Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 λεπτά πριν, vagmouk είπε

Ολοκλήρωσα χθες την διαδικασία του E contract από την ιστοσελίδα τους.Το επόμενο βήμα είναι να μου στείλουν κάποια ηλεκτρονική αίτηση για να την υπογράψω και να την στείλω πίσω?

Στο email  που έδωσες θα λάβεις το συμβόλαιο προς υπογραφή ναι! Η το εκτυπώνεις, το υπογράφεις, το σκαναρεις και το στέλνεις πίσω, η το υπογράφεις ηλεκτρονικά και το στέλνεις πίσω. 

Καλό είναι να το διαβάσεις πρώτα για να δεις αν τα στοιχεία σου είναι σωστά.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 λεπτά πριν, kozywozy είπε

Στο email  που έδωσες θα λάβεις το συμβόλαιο προς υπογραφή ναι! Η το εκτυπώνεις, το υπογράφεις, το σκαναρεις και το στέλνεις πίσω, η το υπογράφεις ηλεκτρονικά και το στέλνεις πίσω. 

Καλό είναι να το διαβάσεις πρώτα για να δεις αν τα στοιχεία σου είναι σωστά.

Πόσο καιρό κάνουν να στείλουν το συμβόλαιο? Έχω συμπληρώσει 24 ώρες από την ολοκλήρωση της αίτησης.

• Moderators
1 ώρα πριν, kozywozy είπε

Σήμερα μου ήρθε μύνημα ότι πέρασα πλέον στον Ήρωνα. Μια βδομάδα μετά αλλά η εκπροσώπηση είναι από την ημερομηνία υπογραφής του συμβολαίου. 3/11/2023

Σε καταστημα υπεγραψες ή μεσω e-contract;

2η ερωτηση, λογικα απο χθες προχθες ειχε αλλαξει ηδη ο αριθμος στο σαιτ του ΔΕΔΔΗΕ. Το παρακολουθουσες αυτο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, έχω κάνει αίτηση στην  ελπε από 25 Οκτώβρη. Είχαν σαν εκκρεμότητα τον εκκαθαριστικό προηγούμενου παροχου γιατί είχα στείλει έναντι. Μια εβδομάδα μετά έβγαλα άκρη για το τι ζητούσαν αφού είχα μιλήσει με 10 υπαλλήλους. Άλλος ζητούσε ε9 άλλος λογαριασμό χωρίς να μου πει εκκαθαριστικό και ξανά έστελνα πάλι τον έναντι. Τέλος πάντων 2 Νοεμβρίου στέλνω τον εκκαθαριστικό και δεν υπάρχει πλέον εκκρεμότητα. Από την Δευτέρα μου λένε κάθε μέρα  ότι θα υποβληθεί άμεσα, κι ακόμα τίποτα. Καμια ιδέα. Τι κάνουμε ; περιμένουμε πότε και αν το στείλουν; 

Επεξ/σία από george_008

καλησπερα και απο μενα ,για την ζενιθ και το φυσικο αεριο δεν μιλαει κανεις ,δεν αξιζουν η αλλα λενε και αλλα κανουν στο τελος ?

ειμαι στην δεη  και ψαχνομαι και ειδα ζενιθ κατι τιμες αρκετα χαμηλες 

24 λεπτά πριν, nasoduko είπε

καλησπερα και απο μενα ,για την ζενιθ και το φυσικο αεριο δεν μιλαει κανεις ,δεν αξιζουν η αλλα λενε και αλλα κανουν στο τελος ?

ειμαι στην δεη  και ψαχνομαι και ειδα ζενιθ κατι τιμες αρκετα χαμηλες 

Δεν μιλάει κανείς γιατί το φυσικό αέριο βρίσκεται εδω

Στις 8/11/2023 στις 11:46 ΜΜ, korakios είπε

με ολόκληρο τετράμηνο , έχοντας κάνει λάθος στη μέτρηση (εκτος αν το έναντι δεν είχε παραπάνω ημερήσιες αλλά και πάλι είναι μείον άρα πιστωτικό έπρεπε να ήταν  και αν όντως έκαψες 3192kw νυχτερινού)  , σε συνδυασμό με αλλαγή προγράμματος ενδιάμεσα και βάλε και κερασάκι ΚΟΤ που αλλάζει και τις επιδοτήσεις , δε βγάζω άκρη

Κάνε αίτημα για επεξήγηση , στην τελική πελάτης είσαι οφείλουν να σου εξηγήσουν τι χρεώθηκες και γιατί

Ειλικρινά είναι ο πιο σύνθετος λογαριασμός που έχω δει και με μεγάλη διαφορά , δε νομίζω να δω ποτέ ξανά κάτι αντίστοιχο 😁

Τους έστειλα όπως μου είπες και μου απάντησαν αυτό:

Καλησπέρα σας, σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

Αναφορικά με τον 05/11 εκκαθαριστικό λογαριασμό σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως μέσα στην περίοδο τιμολόγησης (23/06 έως 16/10) έχει πραγματοποιηθεί μεταβολή στα όρια του ΚΟΤ (19/09). Συγκεκριμένα βάσει ενημέρωσης που έχουμε λάβει από τον ΗΔΙΚΑ από 23/06/23 έως 19/09/23 το όριο ΚΟΤ ήταν 1900kWh  και από 19/09 έως 16/10 το όριο σας ανέβηκε στις 2400kWh/ τετράμηνο.

Η κατανάλωσή σας 2528kWh διαμοιράστηκε εντός των δύο αυτών ορίων. Τέλος θα θέλαμε να γνωρίζετε πως εάν υπάρχουν συνεχόμενες υπερβάσεις του ορίου ΚΟΤ ενδέχεται ο ΗΔΙΚΑ να σας ζητήσει απένταξη της παροχής από το κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο.

14 hours ago, 1comment said:

Παει ο Κορακιος...αεργος θα μεινει! 😛

Ειδικα αν  το λινκ για την ΡΑΕ με την συγκριση τιμολογιων θα βγαζει τα ιδια  αποτελεσματα οπως κ τωρα στην συγκριση τα εξελ του Κορακου θα γινουν απηρχαιωμενα...🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, vagmouk είπε

Πόσο καιρό κάνουν να στείλουν το συμβόλαιο? Έχω συμπληρώσει 24 ώρες από την ολοκλήρωση της αίτησης.

Αν δεν σου έρθει σήμερα η και αύριο (μου είχε έρθει Σάββατο εμένα)Δευτέρα κάνε ένα τηλέφωνο να στο επισπεύσουν.

Επεξ/σία από favou2000

8 λεπτά πριν, mimi85 είπε

Γνωρίζετε αν μπορεί να γίνει αλλαγή από solar generous Ήρων σε guarantee? Το έχει κάνει κανείς? Χρειάζεται να επιστραφούν τα 90 ευρώ?

Κανονικά χρειάζεται να τα επιστρέψεις ΑΛΛΑ πάρε ένα τηλέφωνο και κλάψου λίγο ότι έχει ακριβύνει το solar κλπ κλπ (με παίρνουν από άλλες εταιρείες και μου δίνουν μόνους 100 ευρώ για να παω σε αυτούς)αλλά δεν θέλω να φύγω από εσάς κλπ κλπ και θέλω να με πάτε στο guarantee και υπάρχει περίπτωση να σου χαρίσουν τα 90.Σε φίλο εδώ μέσα έχει συμβεί.

1 ώρα πριν, Specs είπε

Παει ο Κορακιος...αεργος θα μεινει! 😛

Ειδικα αν  το λινκ για την ΡΑΕ με την συγκριση τιμολογιων θα βγαζει τα ιδια  αποτελεσματα οπως κ τωρα στην συγκριση τα εξελ του Κορακου θα γινουν απηρχαιωμενα...🤣

μακάρι, απλά να μην είναι με λάθη και χωρίς έγκαιρη ενημέρωση, όπως ήταν παλιά δλδ, μιας δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσω να βάζω τιμές ανα μήνα , μία ακόμα έμεινε και τέλος .

απλά το excel θα έχει τους τύπους ρήτρας αναπροσαρμογής (υποτίθεται οτι στο ειδικό τιμολόγιο θα είναι κοινοί , ή τουλάχιστον έτσι είπαν για μια φάση) και θα φαίνεται χωρίς να χρειάζεται να ανακοινωθεί τιμή ,ποιο πρόγραμμα συμφέρει .

τώρα αν ανακοινώνουν χαμηλότερες τιμές , θα δείξει .

Πέρασα και στον Ηρών επιτέλους , ικανούς τους είχα να χάσω την προσφορά απο ελπέ

1 ώρα πριν, walex είπε

Έχει πάρει κανένας σύμβαση από ζενίθ για το home now. έχουν περάσει 10 ημέρες και τίποτα ακόμα.

δεν άνοιξες αίτημα στο myrae ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...