Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

4μηνιαία επιτόπια ΔΕΔΔΗΕ 2/10, ο ΗΡΩΝ σήμερα εμφάνισε τον εκκαθαριστικό με ημερομηνία 30/10. Κι έχω δώσει ένδειξη έναντι στις 25/10 η οποία φαντάζομαι θα τιμολογθεί 30/11 και θα εμφανιστεί ο λογαριασμός το Δεκέμβριο. Εκτός κι αν η 2μηνιαία ένδειξη που θα στείλω στον ΔΕΔΔΗΕ στις 23/11 (τελευταία μέρα του παραθύρου μου) προλάβει και τιμολογηθεί το Νοέμβριο αντί για τον Δεκέμβριο.

Σε παροχή γνωστού μου όπου έγινε επιτόπια 28/9, του έβγαλαν έναντι στις 30/9 με τη δική του ένδειξη του Αυγούστου, και τον εκκαθαριστικό τον έβγαλαν τώρα όπως και μένα.

Με απλά λόγια όσοι έχετε κύκλο καταμέτρησης σαν το δικό μου, μπορεί ο κύκλος τιμολόγησης του ΗΡΩΝ να είναι 1 μήνα πίσω + 10 μέρες που καθυστερούν να τους αναρτήσουν. Που σημαίνει ότι κάποια στιγμή θα σας φάνε αρκετή έκπτωση συνέπειας τελικού λογαριασμού.

αυτό το έκανε και η ελπεν απλα παίρνεις τηλ και ζητάς εκκαθαριστικό με την ένδειξή της δεδηε όταν εμφανιστεί 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3/11 αποδεχτηκα συβολαιο ΗΡΩΝ και ακομη βλεπω πως δεν αλλαξε αριθμος παροχης..

Πως και αργουν τοσο, φοβαμαι μη δε προλαβω μεχρι 15/11 να παω ELPEDISON...

1 ώρα πριν, Georgebek2 είπε

3/11 αποδεχτηκα συβολαιο ΗΡΩΝ και ακομη βλεπω πως δεν αλλαξε αριθμος παροχης..

Πως και αργουν τοσο, φοβαμαι μη δε προλαβω μεχρι 15/11 να παω ELPEDISON...

εγώ πιο μπροστά και φοβάμαι οτι θα χάσω με τους άχρηστους την προσφορά απο ελπέ

πετάνε το μπαλάκι στο ΔΕΔΔΗΕ , άνοιξα αίτημα εκεί και με πήραν τηλ απο το τοπικό κατάστημα ΔΕΔΔΗΕ , αλλά δεν το είδα . Θα τους πάρω αύριο τηλ να δω και να ανοίξω αίτημα στο myrae

Εγώ πάλι 6 τόυ μήνα αποδέχτηκα το συμβόλαιο της elpe και 8 του μήνα άρχισε η εκπροσώπηση,αφου με είχε ενημερώσει λίγο νωρίτερα και ο ΔΕΔΔΗΕ για τη νέα ΥΔΕ που χρειάζομαι 😂😂Έβαλα και πάγια εντολή, ελπίζω να μη δω χρέωση εγγύησης στον πρώτο λογαριασμό και να το αφαιρούν αυτόματα.

ημουν ελπεδισον πηγα volton και τελος του μηνος αν θελησω να αλλαξω παλι παροχο ποιο λογαριασμο θα δώσω αφου της volton δεν θα εχει εκδοθει ακομη λογικα?

29 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Εγώ πάλι 6 τόυ μήνα αποδέχτηκα το συμβόλαιο της elpe και 8 του μήνα άρχισε η εκπροσώπηση,αφου με είχε ενημερώσει λίγο νωρίτερα και ο ΔΕΔΔΗΕ για τη νέα ΥΔΕ που χρειάζομαι 😂😂Έβαλα και πάγια εντολή, ελπίζω να μη δω χρέωση εγγύησης στον πρώτο λογαριασμό και να το αφαιρούν αυτόματα.

Άλλαξες ΑΦΜ;

23 ώρες πριν, korakios είπε

εννοείται

δυστυχώς δεν υπάρχει πληροφορία απο μέλη

θα ήταν ενδιαφέρον να μας πει κάποιος ,αν πήρε κάρτες 20ευρες Σκλαβενίτη αφού είχε φύγει απο την ελπέ

σαν τι παράλογη χρέωση ??

αν δεν έχεις μεγάλες καταναλώσεις θα περίμενα για τους πόντους και θα τους έπρηζα να τους βάλουν

σε εμένα συνέβη αυτό, μας στείλανε δωροεπιταγή από Σκλαβενίτη 20€ ενώ είχαμε φύγει. Στην ουσία είχαμε κάνει αίτημα αλλαγής παρόχου για ELPE αλλά μας έκανε αντιπροσφορά ο υφιστάμενος και μας κράτησε. Όμως και δωροεπιταγή μας έστειλε και τα 50€ τα πήραμε στον 1ο λογ/σμό τα οποία να σημειωθεί εμφανίζονται στην κατηγορία "ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ/ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ" ως δώρο και αφαιρούνται από το ΣΥΝΟΛΟ του λογ/σμού και όχι από την αξία ρεύματος μόνο. Τελικά ξανακάναμε αίτηση να πάμε στην Elpedison και μας έστειλαν και άλλη 1 δωροεπιταγή 20€ και άλλα 50€ στον 1ο λογ/σμό + τα 50€ που έμειναν στο παλιό συμβόλαιο ως μεταφορά πιστωτικού υπολοίπου. Επίσης μας ενημέρωσαν ότι μετράει η ημερομηνία αίτησης και όχι εκπροσώπησης για το αν κάποιος θα προλάβει την προσφορά GO4MORE. Τέλος να ξέρετε ότι η προσφορά αυτή ΔΕΝ μετράει για επαγγελματική παροχή.

• Like 4
  • Thanks 1

29 λεπτά πριν, fotis1708 είπε

θα ήταν ενδιαφέρον να μας πει κάποιος ,αν πήρε κάρτες 20ευρες Σκλαβενίτη αφού είχε φύγει απο την ελπέ

Πήρα τις 20ευρες ενώ είχα φύγει.Η έκδοση των επιταγών είχε γίνει πριν φύγω μιας και ήταν επάνω γραμμένη η ημερομηνία έκδοσης.Αλλα τις παρέλαβα από το κατάστημα ενώ είχα φύγει ήδη μια και καθυστερούν αρκετά .Το κατάστημα ούτε καν μπήκε στον κόπο να δει αν ήμουν ακόμα πελάτης πλέον.

• Like 1
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, gogkroj said:

ημουν ελπεδισον πηγα volton και τελος του μηνος αν θελησω να αλλαξω παλι παροχο ποιο λογαριασμο θα δώσω αφου της volton δεν θα εχει εκδοθει ακομη λογικα?

Δε ξέρω αν ισχύει για όλους ή αν κάθε παροχή έχει διαφορετικό κύκλο τιμολόγησης... πάντως από Μάιο ως Αύγουστο που ήμουν Volton, έβγαζαν λογαριασμούς σταθερά κάθε 27 του μήνα. Εναλλακτικά ζήτα τους βεβαίωση εκπροσώπησης ή εκτύπωσε το αποτέλεσμα του YΔΕ σε PDF όπου φαίνεται ο αρ. παροχής σου.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1

Στις 8/11/2023 στις 9:18 ΜΜ, geodimis είπε

Επειδή για κάποιους φαίνεται να είναι ταμπού η πάγια:

Η πάγια εντολή στο 99% των παροχών μπαίνει απευθείας απο το ebanking σου και απο την έκδοση του λογαριασμού μέχρι την εκτέλεσή της έχεις πάνω απο 10-15 μέρες να την ανακαλέσεις αν κάτι δε σου αρέσει στο λογαριασμό.

Η βάζεις μια virtual revolut για πάγια, και τελειώνεις, την καταργείς οπότε θες.

Σήμερα μου ήρθε μύνημα ότι πέρασα πλέον στον Ήρωνα. Μια βδομάδα μετά αλλά η εκπροσώπηση είναι από την ημερομηνία υπογραφής του συμβολαίου. 3/11/2023

• Like 1

16 hours ago, korakios said:

εγώ πιο μπροστά και φοβάμαι οτι θα χάσω με τους άχρηστους την προσφορά απο ελπέ

πετάνε το μπαλάκι στο ΔΕΔΔΗΕ , άνοιξα αίτημα εκεί και με πήραν τηλ απο το τοπικό κατάστημα ΔΕΔΔΗΕ , αλλά δεν το είδα . Θα τους πάρω αύριο τηλ να δω και να ανοίξω αίτημα στο myrae

Ενταξει αλλαξε εμενα σημερα, για τσεκαρε και συ.

18 λεπτά πριν, kozywozy είπε

Σήμερα μου ήρθε μύνημα ότι πέρασα πλέον στον Ήρωνα. Μια βδομάδα μετά αλλά η εκπροσώπηση είναι από την ημερομηνία υπογραφής του συμβολαίου. 3/11/2023

Ολοκλήρωσα χθες την διαδικασία του E contract από την ιστοσελίδα τους.Το επόμενο βήμα είναι να μου στείλουν κάποια ηλεκτρονική αίτηση για να την υπογράψω και να την στείλω πίσω?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...