Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, S90 είπε

Ναι ετσι ακριβώς. 

25/10 υποβολή αιτήματος και σήμερα επιβεβαίωση εκπροσώπησης απο 26/10. Μεσω e-contract.

και εμένα περίπου έτσι έγινε.
25/10 υποβολή αιτήματος, σήμερα επιβεβάιωση εκπροσώπηση απο 31/10 όμως(φαντάζομαι οτι έχει να κάνει με την αλλαγή ονόματος απο τον παλιο ενοικιαστή σε εμένα η καθυστέρηση εκπροσώπησης.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

23 ώρες πριν, maxuris είπε

Σχετικά με εσωτερικό τουρισμό Ζενίθ (Power home for all -> Power home now) η σύμβαση μου ήρθε στο mail 5 λεπτά αφού κλείσαμε το τηλέφωνο με την κοπέλα της Ζενιθ. Πιθανόν έχει να κάνει ότι πρόσφατα είχα κάνει έναρξη εκπροσώπησης στο συγκεκριμένο κατάστημα με τη συγκεκριμένη υπάλληλο (που καταλήξαμε να είμαστε γνωστοί σχεδόν) και επικοινώνησα μαζί της απευθείας στο εταιρικό mail ([email protected]) για την αλλαγή του προγράμματος γιατί με τα τηλέφωνα και τα chat δεν έβγαζα άκρη. 

Σε ευχαριστώ που μου το θυμισες και ασχολήθηκα ξανά.

Πήρα χθες το απόγευμα τηλ στα κεντρικά και μου είπαν ότι θα με καλέσουν αργότερα. Τελικά με πήραν σήμερα το πρωί 😂. Ρωτάω που βρίσκεται η αίτηση για τον εσωτερικό τουρισμό και μου λέει δεν υπάρχει καμία αίτηση. 

Κλείνω και παίρνω καπάκι στο τηλ που με είχαν πάρει στις 26/10 (μάλλον το τμήμα πωλήσεων). Λέει δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά λόγω φόρτου εργασίας δεν σας έχουμε στείλει το συμβόλαιο.

Ως δια μαγείας, μετά από λίγα λεπτά εμφανίστηκε στο mail μου...

Ωραία συστήματα έχουν οι μπαγασες...

Τελικά θα αλλάξουν τα δεδομένα από αρχές του 2024, να περιμένω δηλαδή ή να πάω nrg pass;

Δεν θέλω να μπαίνω στη διαδικασία να μετεγγραφών κάθε λίγο και λιγάκι.

Παιδιά, μπορεί κάποιος, να γράψει απλά-λιτά-κατανοητά τα βήματα που θα πηδάμε τους παρόχους?

Π.Χ. πας ελπέντισον κ τσιμπας 50ρι

στις Χ μέρες, κάνεις αίτηση στον Ήρωνα και τσιμπάς 100ρι

στις Ψ μέρες, κάνεις αίτηση στον Βύρωνα και τσιμπάς 500ρι

μπας και γλιτώσουμε κανένα απ' τα @ @ που τσιμπάμε γενικώς.

Έχει σημασία που έχω πολλές χειμωνιάτικες kwh, όχι θα μου πείτε, από 01/01/2024 το...ξαναβλέπουμε.

Ευχαριστώ! 

4 minutes ago, demakhs said:

Παιδιά, μπορεί κάποιος, να γράψει απλά-λιτά-κατανοητά τα βήματα που θα πηδάμε τους παρόχους?

Π.Χ. πας ελπέντισον κ τσιμπας 50ρι

στις Χ μέρες, κάνεις αίτηση στον Ήρωνα και τσιμπάς 100ρι

στις Ψ μέρες, κάνεις αίτηση στον Βύρωνα και τσιμπάς 500ρι

μπας και γλιτώσουμε κανένα απ' τα @ @ που τσιμπάμε γενικώς.

Έχει σημασία που έχω πολλές χειμωνιάτικες kwh, όχι θα μου πείτε, από 01/01/2024 το...ξαναβλέπουμε.

Ευχαριστώ! 

αυτο το μηνα (ως τις 14/11 η αιτηση) πηγαινε ελπε economy plus. μετα τις 21/11 τα ξαναλεμε.

• Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, bjj-p είπε

Τελικά θα αλλάξουν τα δεδομένα από αρχές του 2024, να περιμένω δηλαδή ή να πάω nrg pass;

Δεν θέλω να μπαίνω στη διαδικασία να μετεγγραφών κάθε λίγο και λιγάκι.

Αν βαριέσαι τις αλλαγές και δεν κάνεις απολύτως τίποτα τότε αυτόματα την 1/1 θα πας στο πράσινο τιμολόγιο ,που θα είναι εύκολα συγκρίσιμο, του παρόχου που ήδη είσαι τώρα.

Επεξ/σία από favou2000

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 hours ago, peragialos said:

Πάντως ΕΛΠΕ από 31/10 που τους έστειλα το απαντητικό email με την σύμβαση για ECONOMY PLUS DAY/NIGHT ακόμα να γίνει η μετάβαση.

τελικά σήμερα ήρθε μήνυμα σε viber ότι από 3/11 η παροχή μου εκπροσωπείται από την Elpedison.

Επόμενο βήμα είναι να κάνω λογαριασμό myelpedison για να έχω εικόνα ή κάτι άλλο;

1 hour ago, Geoponer said:

Ετοιμάζομαι να πάω στην Elpedison για το πενηντάρι, το 5% επιστροφή πόντων Go4More - και επειδή μου βγαίνει πιο φθηνά από τη Watt+Volt. Με το νέο έτος έχει ο Θεός.

1. Στους όρους για τα €50 σε Go4More πόντους αναφέρει ότι ισχύει για πελάτες "που θα συνάψουν Σύμβαση με την ELPEDISON κατά τη Διάρκεια Συμμετοχής (ήτοι από 12/10/2023 έως και 15/11/2023). Δηλαδή αν κάνω ηλεκτρονικά την αίτηση μέσω e-contract μέχρι 15/11 είναι οκ, ή πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και από την πλευρά τους έως τις 15/11?
    1. Αυτά τα €50 είναι διαφορετικά από τα €50 έκπτωσης στον 1ο λογαριασμό που αναφέρει στη σελίδα του προγράμματος, σωστά?
  2. Το σχετικό PDF αναφέρει ότι "Προκειμένου ο Πελάτης να συμμετάσχει στην Προωθητική Ενέργεια θα πρέπει προηγουμένως να έχει συμπληρώσει, υπογράψει και συνυποβάλει τους παρόντες όρους κατά σύναψη της σχετικής Σύμβασης με την ELPEDISON." Το συγκεκριμένο αρχείο δεν έχει θέση για υπογραφή ούτε συμπλήρωση (είναι απλά οι όροι), πώς το προχωράμε μαζί με την αίτηση;
  3. Μέσα από το e-contract ζητάει τίτλο ιδιοκτησίας / μίσθωσης. Από τη στιγμή που δεν αλλάζει το ΑΦΜ, καταλαβαίνω ότι δεν χρειάζεται να στείλω κάτι σχετικό, σωστά;
  Reveal hidden contents

image.png.ed664806abb0bea5b930ec77e8cf7dbf.png

Θα ήμουν υπόχρεος αν απαντούσε κάποιος που να έχει ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη διαδικασία, γιατί όσο και να έψαξα δεν βρήκα απαντήσεις σε αυτά.

Ευχαριστώ!

Για την ώρα το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι έκανα τηλεφωνικά την αίτηση(έδωσα τα στοιχεία μου), μου έστειλαν email με το συμβόλαιο συμπληρωμένο σε μία ώρα και απάντησα σε αυτό με την φράση συναινώ και αποδέχομαι. Έστειλα καπάκι και δεύτερη απάντηση στο ίδιο email με φωτογραφίες των μετρητών και περίμενα. 31/10 η αποδοχή 7/11 ήρθε μήνυμα ότι είμαι πελάτης τους από 3/11. Αν η GO4MORE δεν είναι δική σου πρέπει να δώσεις ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ κατόχου και τα 4 τελευταία ψηφία της κάρτας.

Επεξ/σία από peragialos
  • Like 2

15 λεπτά πριν, peragialos είπε

Για την ώρα το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι έκανα τηλεφωνικά την αίτηση(έδωσα τα στοιχεία μου), μου έστειλαν email με το συμβόλαιο συμπληρωμένο σε μία ώρα και απάντησα σε αυτό με την φράση συναινώ και αποδέχομαι. Έστειλα καπάκι και δεύτερη απάντηση στο ίδιο email με φωτογραφίες των μετρητών και περίμενα. 31/10 η αποδοχή 7/11 ήρθε μήνυμα ότι είμαι πελάτης τους από 3/11. Αν η GO4MORE δεν είναι δική σου πρέπει να δώσεις ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ κατόχου και τα 4 τελευταία ψηφία της κάρτας.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Η κάρτα της Εθνικής είναι δική μου, για αυτό με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το συγκεκριμένο.

Χρειάστηκε να κάνεις κάτι για το €50άρι σε πόντους Go4More; Φαινόταν με κάποιο τρόπο στη σύμβαση; 

8 ώρες πριν, pananton είπε

προς μέλη που ρωτάνε αν έχουν μπει οι πόντοι go4more από ελπε ακόμα τίποτα σε εμένα που είμαι πελάτης τους από 1/11

Παράγραφος 5 εδώ: Promo_go4more Terms_elpedison.gr.docx.pdf

Αναφορά σε κείμενο

Η καταληκτική ημερομηνία για την πίστωση του Δώρου είναι εκατό πενήντα (150) ημέρες από την ημερομηνία ολοκλήρωσης της εκπροσώπησης της παροχής του Πελάτη από την ELPEDISON, μετά την παρέλευση της οποίας ουδεμία υποχρέωση για απόδοση του Δώρου έχει η ELPEDISON ή/και η Εθνική Τράπεζα

Πρέπει να διαβάζετε προσεκτικά τι υπογράφετε και σε τι συμφωνείτε, για να ξέρετε τι να περιμένετε.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, Geoponer said:

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Η κάρτα της Εθνικής είναι δική μου, για αυτό με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το συγκεκριμένο.

Χρειάστηκε να κάνεις κάτι για το €50άρι σε πόντους Go4More; Φαινόταν με κάποιο τρόπο στη σύμβαση; 

Μέσα στην σύμβαση γράφει έκπτωση 50 € και υπάρχει και επιπλέον έγγραφο promogo4more. Μόλις τα δω θα ειδοποιήσω αλλά από αλλα παιδιά εδώ θα αργήσουμε νομίζω.

Επεξ/σία από peragialos
  • Like 2

4 ώρες πριν, Nnoutas είπε

Ναι

Το ότι εσύ έκανες το econtract τη μία μέρα δε σημαίνει πως θα διεκπεραιώσουν την ίδια μέρα την αίτηση, οπότε στα econtract είναι λαχείο και φυσικά ανάλογα με το φόρτο εργασίας σε πόσες μέρες θα πιάσουν την αίτηση.
Αν πας σε κατάστημα που υπογράφεται την ίδια μέρα, εκείνη τη μέρα πιάνουν ως αλλαγή παρόχου.

Να πω πως αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Υποθέτω πως αυτό είναι το πρόβλημα διότι 2-3 φορές που άλλαξα εγώ σε καταστήματα, ως ημέρα εκπροσώπησης ήταν η ημέρα υπογραφής.

44 λεπτά πριν, yazidis είπε

Το ότι εσύ έκανες το econtract τη μία μέρα δε σημαίνει πως θα διεκπεραιώσουν την ίδια μέρα την αίτηση, οπότε στα econtract είναι λαχείο και φυσικά ανάλογα με το φόρτο εργασίας σε πόσες μέρες θα πιάσουν την αίτηση.
Αν πας σε κατάστημα που υπογράφεται την ίδια μέρα, εκείνη τη μέρα πιάνουν ως αλλαγή παρόχου.

Να πω πως αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Υποθέτω πως αυτό είναι το πρόβλημα διότι 2-3 φορές που άλλαξα εγώ σε καταστήματα, ως ημέρα εκπροσώπησης ήταν η ημέρα υπογραφής.

Δεν διαφωνώ ότι μπορεί να γίνεται την ίδια μέρα. Εγώ βλέπω μέσα στο myηρων ημερομηνία υπογραφής σύμβασης 26/10 και εκπροσώπηση παροχής 30/10. 

Μια διευκρινηση γιατι εχω μπερδευτει. Εαν κανω αιτηση σημερα ελπεντισον και ενεργοποιηθω την αλλη εβδομαδα. Στον 1ο λογ/μο θα μου πιστωσουν τα 50€ δωρο, τους ποντους go4more πως θα τους λαβω; Στην αιτηση ζηταει να καταχωρησω αριθμο καρτας; Πως γινεται οποιος το εχει ενεργοποιησει ηδη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πάμε λοιπόν elpedison economy plus αυτό το μήνα για τουρισμό; Συγνώμη που ρωτάω αλλά είχα βολευτεί στη ΔΕΗ με το home online 2 χρόνια και ψάχνομαι. θα είμαστε χωρίς δέσμευση και αλλάζουμε όταν το θελήσουμε χωρίς κάποια ποινή ;

Επεξ/σία από marksk

1 ώρα πριν, greekparot είπε

Μια διευκρινηση γιατι εχω μπερδευτει. Εαν κανω αιτηση σημερα ελπεντισον και ενεργοποιηθω την αλλη εβδομαδα. Στον 1ο λογ/μο θα μου πιστωσουν τα 50€ δωρο, τους ποντους go4more πως θα τους λαβω; Στην αιτηση ζηταει να καταχωρησω αριθμο καρτας; Πως γινεται οποιος το εχει ενεργοποιησει ηδη;

Αφου γίνει η αιτηση ηλεκτρονικα, ακολουθει τηλεφωνικη συνομιλια μαζι τους στην οποια δινεις καποια στοιχεια που ζητανε και σε ρωτανε εαν εχεις καρτα εθνικης, δινοντας τα 4 τελευταια ψηφια της.... Στη συνεχεια ακολουθει email οπου υπαρχουν συνημμενα τα συμβολαια και οι οροι με τα δυο δωρα (50€ στον πρωτο λογαριασμο και 50€ σε ποντους go4more, οι οποιοι δινονται αφου ξεκινησει η εκπροσωπηση απο την elpedison/Όρος 5)

• Like 2
  • Thanks 1

13 λεπτά πριν, marksk είπε

πάμε λοιπόν elpedison economy plus αυτό το μήνα για τουρισμό; Συγνώμη που ρωτάω αλλά είχα βολευτεί στη ΔΕΗ με το home online 2 χρόνια και ψάχνομαι. θα είμαστε χωρίς δέσμευση και αλλάζουμε όταν το θελήσουμε χωρίς κάποια ποινή ;

χωρίς

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...