Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξερω απο τα πράσινα  κίτρινα τιμολόγια κλπ πώς θα είναι. Επισυνάπτω το τελευταίο μου τιμολόγιο, την τιμή της κιλοβατώρας πώς την βλέπετε; να πω οτι είναι δυο νοικοκυριά περίπου οπότε η κατανάλωση είναι αναλόγως χαμηλή. Ευχαριστώ 

Screenshot_20231107-225050__01.jpg

Screenshot_20231107-225108.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

17 λεπτά πριν, Varnavas89 είπε

Δεν ξερω απο τα πράσινα  κίτρινα τιμολόγια κλπ πώς θα είναι. Επισυνάπτω το τελευταίο μου τιμολόγιο, την τιμή της κιλοβατώρας πώς την βλέπετε; να πω οτι είναι δυο νοικοκυριά περίπου οπότε η κατανάλωση είναι αναλόγως χαμηλή. Ευχαριστώ 

Screenshot_20231107-225050__01.jpg

Screenshot_20231107-225108.jpg

αν μπορείς βάλτα μέσα σε spoiler

σχεδόν τα διπλάσια πλήρωσες χωρίς έξτρα δώρα , τιμές στο excel , διαβάζεις και τελευταίες σελίδες

• Like 1

Στις 6/11/2023 στις 9:57 ΜΜ, korakios είπε

νόμιζα το 2ο , αλλά ο @ekrepali έχει αναφέρει οτι μετρά η υπογραφή και τέτοια ημερομηνία παίρνει ο ΔΕΔΔΗΕ

Επιβεβαιώνω κι εγώ. Η ημέρα της υπογραφής ήταν η έναρξη εκπροσώπησης. (elpedison)

6 ώρες πριν, peragialos είπε

τελικά σήμερα ήρθε μήνυμα σε viber ότι από 3/11 η παροχή μου εκπροσωπείται από την Elpedison.

Επόμενο βήμα είναι να κάνω λογαριασμό myelpedison για να έχω εικόνα ή κάτι άλλο;

Εάν σε ενδιαφέρει να μην χρεωθείς την εγγύηση ενεργοποίησε την πάγια εντολή πληρωμής;

• Like 1

Μου είπαν από Ήρων ότι πρέπει να βγει ο πρώτος λογαριασμός για να πάρω το RF για να μπορέσω κάνω πάγια εντολή. Έτσι είναι ή με κοροιδεύουν?

Στο myΗΡΩΝ έχει μία επιλογή για ενεργοποίηση πάγιας εντολής. Μπορεί να γίνει και από εκεί χωρίς RF?

8 minutes ago, de_thymamai said:

Μου είπαν από Ήρων ότι πρέπει να βγει ο πρώτος λογαριασμός για να πάρω το RF για να μπορέσω κάνω πάγια εντολή. Έτσι είναι ή με κοροιδεύουν?

Στο myΗΡΩΝ έχει μία επιλογή για ενεργοποίηση πάγιας εντολής. Μπορεί να γίνει και από εκεί χωρίς RF?

Για πάγια εντολή μέσω τράπεζας χρειάζεσαι το rf. Στο myηρων είναι για πάγια εντολή με κάρτα. 

• Like 4

6 hours ago, de_thymamai said:

6 hours ago, dasnowy said:

Για πάγια εντολή μέσω τράπεζας χρειάζεσαι το rf. Στο myηρων είναι για πάγια εντολή με κάρτα. 

Ότι λέει ο φίλος. Και μένα volton μου είπαν ότι για "ασφάλεια" δεν έχουν πάγια εντολή με κάρτα αλλά μόνο με rf. 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, korakios είπε

αν μπορείς βάλτα μέσα σε spoiler

σχεδόν τα διπλάσια πλήρωσες χωρίς έξτρα δώρα , τιμές στο excel , διαβάζεις και τελευταίες σελίδες

Να τους παρω να διαπραγματευτώ καλύτερο πακέτο; βασικά θα παω σε εναν αντιπρόσωπο εδω κοντά μήπως βγαλω άκρη.. ουσιαστικά σε άλλο πακέτο έρχονται πιο μειωμένα λόγω χαμηλότερης τιμής kwh ή χαμηλότερο ποσό προμήθειας ενέργειας;

Επεξ/σία από Varnavas89

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 hours ago, panoszavra said:

Επιβεβαιώνω κι εγώ. Η ημέρα της υπογραφής ήταν η έναρξη εκπροσώπησης. (elpedison)

Εάν σε ενδιαφέρει να μην χρεωθείς την εγγύηση ενεργοποίησε την πάγια εντολή πληρωμής;

Βλέπω ότι υπάρχει και όριο στο τι μπορεί να τραβήξει μέσω πάγιας. Προφανώς στο λογαριασμό φαίνεται νωρίτερα τι πληρώνω ώστε να προλάβω καμμία "κουλή" χρέωση με την πάγια.

Επεξ/σία από peragialos

Σχετικά με ΔΕΔΔΗΕ και 2μηνιαίες καταχωρήσεις:

Οι εκπρόσωποι στο τηλέφωνο βλέπουν κανονικά τα "παράθυρα", όπως εμφανίζονταν στο παλιό σύστημα. Πχ εμένα μου είπε ότι το παράθυρο για τη παροχή μου είναι 13/11 - 17/11.

Μου είπε κλασικά ότι με το νέο σύστημα, αν θέλω μπορώ να δώσω και από τώρα ένδειξη. Άγνωστο φυσικά αν θα τιμολογηθεί η ένδειξη με ημερομηνία 8/11 ή 18/11. Κι όποιος χάσει το "παράθυρο" και δώσει ένδειξη απ'τις 18/11 και μετά (στο δικό μου παράδειγμα), υπάρχει ο κίνδυνος να αποσταλεί ή ένδειξη στο 4μηνο (αν δε περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ).

Συνοψίζοντας... όσοι θέλετε να δώσετε ένδειξη στο 2μηνο... παίρνετε τηλέφωνο εγκαίρως για να μάθετε το παράθυρο καταχώρησης. Το τονίζω εγκαίρως, γιατί μπορεί το παράθυρο 2μηνου να μη συμβαδίζει με την ημερομηνία καταμέτρησης 4μηνου. Πχ εμένα η ημερομηνία καταμέτρησης 4μηνου είναι 20/1 - 25/1... ενώ όπως ανέφερα πάνω το παράθυρο καταχώρησης για 2μηνο είναι 13/11-17/11.

Κι ας αναφέρω ξανά... όσοι καίτε κλιματιστικά κι έχετε ΚΟΤ ή έχετε πολύ μεγάλη κατανάλωση στο 4μηνο, συμφέρουν οι 4μηνιαίες εκκαθαρίσεις για να απλώνεται η κατανάλωση. Ενώ στις 2μηνιαίες εκκαθαρίσεις μπορεί οι μεν με ΚΟΤ να χάσετε το ΚΟΤ, οι δε χωρίς ΚΟΤ να πληρώσετε φουσκωμένα ΥΚΩ.

3 ώρες πριν, Varnavas89 είπε

Να τους παρω να διαπραγματευτώ καλύτερο πακέτο; βασικά θα παω σε εναν αντιπρόσωπο εδω κοντά μήπως βγαλω άκρη.. ουσιαστικά σε άλλο πακέτο έρχονται πιο μειωμένα λόγω χαμηλότερης τιμής kwh ή χαμηλότερο ποσό προμήθειας ενέργειας;

αν θες Προτέργια ντε και καλά δες το excel για τα φθηνά προγράμματα

επείσης πες τους η ελπέδισον δίνει 100€ ο Ηρών 50€ εσείς τι δίνετε ? (συνήθως δίνουν κανα 40άρι)

α και το 40άρι να είναι στον 1ο λογαριασμό , όχι με δόσεις ....

• Like 1

Καλησπέρα τον 10/23 γράφτηκα στην Ζενίθ στο Power Home For All με τιμή 0,079 η οποία βλέπω στο site σήμερα την πήγαν για τον 11/23 0,149.

Διπλασιασμός τιμής δηλαδή !

Έβγαλαν είδα το Power Home Now με τιμή 0,099

Μπορώ να το αλλάξω χωρίς κάποιο penalty ή να κάνω κάποια άλλη ενέργεια ?

2 λεπτά πριν, neofitosgr78 είπε

Καλησπέρα τον 10/23 γράφτηκα στην Ζενίθ στο Power Home For All με τιμή 0,079 η οποία βλέπω στο site σήμερα την πήγαν για τον 11/23 0,149.

Διπλασιασμός τιμής δηλαδή !

Έβγαλαν είδα το Power Home Now με τιμή 0,099

Μπορώ να το αλλάξω χωρίς κάποιο penalty ή να κάνω κάποια άλλη ενέργεια ?

άργησες , κάθε 20 του μηνός να κοιτάς τις τιμές , γενικά απο το νέο έτος κάθε 1η του μηνός (ή μέχρι 4-5 του μηνός όποτε αποφασίσουν)

άλλαξε , αν σου πούνε παπάντζα για να σε ψαρώσουν οτι δε γίνεται αναφέρεις αυτό

αν πάλι δε δεχτούν καταγγελία στο myrae ,

αν σου πούνε θα επικοινωνήσει το τμήμα συμβολαίων ζητάς να σε συνδέσουν οι ίδιοι άμεσα , αν δε σε συνδέσουν πάλι καταγγελία στο myrae

χαμένος πάντως δε βγαίνεις δες τα δώρα απο ελπε και Ηρών

Μόλις τώρα, Amlet είπε

Καλησπερα,

Για κοινωνικο τιμολογιο Β, και μεταφορα απο ΔΕΗ home online που ληγει τωρα, ποιος παροχος αξιζει χωρις δεσμευση?

Ευχαριστω πολυ

ελπέ για τα 50+50 και μετά Ηρών για 100€ , δες το excel για ποια προγράμματα καθώς και τις τιμές

Στις 7/11/2023 στις 12:22 ΜΜ, Greg29M είπε

Για προσφορά για ΚΟΤ σε ΗΡΩΝ με μπόνους όπως έχει αναφερθεί 100ευρώ που να καλέσω;

πουθενά δεν καλείς , μέσω econtract θα κάνεις γι τα 50€

οσοι έχουν ΚΟΤ έχουν αναφέρει οτι πήραν 100€

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...