Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετώ. Αφ`ου ξανα ευχαριστήσω όσους γνωρίζουν και συνεισφέρουν στο παρόν (προεξάρχοντος του Κορακίου) θέλω να ρωτήσω τί παίζει στην περίπτωση που εχει λήξει  η ΥΔΕ (περίπου 3 ετη, αν παίζει ρόλο) ως προς την δυνατοτητα αλλαγής προμηθευτή (Από ΔΕΗ σε ΕΛΠΕ);

Δημιουργείται κάποιο κώλυμα; Θα υπάρξει υποχρέωση ανανεωσης προκειμένου να προχωρησει η διαδικασία; Αν ναι,ποιό το κοστος και πόσος χρόνος απαιτείται; Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από ΑΠΟΛΛΩΝ83
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Χαιρετώ. Αφ`ου ξανα ευχαριστήσω όσους γνωρίζουν και συνεισφέρουν στο παρόν (προεξάρχοντος του Κορακίου) θέλω να ρωτήσω τί παίζει στην περίπτωση που εχει λήξει  η ΥΔΕ ως προς την δυνατοτητα αλλαγής προμηθευτή (Από ΔΕΗ σε ΕΛΠΕ);

Δημιουργείται κάποιο κώλυμα; Θα υπάρξει υποχρέωση ανανεωσης προκειμένου να προχωρησει η διαδικασία; Αν ναι,ποιό το κοστος και πόσος χρόνος απαιτείται; Ευχαριστώ!

Στις 22/8/2023 στις 5:49 ΜΜ, korakios είπε

κρατάμε το θέμα χωρίς να βγαίνουμε εκτός μιας και υπάρχουν αντίστοιχα θέματα για :

προγράμματα ΔΕΗ , ΥΔΕ (πιστοποιητικό εγκατάστασης)

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, αύριο ΕΛΠΕ ξανά. είμαι Ήρων τώρα αλλά μου χρωστά η ΕΛΠΕ απ τον προηγούμενο μήνα την δωροκαρτα. Την δικαιούμαι και 2η φορά ή όχι; αν όχι να κάνω αίτηση απ το σπίτι καλύτερα.

Μέσω τσατ μίλησα μαζί τους τα 30 ευρώ δε τα δίνουν ποια είπε. 

Επεξ/σία από niaou13

Καλημέρα. Έχω ΚΟΤ Β κ θέλω να πάω στην ELPEDISON για τα δώρα. 

Στο econtract δεν έχει επιλογή για να βάλω ΚΟΤ Β. Να προχωρήσω στο econtract και να το δηλώσω ύστερα τηλεφωνικά?

Να φανταστώ οι εκπτώσεις λόγω ΚΟΤ στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις δεν επηρεάζονται. Σωστά?

2 λεπτά πριν, misi27 είπε

Στο econtract δεν έχει επιλογή για να βάλω ΚΟΤ Β. Να προχωρήσω στο econtract και να το δηλώσω ύστερα τηλεφωνικά?

δε χρειάζεται να το δηλώσεις μιας και το βλέπουν αυτόματα , εσύ απλά πάρε γραπτώς οτι δέχεται το πρόγραμμα που θα πας ΚΟΤ και οτι δε θα σε βάλουν σε άλλο ειδικό  (γενικός κανόνας)

3 λεπτά πριν, misi27 είπε

Να φανταστώ οι εκπτώσεις λόγω ΚΟΤ στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις δεν επηρεάζονται. Σωστά?

δεν έχει σχέση με τον πάροχο ,συνέχεια όμως για ΚΟΤ απορίες στο αντίστοιχο νήμα

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Μετά από 10 μέρες στον Heron σήμερα μίλησα με elped.. Αντί για το 50ρικο μου πρότειναν την επιλογή 100 ευρώ (20 ευρώ σε κάθε λογαριασμό για 5 μήνες). Είπα όχι και μου εδωσε το κλασικό 50ρικό +50 σε πόντους εθνικής τράπεζας. Μια χαρά. Δεν μου ζήτησε βεβαίωση εκπρ.. Της ειπα οτι ημουν παλιός πελάτης έφυγα για λίγο, αλλά η προσφορα τους ειναι καταπληκτική και αποφάσισα να επιστρέψω. Οπότε τους έστειλα τον τελευταίο τους λογαριασμό και τις σημερινές ενδείξεις του ρολογιού. 

Επεξ/σία από visualmaster
  • Like 1

10 λεπτά πριν, visualmaster είπε

Καλημέρα. Μετά από 10 μέρες στον Heron σήμερα μίλησα με elped.. Αντί για το 50ρικο μου πρότειναν την επιλογή 100 ευρώ (20 ευρώ σε κάθε λογαριασμό για 5 μήνες). Είπα όχι και μου εδωσε το κλασικό 50ρικό +50 σε πόντους εθνικής τράπεζας. Μια χαρά. Δεν μου ζήτησε βεβαίωση εκπρ.. Της ειπα οτι ημουν παλιός πελάτης έφυγα για λίγο, αλλά η προσφορα τους ειναι καταπληκτική και αποφάσισα να επιστρέψω. Οπότε τους έστειλα τον τελευταίο τους λογαριασμό και τις σημερινές ενδείξεις του ρολογιού.

ωραίος , γιατί μέχρι να φορτώσει κάρβουνο η μηχανογράφηση του Ηρών και να με δει πελάτη θα περάσει κανας μήνας 😁

(για τη βεβαίωση εκπροσώπησης )

Πληροφοριακά αν και δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί

Σήμερα έκανα αίτηση για νέα σύνδεση για την μητέρα μου και πήγα ελπε για τα δώρα. Ρώτησα την εκπρόσωπο συγκεκριμένα αν τον επόμενο μήνα φύγω και πάω σε άλλη εταιρία τι γίνεται με τους πόντους και μου είπε ότι η αίτηση θα φύγει άμεσα για την εθνική οπότε ακόμα και αν φύγω οι πόντοι θα περαστούν στην κάρτα μιας και δεν γίνεται κάποια ενέργεια ανάκλησης. Το πότε θα πιστωθούν εξαρτάται από τον φόρτο εργασίας της εθνικής και ίσως πάρει μέχρι και πέντε μήνες! αλλά συνήθως γίνεται πολύ νωρίτερα.  Τάδε έφη εκπρόσωπος ΕΛΠΕ

• Thanks 1

Ακόμα περιμένουμε τον Ηρων από 3/11 να τελειώσει την εκπροσώπηση. Με νευρίασαν. Θα πάρω το πενηντάρικο μου και θα φύγω για τα γνώριμα λιμάνια της Ελπεντισον 😁

Εγώ ξαναέκανα αίτηση να πάω ηρων. Κλασσικά το σύστημα έπεσε στο τελευταίο βήμα. Τους πήρα τηλέφωνο και λένε ότι βλέπουν την αίτηση κανονικά και ότι από αύριο θα με καλέσουν. Απλά με ένα κλικ θυμήθηκα τον λόγω που έφυγα από ηρων. Ε ας πάρω το 50αρικο και βλέπουμε. 

Είναι γενικά πολύ αργός. Σήμερα πλήρωσα τον λογαριασμό του ηρων που είχα έως 03 Οκτωβρίου και εκδόθηκε αρχές Νοέμβρη και της ΔΕΗ που είχε άμεσα εκδοθεί για το μήνα από 04 Οκτώβριο έως αρχές Νοέμβρη. 

λοιπον διαβασα αυτες τις ημερες σχετικα για τα νεα τιμολογια,πρασινα μπλε κιτρινα κλπ,και θελω να ρωτησω,στα σταθερα θα σε επιβαλουν συμβολαιο;και αν ναι σε αυτην τηνπεριπτωση θα εχει επτωση συνεπειας;Κατα δευτερον οι περισσοτεροι απο οτι καταλαβαινω θα καταληξουν στο πρασινο.εσεις τι λετε;

9 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

στα σταθερα θα σε επιβαλουν συμβολαιο;

με όλα κάνεις συμβόλαιο και όλα έχουν διάρκεια

τα σταθερά θα έχουν δέσμευση με ρήτρα αποχώρησης

10 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

και αν ναι σε αυτην τηνπεριπτωση θα εχει επτωση συνεπειας;

ανάλογα το πρόγραμμα , έριξα τα χαρτιά αλλά δεν έβγαλε κάτι

10 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

Κατα δευτερον οι περισσοτεροι απο οτι καταλαβαινω θα καταληξουν στο πρασινο.εσεις τι λετε;

το τι θα κάνουν οι περισσότεροι δεν έχει σχέση με το αν θα συμφέρει ή όχι

απλά παρακολουθείς το νήμα

korakios θα δουμε τι θα γινει,και ο καθενας μας ας αποφασισει.Επι ευκαιριας αυριο θα αναρτησω το εκκαθαριστικο,διοτι σημερα ο ηρων μου κανει νουμερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...