Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα ομάδα,

Μπήκα στο econtract του Ηρων ώστε να κάνω το guarantee αλλά στο τέλος στην υποβολή των δικαιολογητικών μου έβγαλε σφάλμα ότι κάποια δεν ανέβηκαν και μετά την επανυποβολή μου βγάζει ένα μήνυμα πως υπάρχει ήδη ενεργό αίτημα εκπροσώπησης.

Η υποστήριξη μου λέει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί είναι διαφορετικό κανάλι πώλησης το econtract.

Έχει κανένας παρόμοια εμπειρία η κάποιο τηλ/email επικοινωνίας με το econtract;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Mετακομισα απο ΔΕΗ σε Ζενιθ ενα μηνα πριν.

Την πρωτη του μηνα αλλαξα κ εντος Ζενιθ προγραμμα.

Τωρα που κανω e-contract για ΕΛΠΕ , ζηταει βλεπω τον τελευταιο εκκαθαριστικο.

Αυτος ειναι ΔΕΗ στις 30 Ιουνιου.

Υπαρχει κ ο Τελικος ΔΕΗ 4 Οκτωβρη.

Απο Ζενιθ τιποτε απο λογαριασμο φυσικα ακομη.

ποιον να στειλω ?

Μου έληξε πριν μια βδομάδα το myHomeOnline και μπήκα αυτόματα στο myHomeOpen.

Αν καταλαβαίνω καλά συμφέρει τώρα το ELPEDISON Economy plus αλλά θα πρέπει να το ξαναδούμε από 1/1 που μάλλον θα ενεργοποιηθεί πάλι η ρήτρα; Να το βάλω τώρα για να πάρω τα 50+50; (έχω ΚΟΤ Β). Πόσο καιρό θέλει η αλλαγή; Θα έχω κάποια ποινή πρόωρης αποχώρησης αν φύγω σε 1-2 μήνες;

28 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

Καλησπέρα ομάδα,

Μπήκα στο econtract του Ηρων ώστε να κάνω το guarantee αλλά στο τέλος στην υποβολή των δικαιολογητικών μου έβγαλε σφάλμα ότι κάποια δεν ανέβηκαν και μετά την επανυποβολή μου βγάζει ένα μήνυμα πως υπάρχει ήδη ενεργό αίτημα εκπροσώπησης.

Η υποστήριξη μου λέει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί είναι διαφορετικό κανάλι πώλησης το econtract.

Έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι υπάρχει τεχνικό θέμα με το econtract οπότε καλεις στο 213 033 3000 αναφέρεις το πρόβλημα και θα σου κάνουν αυτοί συμβόλαιο θα σου στείλουν το υπογράψεις αλλά προσοχή Θα τους πεις να σου βάλουν το 50 ευρώ δώρο γιατί θες να το κάνεις μέσω εκοντρακτ έχει συμβεί αρκετές φορές.

3 λεπτά πριν, Specs είπε

ποιον να στειλω ?

Στείλε τον τελικό ΔΕΗ 4 Οκτωβρίου.

2 λεπτά πριν, ioanniskar είπε

Μου έληξε πριν μια βδομάδα το myHomeOnline και μπήκα αυτόματα στο myHomeOpen.

Αν καταλαβαίνω καλά συμφέρει τώρα το ELPEDISON Economy plus αλλά θα πρέπει να το ξαναδούμε από 1/1 που μάλλον θα ενεργοποιηθεί πάλι η ρήτρα; Να το βάλω τώρα για να πάρω τα 50+50; (έχω ΚΟΤ Β). Πόσο καιρό θέλει η αλλαγή; Θα έχω κάποια ποινή πρόωρης αποχώρησης αν φύγω σε 1-2 μήνες;

Συμφέρει να πάς , από αρχές του χρόνου όλοι θα ψάχτουμε τι θα κανουμε, σε μια βδομάδα το πολύ θα έχει γίνει η αλλαγή 

• Like 2

13 λεπτά πριν, Specs είπε

ποιον να στειλω ?

Στείλε τον τελικό της  ΔΕΗ ή τελευταίο εκκαθαριστικό, εγώ παλαιότερο της ΔΕΗ έστειλα αφού δεν είχε βγάλει η Ζενίθ πριν κάνω αίτηση για αλλού

Πως και δεν έκανες για ήρων generous guarantee home με 50αρι πάλι αλλά λίγο φθηνότερη χρέωση;

15 minutes ago, Kozanitis1 said:

Πως και δεν έκανες για ήρων generous guarantee home με 50αρι πάλι αλλά λίγο φθηνότερη χρέωση;

ειπα να μην δοκιμασω σε αλλους τα ΕΛΠΕ, να δω πρωτα εγω για μενα τι παιζει κ μετα ΗΡΩΝ, προλαβαινω.

Μολις δω την διαδικασια (αυριο μεθαυριο θα εχω απαντηση λογικα), θα παρω τους αλλους απο τον ΗΡΩΝ και θα τους μετακομισω ως τις 15 του μηνα.

Σε δουλεια να βρισκομαστε...πρεπει να φτιαξω κ ενα εξελ που να γραφω τις μετακινησεις εκαστου τουριστα και κυριως που τον εχω παρκαρει ανα πασα στιγμη! γιατι λογω μνημης θα κανω κανα λαθος κ θα γελανε στην υποδοχη των εταιριων.

Σε κανενα σταδιο διαδικασιας αιτησης ΕΛΠΕ δεν ειδα 50ε σε go4more παντως (μονο 5% απο πληρωμες λογαριασμων που γραφει στην αρχικη ιστοσελιδα)

Αν ειναι μονο σε καταστημα, οκ δεν με ενδιαφερει.

1 hour ago, Swimmer21 said:

Καλησπέρα ομάδα,

Πάρε στο τμήμα e-contract  P. +30 216 0019740

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, Specs είπε

ειπα να μην δοκιμασω σε αλλους τα ΕΛΠΕ, να δω πρωτα εγω για μενα τι παιζει κ μετα ΗΡΩΝ, προλαβαινω.

Μολις δω την διαδικασια (αυριο μεθαυριο θα εχω απαντηση λογικα), θα παρω τους αλλους απο τον ΗΡΩΝ και θα τους μετακομισω ως τις 15 του μηνα.

Σε δουλεια να βρισκομαστε...πρεπει να φτιαξω κ ενα εξελ που να γραφω τις μετακινησεις εκαστου τουριστα και κυριως που τον εχω παρκαρει ανα πασα στιγμη! γιατι λογω μνημης θα κανω κανα λαθος κ θα γελανε στην υποδοχη των εταιριων.

Σε κανενα σταδιο διαδικασιας αιτησης ΕΛΠΕ δεν ειδα 50ε σε go4more παντως (μονο 5% απο πληρωμες λογαριασμων που γραφει στην αρχικη ιστοσελιδα)

Αν ειναι μονο σε καταστημα, οκ δεν με ενδιαφερει.

Μαζί με το συμβόλαιο σου στέλνουν να δηλώσεις και την κάρτα που θα αποδοθούν οι πόντοι go4more (τα τελευταία 4 ψηφία).Δε χρειάζεται να μεταβείς σε κατάστημα. Υπάρχει και στο site της εθνικής (go4more) η προσφορά :

Τώρα με τη νέα συνεργασία του προγράμματος go4more με την ELPEDISON κερδίζετε ακόμα περισσότερους go4more πόντους:

50€ με κάθε νέα σύνδεση ρεύματος ή φυσικού αερίου, έως τις 15/11

Η απόδοση των 50€ σε go4more πόντους θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών νέας σύνδεσης ρεύματος ή φυσικού αερίου, όπως προβλέπεται από τους όρους της σχετικής σύμβασης.

Επεξ/σία από messinia3
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, KaRouLi είπε

Καλημέρα, αξίζει να αλλάξω σε guarantee στην ΗΡΩΝ 9 μέρες πριν την ανακοίνωση της νέας τιμής? Λόγω δουλειάς δεν μπορούσα να πάρω ανάσα και είχα ξεμείνει στο simply generous που αυξήθηκε. 

Κάποια γνώμη εδώ κάποιος? 

4 λεπτά πριν, KaRouLi είπε

Ανάλογα τις καταναλώσεις και την τιμή kW/h που έχεις τώρα. Αν είναι μικρές προσωπικά δεν θα είχα το κουράγιο σε μια βδομάδα να κάνω ξανά τις ίδιες διαδικασίες.

• Like 1

3 λεπτά πριν, teopanta1 είπε

Καλησπέρα αυτή την στιγμή είμαι στο heron guarantee Home να μείνω εκεί μέχρι τέλος του χρόνου; ή να ψαχτώ για άλλη εταιρία; 

Εξαρτάται από τις τιμές και τις προσφορές που θα παίξουν τον Δεκέμβρη, καθώς και από την δικιά σου διάθεση να αλλάξεις πάροχο και από τα πόσα πληρώνεις τώρα και θα πληρώνεις τον Δεκέμβρη.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 minutes ago, KaRouLi said:

Οι νέες τιμές ανακοινώνονται στις 20/11 αλλά θα έχουν ισχύ από 1/12. Οπότε ναι, άλλαξε από τώρα σε guarantee για να έχεις φτηνότερη τιμή για 20 μέρες και μετά βλέπεις...

Επεξ/σία από ekrepali
  • Thanks 1

Στις 2/11/2023 στις 8:32 ΠΜ, gianda είπε

Καλημέρα σε όλη την παρέα και καλό μήνα. Ποιον εναλλακτικό πάροχο θα προτείνατε (βάσει κόστους κυρίως) σε νέα οικιακή παροχή με πολύ χαμηλή αναμενόμενη κατανάλωση; Μέχρι τώρα ρευματοδοτειται απο άλλο ρολόι με μέσες μηνιαίες καταναλωσεις 200-250kwh. Θα έχει και νυχτερινό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα. Κάποια πρόταση απο κάποιον; ή να περιμένω κι εγώ τις νέες τιμές;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...