Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Krusty είπε

Δηλαδή μπορώ να διάλεξω όποιο πρόγραμμα θέλω για σπίτι και θα έχω και την έκπτωση κοινωνικού τιμολογίου;

ναι , απλά πάρε γραπτώς οτι συνδυάζεται (για να μη σε πετάξουν σε άλλο ,όπως συμβαίνει πχ στη Volton)

• Like 1
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Krusty είπε

Elpedison στις 1250kWh περίπου το τετράμηνο ποιο πρόγραμμα μου ταιριάζει;

το φθηνότερο της εταιρίας , τιμές στο excel της υπογραφής μου ή στην καρφιτσωμένη ανάρτηση τέρμα ψηλά

Δημοσ.

Έκανα online αίτηση για μεταφορά στην elpedison.

Πρέπει να βγάλω την πάγια εντολή από τη ΔΕΗ; Να ενεργοποιήσω πάγια εντολή στην elpedison πριν γίνει η μεταφορά;

Για το ΚΟΤ υποθέτω ότι περιμένω να γίνει η μεταφορά για να αλλάξει ο αριθμός παροχής και να κάνω καινούρια αίτηση, σωστά;

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Πρώτη φορά στο forum. Ψαχνομαι για ρεύμα και φυσικό αέριο( ξέρω off topic)σε σπίτι που δεν έχει ενεργό κάτι αυτή την στιγμή οπότε δεν ξέρω και πιθανή κατανάλωση γιατί τώρα το νοικιάσαμε. Πέρα από το κλασσική ΔΕΗ, τι πιστεύετε ότι αξίζει:

NRG pass

Zενιθ Power Home Now

Κάτι άλλο?..

Έχω χαθεί λίγο στην πληθώρα των επιλογών και των εταιρειών (και της αξιοπιστίας η μη)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dogtor21 είπε

Έχω χαθεί λίγο στην πληθώρα των επιλογών και των εταιρειών

τιμές στο excel της υπογραφής μου ή στην καρφιτσωμένη ανάρτηση τέρμα ψηλά

(και της αξιοπιστίας η μη)

εύκολο , καμία αξιόπιστη

τι πιστεύετε ότι αξίζει:

πάρε τα δώρα

και φυσικό αέριο

στο άλλο νημα

8 ώρες πριν, papaki27 είπε

Καλημέρα παιδιά! Ειμαι στην Elin στο power on home comfort. Να πάω nrg pass ή αλλού; 

Μόλις τώρα, korakios είπε

πάρε τα δώρα

5 ώρες πριν, ioanniskar είπε

Πρέπει να βγάλω την πάγια εντολή από τη ΔΕΗ;

Μόλις τώρα, korakios είπε

στο άλλο νημα

5 ώρες πριν, ioanniskar είπε

Να ενεργοποιήσω πάγια εντολή στην elpedison πριν γίνει η μεταφορά;

έτσι και αλλιώς πριν γίνει η μεταφορά δε θα μπορείς , θα το κάνεις όταν ολοκληρωθεί και συγχρονιστεί το myelpedison εκεί

Δημοσ.
18 ώρες πριν, korakios είπε

άργησες αρκετά

σαν τιμές κιλοβατώρας όχι τόσο μιας και παίρνεις ήδη μείον 0,075 και μπαίνει η έξτρα επιδότηση ΤΕΜ για ΚΟΤ οπότε πας σε μηδενικές τιμές

αλλά δε σε χαλά να πάρεις 50 στην ελπέδισον (έστω για τις υπόλοιπες χρεώσεις του λογαριασμού) και τα 50€ σε πόντους Εθνικής και μετά να πας Ηρών για 100€ (πάλι για τις υπόλοιπες χρεώσεις του λογαριασμού)

απέφυγε nrg στο πρόγραμμα με 25€ δώρου κάρτας shell μιας και τη ζητάνε πίσω 😛

50€ στον πρώτο λογαριασμό δεν δίνει η Ήρων ή έχω χάσει κάτι και τελικά είναι 100€;

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, gangel είπε

50€ στον πρώτο λογαριασμό δεν δίνει η Ήρων ή έχω χάσει κάτι και τελικά είναι 100€;

σε ΚΟΤ έχει αναφερθεί δίνει 100

3 λεπτά πριν, greekparot είπε

Που ακριβώς τσεκάρω στην ΔΕΔΔΗΕ τον αριθμό παροχής για να δω αν μεταφέρθηκα  στην ΕΛΠΕ;

στο λινκ στο excel , στήλη σχόλια τέρμα κάτω

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έχω  double στον Ήρων ρεύμα και αέριο.

Έχω πάρει μια συσκευή που υπολογίζει επιτόπου καταναλώσεις.

Θέλω να της περάσω μέσα τιμή κιλοβατώρας ώστε πέρα από όλα τα άλλα να μου βγάζει κόστος σε € ανά μέρα ώρα κτλ.

Ο λογαριασμός μου μπερδεύει και δεν βγάζω άκρη.

Ας πούμε ότι κάνουμε την διαίρεση κιλοβατώρες με τελικό ποσό πληρωμής ώστε να συμπεριλάβουμε τα πάντα μέσα η τιμή που θα βγάζει μπορεί να είναι αντιπροσωπευτική ώστε να γνωρίζουμε πόσο κοστίζει συνολικά μια κιλοβατώρα? 

Από τον λογαριασμό μου ακτή δεν βγάζω.. κάποιος που να έχει το ίδιο πρόγραμμα με μένα τουλάχιστον υπάρχει να μου πει μια αντιπροσωπευτική τιμή κιλοβατώρας αν υπολογίζαμε τα πάντα μέσα???

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mastoras007 είπε

Καλησπέρα!

Έχω  double στον Ήρων ρεύμα και αέριο.

Έχω πάρει μια συσκευή που υπολογίζει επιτόπου καταναλώσεις.

Θέλω να της περάσω μέσα τιμή κιλοβατώρας ώστε πέρα από όλα τα άλλα να μου βγάζει κόστος σε € ανά μέρα ώρα κτλ.

Ο λογαριασμός μου μπερδεύει και δεν βγάζω άκρη.

Ας πούμε ότι κάνουμε την διαίρεση κιλοβατώρες με τελικό ποσό πληρωμής ώστε να συμπεριλάβουμε τα πάντα μέσα η τιμή που θα βγάζει μπορεί να είναι αντιπροσωπευτική ώστε να γνωρίζουμε πόσο κοστίζει συνολικά μια κιλοβατώρα? 

Από τον λογαριασμό μου ακτή δεν βγάζω.. κάποιος που να έχει το ίδιο πρόγραμμα με μένα τουλάχιστον υπάρχει να μου πει μια αντιπροσωπευτική τιμή κιλοβατώρας αν υπολογίζαμε τα πάντα μέσα???

Ευχαριστώ!

Δεν υπάρχει απάντηση , ούτε στο περίπου.

Η τελική τιμή κιλοβατώρας , απο τη στιγμή που έχει μέσα στις ρυθμιζόμενες τις ΥΚΩ που έχουν κλίμακα , εξαρτάται απο την κατανάλωση . Φυσικά και απο την τιμή προμήθειας του πάροχου ανα μήνα

κατέβασε το excel , πήγαινε στο φύλλο "Λοιπές Χρεώσεις" , μάντεψε και βάλε μέσο όρο τιμή κιλοβατώρας του πάροχου στα αντίστοιχα πεδία  και συμπληρώνοντας κατανάλωση στα τετράμηνα  δες το "Κόστος κιλοβατώρας χωρίς πάγιο ΔΕΔΔΗΕ"

(το πάγιο του ΔΕΔΔΗΕ το πληρώνεις είτε κάψεις μηδέν κιλοβάτ είτε 100000 ....)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...