Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ioanniskar είπε

Μου έληξε πριν μια βδομάδα το myHomeOnline και μπήκα αυτόματα στο myHomeOpen.

Αν καταλαβαίνω καλά συμφέρει τώρα το ELPEDISON Economy plus αλλά θα πρέπει να το ξαναδούμε από 1/1 που μάλλον θα ενεργοποιηθεί πάλι η ρήτρα; Να το βάλω τώρα για να πάρω τα 50+50; (έχω ΚΟΤ Β). Πόσο καιρό θέλει η αλλαγή; Θα έχω κάποια ποινή πρόωρης αποχώρησης αν φύγω σε 1-2 μήνες;

21 του μηνός θα δεις τιμές πάλι , βέβαια με το 50άρι στο λογαριασμό θα είσαι κάπως καλυμμένος αν ακριβύνει πολύ

2 ώρες πριν, KaRouLi είπε

Κάποια γνώμη εδώ κάποιος? 

και

1 ώρα πριν, teopanta1 είπε

Καλησπέρα αυτή την στιγμή είμαι στο heron guarantee Home να μείνω εκεί μέχρι τέλος του χρόνου; ή να ψαχτώ για άλλη εταιρία; 

50+50 ελπέ

7 ώρες πριν, ekrepali είπε

Βρήκες για ποιο λόγο σε είχανε πάρει τηλέφωνο απ'τον ΔΕΔΔΗΕ;

μάλλον για να μου πούνε οτι έγινε η μετάβαση , δεν ασχολήθηκα μετά

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

44 λεπτά πριν, korakios είπε

Μου ληγει σε μια βδομάδα το myHomeOnline 16/11.(2ετες προγραμμα)

Αν καταλαβαίνω καλά συμφέρει τώρα το ELPEDISON Economy plus.

α)Μπορω να κανω αιτηση πριν την ληξη του ή θα εχω για καποιες μερες καποια ποινη ?

β) Ποσες μερες κανει για να γινει η μεταβαση στον αλλο παροχο (μηπως γινει στις 17/11 κι δεν εχω καποια ποινη αν υπαρχει ?

γ) Τα 50 € αφαιρουνται απο τον 1ο λογαργιασμο.Τα αλλα 50€ ευρω απο ποντους της εθνικης τα περνουμε αν η μεταβαση δεν γινει μεχρι της 15/11 που ληγει η προσφορα με ποντους go4more της εθνικης ? Μετρα η ημερομηνια της αιτησης ή  ημερομηνια πληρωμης ή ημερομηνια μεταβασης στο παροχο για την κατοχυρωση των ποντων της εθνικης?

1 λεπτό πριν, power_1 είπε

α)Μπορω να κανω αιτηση πριν την ληξη του ή θα εχω για καποιες μερες καποια ποινη ?

στο νήμα της ΔΕΗ έχει χιλιογραφτεί

β) Ποσες μερες κανει για να γινει η μεταβαση στον αλλο παροχο

2-5

2 λεπτά πριν, power_1 είπε

γ) Τα 50 € αφαιρουνται απο τον 1ο λογαργιασμο.Τα αλλα 50€ ευρω απο ποντους της εθνικης τα περνουμε αν η μεταβαση δεν γινει μεχρι της 15/11 που ληγει η προσφορα με ποντους go4more της εθνικης ? Μετρα η ημερομηνια της αιτησης ή  ημερομηνια πληρωμης ή ημερομηνια μεταβασης στο παροχο για την κατοχυρωση των ποντων της εθνικης?

αιτησης

• Like 1
  • Thanks 2

Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση ,δεν  εψαξα  για την ΔΕΗ υποθετοντας οτι θα ισχυει οτι και στους αλλους παροχους (οτι δεν πληρωνω τελος προωρης αποχωρησης ) ισχυει ?

Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση ,δεν  εψαξα  για την ΔΕΗ υποθετοντας οτι θα ισχυει οτι και στους αλλους παροχους (οτι δεν πληρωνω τελος προωρης αποχωρησης ) ισχυει ?

δεν καταλαβαίνω γιατί ρωτάς πράγματα που αφορούν τη ΔΕΗ σε αυτό το νήμα....

πριν πας στο άλλο νήμα διάβασε και τη σύμβαση που υπέγραψες

λινκ για το νήμα της ΔΕΗ είναι στην καρφιτσωμένη ανάρτηση σε περίπτωση που δεν το βρίσκεις

1 ώρα πριν, korakios είπε

50+50 ελπέ

Το θέμα είναι ότι δεν έχω κουράγιο να αλλάζω συνέχεια παρόχους πλέον. Γι αυτό σκεφτόμουν να πάω στο φθηνότερο της ΗΡΩΝ...

1 λεπτό πριν, KaRouLi είπε

Το θέμα είναι ότι δεν έχω κουράγιο να αλλάζω συνέχεια παρόχους πλέον. Γι αυτό σκεφτόμουν να πάω στο φθηνότερο της ΗΡΩΝ...

το σημαντικό είναι να έχεις όλες τις πληροφορίες, ο καθένας κινείται όπως νομίζει απο τη στιγμή που αφορά την τσέπη του :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, korakios είπε

δεν καταλαβαίνω γιατί ρωτάς πράγματα που αφορούν τη ΔΕΗ σε αυτό το νήμα....

πριν πας στο άλλο νήμα διάβασε και τη σύμβαση που υπέγραψες

λινκ για το νήμα της ΔΕΗ είναι στην καρφιτσωμένη ανάρτηση σε περίπτωση που δεν το βρίσκεις

Ενημερωνω υστερα απο επικοινωνεια με την γραμμη εξυπηρετησης της ΔΕΗ.

Απο τον Αυγουστο του 2022 μπορει να αποχωρησει κανεις απο οποιοδηποτε προγραμμα παροχων ηλεκτρικης ενεργειας (συμπεριλαμβανομενου κι της ΔΕΗ) χωρις να εχει να πληρωση ρητρα προωρης  αποχωρησης .

α) Αν καποιος κανει δυο νεες συνδεσης ως 15/11 στην ελπεντισον (μια στο ονομα του και μια στο ονομα του γιου του πχ) και βαλει την ιδια κοινη καρτα go4more για παγια εντολη θα πιστωθουν 50 €+50€ σε ποντους εθνικης η μονο 50€ ?

Β) Η ημερομηνια που μετρα για την κατοχηρωση των ποντων ειναι η ημερομηνια που στειλαμε την αιτηση ή ημερομηνια που υπογραψαμε την αιτηση μεσω emai(αφου ελεχθουν τα στοιχεια μας) ?

Επεξ/σία από power_1

4 λεπτά πριν, power_1 είπε

Ενημερωνω

κακώς , δεν μας ενδιαφέρει

μιας και δεν καταλαβαίνεις κάνω μια υπερπροσπάθεια και σου απαντώ εκεί

https://www.insomnia.gr/forums/topic/745862-δεη-myhome-onlineenter-γ1γ1ν/?do=findComment&comment=60037036

Οποίος είναι στο ΚΟΤ Α έχει την δυνατότητα να παίρνει αυτές τις προσφορές και προγράμματα των εταιρειών; Αν ναι αξίζει η διαφορά τιμής; Απόσο είδα, μερικοί στο ΚΟΤ Β παιζουν σε αυτό το 'χρηματιστήριο' του ρεύματος.

6 λεπτά πριν, Krusty είπε

Οποίος είναι στο ΚΟΤ Α έχει την δυνατότητα να παίρνει αυτές τις προσφορές και προγράμματα των εταιρειών;

άργησες αρκετά

6 λεπτά πριν, Krusty είπε

Αν ναι αξίζει η διαφορά τιμής;

σαν τιμές κιλοβατώρας όχι τόσο μιας και παίρνεις ήδη μείον 0,075 και μπαίνει η έξτρα επιδότηση ΤΕΜ για ΚΟΤ οπότε πας σε μηδενικές τιμές

αλλά δε σε χαλά να πάρεις 50 στην ελπέδισον (έστω για τις υπόλοιπες χρεώσεις του λογαριασμού) και τα 50€ σε πόντους Εθνικής και μετά να πας Ηρών για 100€ (πάλι για τις υπόλοιπες χρεώσεις του λογαριασμού)

απέφυγε nrg στο πρόγραμμα με 25€ δώρου κάρτας shell μιας και τη ζητάνε πίσω 😛

• Like 1

Απόσο είδα, στην επιβράβευση μέσω Εθνικής τράπεζας, γράφουν για εξόφληση μέσω πιστωτικής και όχι χρεωστικής κάρτα.

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-economy-plus_132997/

1 λεπτό πριν, Krusty είπε

Απόσο είδα, στην επιβράβευση μέσω Εθνικής τράπεζας, γράφουν για εξόφληση μέσω πιστωτικής και όχι χρεωστικής κάρτα.

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-economy-plus_132997/

όχι , αυτό είναι άσχετο , εδώ είσαι

https://www.elpedison.gr/el/o-omilos/deltia-typou-anakoinoseis/anakoinoseis-parousiaseis/nea-synergasia-elpedison-me-to-programma-epivravefsis-go4more-tis-ethnikis-trapezas/

Δηλαδή μπορώ να διάλεξω όποιο πρόγραμμα θέλω για σπίτι και θα έχω και την έκπτωση κοινονικού τιμολογίου; Παλιά δεν γινόταν αυτό πχ στο mydei home enter.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...