Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, BrokenExe είπε

Την έκανα στο chat ένα μεσημέρι και το επόμενο πρωί μου την έστειλαν με email, δεν νομίζω να σε καθυστερήσουν. 

κανονικά έχει επιλογή αυτοματοποιημένη στο myheron ,αλλά ακομα δεν εχει συγχρονίσει απο ΔΕΔΔΗΕ και δε φαίνομαι πελάτης στην πλατφόρμα . Η ελπέ πάντως δε με πήρε κανα τηλ για αντιπροσφορά , μάλλον ξέρουν 😁

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

εμένα που με πήρανε από τον Ηρων να μου προσφέρουν 0,06 λεπτά το kw σταθερή τιμή είναι αυτό το πρόγραμμα GUARANTE; Δηλαδή κάθε μήνα σταθερή αυτη η χρέωση;  ή μόνο για τον Νοέμβριο; Γιατί η τύπησα μου ανέφερε για σταθερή τιμή. (εγώ βέβαια της είπα να ξαναπάρει)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, 111111 είπε

εμένα που με πήρανε από τον Ηρων να μου προσφέρουν 0,06 λεπτά το kw σταθερή τιμή είναι αυτό το πρόγραμμα GUARANTE; Δηλαδή κάθε μήνα σταθερή αυτη η χρέωση;  ή μόνο για τον Νοέμβριο; Γιατί η τύπησα μου ανέφερε για σταθερή τιμή. (εγώ βέβαια της είπα να ξαναπάρει)

σταθερή τιμή ....για το Νοέμβριο 😛

επίσης δεν είναι 0,06 αλλά ότι βλέπεις στο excel

η επιδότηση έχει προϋποθέσεις στα όρια κατανάλωσης ,συν το οτι είναι κοινή για όλους τους πάροχους,  οπότε κακώς την πετάνε στις τηλεφωνικές "προσφορές" . Μάλιστα είναι και παράνομο σύμφωνα με ανακοίνωση της ΡΑΕ (αλλά αυτοί απλά κάνουν ανακοινώσεις παρά σοβαρή δουλειά...)

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

Στις 7/11/2023 στις 12:30 ΠΜ, energy52 είπε

Τους παιρνεις τηλ. και τους κανεις παραπονα  για το πολυ ακριβο solar generous οπως εχει διαμορφωθει, πως πλεον δεν σε συμφερει  και πως προτιμας να αποχωρησεις επιστρεφοντας τα δωρα, αφου με τις προσφορες που εχεις απο αλλους παροχους (δινεις παραδειγματα με το πιο φτηνο προγραμμα σε αλλο παροχο) οχι μονο θα πατσισεις τη χασουρα (τα 90ευρω που θα επιστρεψεις) αλλα θα βγεις και κατα πολυ κερδισμενος λογω χειμωνα και υψηλων καταναλωσεων..Το δηλωνεις κατηγορηματικα και με ευγενεια να γινεις πιστευτος χωρις φωνες κτλ..Θα καταγραψουν το αιτημα και λογικα θα σε καλεσουν σε 2-3 μερες απ το τμημα πωλησεων να σου δωσουν αντιπροσφορα να μεινεις..πολυ πιθανο να σου χαρισουν τα 90 ευρω και να σε γυρισουν στο guarantee και με 50 ευρω δωρο..

Εγω αυτο εκανα και με κρατησαν αφου εκρινα πως με συμφερε.. Αν δεις οτι δεν πιανει (που δεν το πιστευω) αναγκαστικα φευγεις και κοιτας αλλου..παντως solar generous δεν σε συμφερει με τιποτα!

Το έκανα αυτό που λέτε, γραπτώς, υποβάλλοντας και τα ανάλογα αιτήματα. Ζήτησα άρση της υποχρέωσής μου για επιστροφή των 90€, λόγω πρόωρης αποχώρησης από το το «SOLAR GENEROUS HOME», με ταυτόχρονη όμως ένταξή μου στο ΗΡΩΝ GENEROUS ΗΟΜΕ QUARANTEE. Και δεύτερον την εκ νέου έκπτωση των 50€, σαν να ήμουν νέος πελάτης.  Έκαναν αποδεκτό το πρώτο αίτημα, αλλά απέρριψαν το δεύτερο για τα 50€, απαντώντας μου τα εξής:

«Εφόσον επιθυμείτε ένταξη στο πρόγραμμα GENEROUS HOME GUARANTEE, μπορεί να γίνει αποχρέωση των 90€ από την αποχώρηση του SOLAR GENEROUS HOME

Όπως σε όλους τους πελάτες, αντίστοιχα και σε εσάς, η εκ νέου πίστωση 50€ δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή καθώς το «bonus» αποδίδεται μια φορά ανά παροχή»

Λέω  να αποδεχτώ την πρόταση και να μεταβώ επί του παρόντος στο ΗΡΩΝ GENEROUS ΗΟΜΕ QUARANTEE.

• Like 1

12 λεπτά πριν, Kountouris είπε

Λέω  να αποδεχτώ την πρόταση και να μεταβώ επί του παρόντος στο ΗΡΩΝ GENEROUS ΗΟΜΕ QUARANTEE.

καλό παραθυράκι , αν το έκανες πιο νωρίς ίσως και να προλάβαινες το έξτρα 50ρικο απο ελπέ 😁

56 λεπτά πριν, Kountouris είπε

Το έκανα αυτό που λέτε, γραπτώς, υποβάλλοντας και τα ανάλογα αιτήματα. Ζήτησα άρση της υποχρέωσής μου για επιστροφή των 90€, λόγω πρόωρης αποχώρησης από το το «SOLAR GENEROUS HOME», με ταυτόχρονη όμως ένταξή μου στο ΗΡΩΝ GENEROUS ΗΟΜΕ QUARANTEE. Και δεύτερον την εκ νέου έκπτωση των 50€, σαν να ήμουν νέος πελάτης.  Έκαναν αποδεκτό το πρώτο αίτημα, αλλά απέρριψαν το δεύτερο για τα 50€, απαντώντας μου τα εξής:

«Εφόσον επιθυμείτε ένταξη στο πρόγραμμα GENEROUS HOME GUARANTEE, μπορεί να γίνει αποχρέωση των 90€ από την αποχώρηση του SOLAR GENEROUS HOME

Όπως σε όλους τους πελάτες, αντίστοιχα και σε εσάς, η εκ νέου πίστωση 50€ δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή καθώς το «bonus» αποδίδεται μια φορά ανά παροχή»

Εγώ πάντως έκανα chat στο myheron για μια παροχή που ειναι ΗΡΩΝ SOLAR και δεν έχει κατανάλωση και τους ζήτησα να μου αλλάξουν πρόγραμμα σε simply (χαμηλότερο πάγιο) χωρίς να επιστραφεί το δώρο. Επέμεναν ότι δεν το γυρνάνε.

Μάλλον πρέπει να δοκιμάσω και τηλεφωνικά, διαφορετικά elpe.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, εκπροσώπηση από Ήρων σε 4 μέρες, από την υπογραφή έως την αλλαγή του τελευταίου ψηφίου, αρκετά καλά πιστεύω.

Επεξ/σία από Kozanitis1

13 hours ago, korakios said:

κανονικά έχει επιλογή αυτοματοποιημένη στο myheron ,αλλά ακομα δεν εχει συγχρονίσει απο ΔΕΔΔΗΕ και δε φαίνομαι πελάτης στην πλατφόρμα .

Βρήκες για ποιο λόγο σε είχανε πάρει τηλέφωνο απ'τον ΔΕΔΔΗΕ;

Αξίζει να πάω στην elpedison στο πρόγραμμα Economy Plus νυχτερινό; Έχω κατανάλωση τετραμήνου από εκκαθαριστικό 975 khw ημέρας και 216 kwh νύχτας. Το συγκριτικό της ΡΑΕ είναι ενημερωμένο;

Μπορεί κάποιος να με συμβουλεύσει γιατί κάπως χάθηκα.

2 ώρες πριν, netagra είπε

Αξίζει να πάω στην elpedison στο πρόγραμμα Economy Plus νυχτερινό; Έχω κατανάλωση τετραμήνου από εκκαθαριστικό 975 khw ημέρας και 216 kwh νύχτας. Το συγκριτικό της ΡΑΕ είναι ενημερωμένο;

Σε πρώτη φάση αξίζει να πας τώρα για πάρεις τα 50+50 ευρώ δώρο. Από 1/1 όλοι ήμαστε σε αναμονή των εξελίξεων.

Αρχικά πες μας σε ποια εταιρία και πρόγραμμα είσαι..

Ο Ήρων στο generous guarantee home, δίνει 50€ μπόνους με ηλεκτρονική εγγραφή και είναι λίγο φθηνότερος από το elpedison economy plus για τον Νοέμβριο..

Δες το εξέλ του Κοράκιου στην υπογραφή του για τιμές ανά πρόγραμμα κλπ

Ίσως έχει δίκιο ο gx2 αν σε ενδιαφέρουν οι πόντοι της Εθνικής. Εγώ θα σου πρότεινα να πας σε volton energy free που δίνει 500kw δωρεάν (οπότε θα πληρώσεις μόνο ΕΡΤ και δήμο) και όταν καταναλώσεις τις 500kw να πας σε κάποιο πρόγραμμα όπως το ήρων guarantee home που δίνει 50 ευρώ δώρο μέσω e-contract. Βέβαια πρέπει να βλέπεις τον μετρητή ανά διαστήματα για να δεις πότε ξόδεψες τις 500kw και μπορεί τον Δεκέμβρη το ήρων guarantee home να γίνει αρκετά ακριβότερο. Αν και τότε μπορείς να πας σε κάποια φθηνότερη επιλογή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι στο Γ1Ν της ΔΕΗ. Δεν έχω το συγκεκριμένο πρόγραμμα επιβράβευσης της τράπεζας. Ίσως θα με ενδιέφερε περισσότερο μεσοπρόθεσμα (6-12 μήνες) η αλλαγή παρόχου, αν αυτό βλέπω ότι προτείνετε γενικότερα.

Θα δω τώρα το excel.

Edit το είδα, ουάου, είναι πολύ φθηνό το ρεύμα στο πρόγραμμα της Volton Energy Free.

Επεξ/σία από netagra

Παιδιά μια ερώτηση.., έχω κάνει αίτημα αλλαγής από Elpe σε Ήρων σε κάτι γνωστούς μου, το θέμα είναι πως χθες υπέγραψαν την σύμβαση, οπότε αν τα στείλουν από Δευτέρα, θα κάνει 2-3 εργάσιμες για την αλλαγή, πείτε πχ μέχρι 16/11

Το θέμα είναι πως έχει προγραμματισμένη καταμέτρηση από ΔΕΔΔΗΕ στις 14/11, όπου προφανώς οι ενδείξεις της αίτησης θα είναι μικρότερες από αυτές της καταμέτρησης, παίζει να γίνει καμία χαζομάρα ή τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;

Καλημέρα, αξίζει να αλλάξω σε guarantee στην ΗΡΩΝ 9 μέρες πριν την ανακοίνωση της νέας τιμής? Λόγω δουλειάς δεν μπορούσα να πάρω ανάσα και είχα ξεμείνει στο simply generous που αυξήθηκε. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...