Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

26 λεπτά πριν, korakios είπε

αν θες Προτέργια ντε και καλά δες το excel για τα φθηνά προγράμματα

επείσης πες τους η ελπέδισον δίνει 100€ ο Ηρών 50€ εσείς τι δίνετε ? (συνήθως δίνουν κανα 40άρι)

α και το 40άρι να είναι στον 1ο λογαριασμό , όχι με δόσεις ....

Αρα στον πρώτο λογαριασμό του άλλου προγράμματος να έχουν 40€ επιδοτηση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

15 λεπτά πριν, korakios είπε

άργησες , κάθε 20 του μηνός να κοιτάς τις τιμές , γενικά απο το νέο έτος κάθε 1η του μηνός (ή μέχρι 4-5 του μηνός όποτε αποφασίσουν)

άλλαξε , αν σου πούνε παπάντζα για να σε ψαρώσουν οτι δε γίνεται αναφέρεις αυτό

αν πάλι δε δεχτούν καταγγελία στο myrae ,

αν σου πούνε θα επικοινωνήσει το τμήμα συμβολαίων ζητάς να σε συνδέσουν οι ίδιοι άμεσα , αν δε σε συνδέσουν πάλι καταγγελία στο myrae

χαμένος πάντως δε βγαίνεις δες τα δώρα απο ελπε και Ηρών

ελπέ για τα 50+50 και μετά Ηρών για 100€ , δες το excel για ποια προγράμματα καθώς και τις τιμές

πουθενά δεν καλείς , μέσω econtract θα κάνεις γι τα 50€

οσοι έχουν ΚΟΤ έχουν αναφέρει οτι πήραν 100€

Καλημερα Κορακιε,

Εννοεις ELPEDISON Economy plus? Και μετα για Ηρων 100 ευρω τι εννοεις? Αφου θα γινει συμβολαιο στην Elpedison

Ευχαριστω πολυ

5 λεπτά πριν, Amlet είπε

Καλημερα Κορακιε,

Εννοεις ELPEDISON Economy plus? Και μετα για Ηρων 100 ευρω τι εννοεις? Αφου θα γινει συμβολαιο στην Elpedison

Ευχαριστω πολυ

τουρισμό εννοώ , αφού πάρεις τα δώρα την κάνεις απο τον ένα και πας στον άλλον , γιατί να τα αφήσεις ?δεν είναι και λίγα ...

7 λεπτά πριν, Varnavas89 είπε

Ωραία. Οπότε παρότι μενω στην ίδια εταιρεία, σε αλλο πρόγραμμα θα εχω δωράκι!

αν δώσουν

• Like 1

10 λεπτά πριν, korakios είπε

τουρισμό εννοώ , αφού πάρεις τα δώρα την κάνεις απο τον ένα και πας στον άλλον , γιατί να τα αφήσεις ?δεν είναι και λίγα ...

Καταλαβα. Σωστο στην σκεψη,  θα κανω τα ανωτερα μαθηματικα και θα αποφανθω!

Ευχαριστω πολυ, καλη συνεχεια ευχομαι!

Καλησπέρα, 

είχα κάνει έναρξη εκπροσώπησης 20-09-2023 με την ελπε για το Elpedison Green Economy για να πάρω το 80αρι. Λόγω των νέων δεδομένων που επικρατούν στην αγορά σκέφτομαι να πάω Ήρων (heron guarantee) για το 50αρι .

1ον. Εαν αποφασίσω να φύγω από ελπε σήμερα που είμαι ήδη πιστωτικός υπάρχει κάποια περίπτωση να μου ζητήσουν το δώρο πίσω στον εκκαθαριστικό;

2ον. Είναι αλήθεια ότι από 20-11-2023 θα επαναφέρουν τη ρήτρα αναπροσαρμογής; Με κάλεσαν από μια εταιρεία και μου είπαν ότι θα την επαναφέρουν.

3ον. Υπάρχει κάποιος πάροχος που εγγυάται την μη εφαρμογή ρήτρας αναπροσαρμογής ακόμη και μετά την περίοδο αναστολής;

1 λεπτό πριν, Beetroot92 είπε

2ον. Είναι αλήθεια ότι από 20-11-2023 θα επαναφέρουν τη ρήτρα αναπροσαρμογής; Με κάλεσαν από μια εταιρεία και μου είπαν ότι θα την επαναφέρουν.

ποια εταιρία ? όχι φυσικά

1 λεπτό πριν, Beetroot92 είπε

3ον. Υπάρχει κάποιος πάροχος που εγγυάται την μη εφαρμογή ρήτρας αναπροσαρμογής ακόμη και μετά την περίοδο αναστολής;

σταθερό ή guarantee με 13€ πάγιο και ανώτατη 0,17

2 λεπτά πριν, Beetroot92 είπε

1ον. Εαν αποφασίσω να φύγω από ελπε σήμερα που είμαι ήδη πιστωτικός υπάρχει κάποια περίπτωση να μου ζητήσουν το δώρο πίσω στον εκκαθαριστικό;

δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

προσπάθησα να κάνω έναρξη εκπροσώπησης για το Generous Guarantee με e-contract και μου εμφανίζει το εξής μήνυμα. Τι σημαίνει αυτό;

heron.png

Επεξ/σία από Beetroot92

2 λεπτά πριν, Beetroot92 είπε

Καλησπέρα,

προσπάθησα να κάνω έναρξη εκπροσώπησης για το Generous Guarantee με e-contract και μου εμφανίζει το εξής μήνυμα. Τι σημαίνει αυτό;

heron.png

να είχες ξανακάνει αίτηση χλωμό μάλλον ,

άρα ξανακόλλησε το e-contact για το guarantee (το νου σου μην επιλέξεις τα +8€ ταρίφας ακόμα)

άλλα μέλη αναφέρανε οτι πήραν τηλ και ολοκλήρωσαν τη διαδικασία (παίρνοντας και το δώρο του e-contract) , απλά να σιγουρευτείς οτι θα το γράφει το συμβόλαιο κάπου

• Like 1

Μόλις τώρα, Beetroot92 είπε

Είχα κάνει ηλεκτρονική αίτηση πριν δυο χρόνια στην ίδια εταιρεία. Δεν επηρεάζει αυτό την παρούσα αίτηση;

μπορεί και εγώ βρήκα μια παλιά αίτηση απο τις 2 για αέριο που ποτέ δεν ολοκληρώθηκε (2+ χρόνια μπορεί και 3 χρόνια πριν 😂)

εύχομαι να ξεμπερδέψεις γιατί δε φημίζεται για πολλά-πολλά η μηχανογράφηση του Ηρών

• Like 1

Θα κανω μια 'χαζη' ερωτηση:

Απο τη στιγμη που ολα τα 'φτηνα', 😃 δεν ειναι σταθερα, ποιος ο λογος να μην πας στο φθηνοτερο κυμαινομενο;

Ληγει το φτηνο σταθερο των 0,10 ευρω της ΔΕΗ σε λιγες μερες και το 4all εχει 16 λεπτα περιπου, ενω το nrg pass ειναι στα 0,075 χωρις συμβολαιο.

Καποιες διαφορες σε τιμες ειναι ακατανοητες.

10 λεπτά πριν, Diophantus είπε

Θα κανω μια 'χαζη' ερωτηση:

Απο τη στιγμη που ολα τα 'φτηνα', 😃 δεν ειναι σταθερα, ποιος ο λογος να μην πας στο φθηνοτερο κυμαινομενο;

Ληγει το φτηνο σταθερο των 0,10 ευρω της ΔΕΗ σε λιγες μερες και το 4all εχει 16 λεπτα περιπου, ενω το nrg pass ειναι στα 0,075 χωρις συμβολαιο.

Καποιες διαφορες σε τιμες ειναι ακατανοητες.

Αυτή την λογική ακολουθούμε οι τουρίστες, τουλάχιστον μέχρι τέλος του έτους όπου θα έχουμε μέχρι τότε δει τι θα γίνει του χρόνου. Απλά να σου πω ότι υπάρχει τρόπος (δες το excel του korakios για elpedison και ήρων) ώστε να έχεις ακόμα πιο φθηνά την κιλοβατώρα ή  και να μην πληρώσεις καθόλου ρεύμα αυτόν τον μήνα.

• Thanks 2

Σχετικά με τον τουρισμό.

Έφυγα από ΔΕΗ και πήγα ELPEDISON στις 3/11. Ακόμα δεν έχει βγει βέβαια λογαριασμός και από τις 12/11 μπορώ να βάλω μετρήσεις. Δεν έχω βάλει πάγια εντολή για να γλυτώσω την εγγύηση. Αν βάλω πάγια εντολή λογικά σε ένα μήνα θα βγει ο πρώτος λογαριασμός με τις μετρήσεις που θα έχω δώσει και δεν θα έχει προκαταβολή καθώς και -50 € από το δώρο. Οι πόντοι go4more + 50€ μπορεί να έχουν μπει μπορεί και όχι.

1.Αν θέλω να φύγω για να πάω ΗΡΩΝ και να εκμεταλλευτώ και το δικό τους δώρο από πότε μπορώ να το κάνω και θα ισχύει ακόμα;

2. Σε περίπτωση που φύγω υπάρχει κάποια περίπτωση να μην μπουν οι go4more πόντοι ή να υπάρξει άλλη εμπλοκή με την πάγια π.χ. παράλογη χρέωση που θα πρέπει μετά να διεκδικήσω;

3. Αν δεν φύγω και μείνω θα πρέπει στις 21/11 να είμαι/μαστε σε εγρήγορση ώστε αν το economy plus αλλάξει προς το χειρότερο να πάω σε άλλο πρόγραμμα της ELPE;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...