Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, korakios said:

μακάρι, απλά να μην είναι με λάθη και χωρίς έγκαιρη ενημέρωση, όπως ήταν παλιά δλδ, μιας δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσω να βάζω τιμές ανα μήνα , μία ακόμα έμεινε και τέλος .

απλά το excel θα έχει τους τύπους ρήτρας αναπροσαρμογής (υποτίθεται οτι στο ειδικό τιμολόγιο θα είναι κοινοί , ή τουλάχιστον έτσι είπαν για μια φάση) και θα φαίνεται χωρίς να χρειάζεται να ανακοινωθεί τιμή ,ποιο πρόγραμμα συμφέρει .

τώρα αν ανακοινώνουν χαμηλότερες τιμές , θα δείξει .

Πότε ηταν σωστα τα αποτελεσματα στην ΡΑΕ ;;; εχω χασει κατι κ υπηρχε τετοιο διαστημα;;; μονιμως χαος υπαρχει…

• Like 1
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GreekGames είπε

Καλησπέρα σας, σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

Αναφορικά με τον 05/11 εκκαθαριστικό λογαριασμό σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως μέσα στην περίοδο τιμολόγησης (23/06 έως 16/10) έχει πραγματοποιηθεί μεταβολή στα όρια του ΚΟΤ (19/09). Συγκεκριμένα βάσει ενημέρωσης που έχουμε λάβει από τον ΗΔΙΚΑ από 23/06/23 έως 19/09/23 το όριο ΚΟΤ ήταν 1900kWh  και από 19/09 έως 16/10 το όριο σας ανέβηκε στις 2400kWh/ τετράμηνο.

Η κατανάλωσή σας 2528kWh διαμοιράστηκε εντός των δύο αυτών ορίων. Τέλος θα θέλαμε να γνωρίζετε πως εάν υπάρχουν συνεχόμενες υπερβάσεις του ορίου ΚΟΤ ενδέχεται ο ΗΔΙΚΑ να σας ζητήσει απένταξη της παροχής από το κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο.

οκ, μπαρούφα το τελευταίο αλλά εκτός τόπικ ,

ζήτα όμως και γιατί γράφουν ότι να'ναι στις ενδείξεις στην καταμέτρηση-κατανάλωση

αν δεν απαντάνε κάνε μέσω myrae

• Thanks 1
Δημοσ.
3 minutes ago, korakios said:

μακάρι, απλά να μην είναι με λάθη και χωρίς έγκαιρη ενημέρωση, όπως ήταν παλιά δλδ, μιας δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσω να βάζω τιμές ανα μήνα , μία ακόμα έμεινε και τέλος .

απλά το excel θα έχει τους τύπους ρήτρας αναπροσαρμογής (υποτίθεται οτι στο ειδικό τιμολόγιο θα είναι κοινοί , ή τουλάχιστον έτσι είπαν για μια φάση) και θα φαίνεται χωρίς να χρειάζεται να ανακοινωθεί τιμή ,ποιο πρόγραμμα συμφέρει .

τώρα αν ανακοινώνουν χαμηλότερες τιμές , θα δείξει .

Πέρασα και στον Ηρών επιτέλους , ικανούς τους είχα να χάσω την προσφορά απο ελπέ

δεν άνοιξες αίτημα στο myrae ?

όχι, θα έπρεπε?

Δημοσ.
4 minutes ago, korakios said:

Πέρασα και στον Ηρών επιτέλους , ικανούς τους είχα να χάσω την προσφορά απο ελπέ

Εμενα δηλαδη που ειμαι ηδη στον ΗΡΩΝ εστω κ για λιγες μερες ειναι οκ να παω ΕΛΠΕ για το 50 plus ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Specs είπε

Πότε ηταν σωστα τα αποτελεσματα στην ΡΑΕ ;;; εχω χασει κατι κ υπηρχε τετοιο διαστημα;;; μονιμως χαος υπαρχει…

τις πρώτες μέρες λειτουργίας και μια-δυο φορές μετά 😁

3 λεπτά πριν, Specs είπε

Εμενα δηλαδη που ειμαι ηδη στον ΗΡΩΝ εστω κ για λιγες μερες ειναι οκ να παω ΕΛΠΕ για το 50 plus ;

ε, ναι , μετά επιστρέφουμε πάλι 😂

4 λεπτά πριν, walex είπε

όχι, θα έπρεπε?

κάτσε,  δε θυμάμαι τη φάση σου , περιμένεις απο το τμήμα συμβολαίων τηλέφωνο , ή σου είπαν οτι όλα κομπλέ , άλλαξε το πρόγραμμα και περιμένεις να σου στείλουν τη σύμβαση ?

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
3 minutes ago, korakios said:

τις πρώτες μέρες λειτουργίας και μια-δυο φορές μετά 😁

κάτσε,  δε θυμάμαι τη φάση σου , περιμένεις απο το τμήμα συμβολαίων τηλέφωνο , ή σου είπαν οτι όλα κομπλέ , άλλαξε το πρόγραμμα και περιμένεις να σου στείλουν τη σύμβαση ?

ναι μου είπαν όλα κομπλέ και περιμένω να μου στείλουν τη σύμβαση

Δημοσ.
1 ώρα πριν, walex είπε

Έχει πάρει κανένας σύμβαση από ζενίθ για το home now. έχουν περάσει 10 ημέρες και τίποτα ακόμα.

Άργησε λόγω "φόρτου εργασίας", όπως μου είπαν τηλεφωνικά την Τρίτη (07/11)

• Like 1
Δημοσ.
Just now, korakios said:

Τωρα που πηρα μεσω Gov , εξουσιοδοτησεις απο ολους οσους εξυπηρετω, θα χρειαστω μινιμπας να τους κουβαλαω περα δωθε. Μονο μια πονηρη στην Zenith μου ειπε τηλεφωνικα οτι  θελει να ειναι οχι γενικα η εξουσιοδοτηση για υπογραφη συμβολαιου σε παροχους ενεργειας, αλλά να περιλαμβανει μεχρι κ τον αριθμο συμβολαιου!!! Λυπαμαι αλλα τον τουρισμο εσεις τον επιβαλατε κ αποκλειεται να βγαζω διαβατηριο για καθενα σας ξεχωριστα ειπα κ φυσικα στο επισυναπτομενο εστειλα το γενικο όπως σε ολους κ δεν το απερριψε κανεις. 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, walex είπε

ναι μου είπαν όλα κομπλέ και περιμένω να μου στείλουν τη σύμβαση

ωραία , πάρε ένα τηλ αρχικά (να σημειώνεις ημερομηνία/ώρα και ονοματεπώνυμο υπαλλήλου πάντα) και ανέφερε οτι θα ανοίξεις αίτημα στο myrae

αν δε στη στείλουν σήμερα , άνοιξε αίτημα

99% πιστεύω σε πέρασαν , αλλά απο τηλέφωνα ποτέ δεν είσαι καλυμμένος

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, korakios είπε

Πως θα κινηθείς για την αλλαγη από την στιγμή που δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν βγάλει εκκαθαριστικό στον ΗΡΩΝ; 

Ειμαι ακριβώς στην ίδια θέση με εσενα, είχα ζητήσει την πρώτη μέρα βεβαίωση εκπροσώπησης για να την έχω σε περίπτωση που χρειαστεί. 

Ο τελευταίος εκκαθαριστικός που έχω είναι από την elpedison και δεν είμαι σίγουρος να τους τον στείλω η οχι, μήπως γίνει κανένα μπέρδεμα καθώς τα 50+50 αφορούν υποτίθεται νέους πελάτες. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, BrokenExe είπε

Πως θα κινηθείς για την αλλαγη από την στιγμή που δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν βγάλει εκκαθαριστικό στον ΗΡΩΝ; 

Ειμαι ακριβώς στην ίδια θέση με εσενα, είχα ζητήσει την πρώτη μέρα βεβαίωση εκπροσώπησης για να την έχω σε περίπτωση που χρειαστεί. 

Ο τελευταίος εκκαθαριστικός που έχω είναι από την elpedison και δεν είμαι σίγουρος να τους τον στείλω η οχι, μήπως γίνει κανένα μπέρδεμα καθώς τα 50+50 αφορούν υποτίθεται νέους πελάτες. 

νέος πελάτης εισαι απο τη στιγμή που έχει αλλάξει το τελευταίο ψηφίο και φαίνεται έτσι και αλλιώς στο ΔΕΔΔΗΕ οτι είσαι στον Ηρών .

Τώρα θα κάνω αίτημα για βεβαίωση εκπροσώπησης και αν δεν την πάρω θα δώσω στην ελπέ λογαριασμό τους 😛

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nasoduko είπε

καλησπερα και απο μενα ,για την ζενιθ και το φυσικο αεριο δεν μιλαει κανεις ,δεν αξιζουν η αλλα λενε και αλλα κανουν στο τελος ?

ειμαι στην δεη  και ψαχνομαι και ειδα ζενιθ κατι τιμες αρκετα χαμηλες 

Πριν 2 μήνες είχα ακριβώς την ίδια απορία. Πήγα Φυσικό Αέριο, ικανοποιημένος μέχρι στιγμής. Στην ώρα τους οι λογαριασμοί, σοβαροί στην εξυπηρέτηση όταν τους χρειάστηκα, εύκολη πληρωμή, app για να ανεβάσεις μετρήσεις, σταθεροί στις τιμές τους ανα πρόγραμμα. Όλα αυτά που θέλει κάποιος δηλαδή. Αυτά μέχρι τον Δεκέμβρη, απο το νέος έτος θα δουμε προσφορές. Πιθανολογώ ότι θα συνεχίσουν να μην μας εκπλήσσουν...

• Thanks 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, korakios είπε

Τώρα θα κάνω αίτημα για βεβαίωση εκπροσώπησης

Την έκανα στο chat ένα μεσημέρι και το επόμενο πρωί μου την έστειλαν με email, δεν νομίζω να σε καθυστερήσουν. 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, vagmouk είπε

Πόσο καιρό κάνουν να στείλουν το συμβόλαιο? Έχω συμπληρώσει 24 ώρες από την ολοκλήρωση της αίτησης

Σε μένα πήρε δύο μέρες από την ηλεκτρονική αίτηση.

5 ώρες πριν, matrixxx είπε

Σε καταστημα υπεγραψες ή μεσω e-contract;

2η ερωτηση, λογικα απο χθες προχθες ειχε αλλαξει ηδη ο αριθμος στο σαιτ του ΔΕΔΔΗΕ. Το παρακολουθουσες αυτο;

Με e-contract

Ναι έχει αλλάξει από 4 σε 5 και να δω που θα σταματήσει 🤔

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Specs είπε

Τωρα που πηρα μεσω Gov , εξουσιοδοτησεις απο ολους οσους εξυπηρετω, θα χρειαστω μινιμπας να τους κουβαλαω περα δωθε. Μονο μια πονηρη στην Zenith μου ειπε τηλεφωνικα οτι  θελει να ειναι οχι γενικα η εξουσιοδοτηση για υπογραφη συμβολαιου σε παροχους ενεργειας, αλλά να περιλαμβανει μεχρι κ τον αριθμο συμβολαιου!!! Λυπαμαι αλλα τον τουρισμο εσεις τον επιβαλατε κ αποκλειεται να βγαζω διαβατηριο για καθενα σας ξεχωριστα ειπα κ φυσικα στο επισυναπτομενο εστειλα το γενικο όπως σε ολους κ δεν το απερριψε κανεις. 

ΑΥΤΟΙ χάνουν τον πελάτη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...