιδα;

46 λεπτά πριν, kazantzidis είπε

Επισης, μπορω να ενεργοποιησω παγια εντολη απο την εφαρμογη χωρις να εκδοθει ο λογαριασμος; Η θα πεσω σε παγιδα;

Σήμερα ενεργοποιήθηκα στην Elpedison και ενεργοποιησα παγια εντολή με κάρτα μέσω εφαρμογής. Γιατί να πέσεις σε παγίδα;

2 ώρες πριν, kazantzidis είπε

Επισης, μπορω να ενεργοποιησω παγια εντολη απο την εφαρμογη χωρις να εκδοθει ο λογαριασμος; Η θα πεσω σε παγιδα;

Θα πρέπει να ενεργοποιήσεις την πάγια εντολή ΠΡΙΝ εκδοθεί ο λογαριασμός, για να προλάβει να ενημερωθεί το σύστημα και να μη σε χρεώσουν την εγγύηση. Αυτό έκανα στη Watt+Volt και την Elpedison που είμαι τώρα.

Αν ανησυχείς για παράξενες χρεώσεις, να θυμάσαι ότι η πάγια εντολή θα εκτελεστεί την τελευταία ημέρα λήξης του λογαριασμού, οπότε θα έχεις αρκετές ημέρες να μελετήσεις το λογαριασμό και να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών πριν προχωρήσει η πληρωμή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...