Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εκδοθηκε επιτελους ο τελικος εκκαθαριστικος της προηγουμενης παροχης για τον ΗΡΩΝ με πιστωση.

τωρα που ξαναπηγα εκει, η πιστωση θα συμψηφιστει με το λογαριασμο της νεας παροχης? Ή θεωρουνται ανεξαρτητα μεταξυ τους?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

6 λεπτά πριν, razkal είπε

εκδοθηκε επιτελους ο τελικος εκκαθαριστικος της προηγουμενης παροχης για τον ΗΡΩΝ με πιστωση.

τωρα που ξαναπηγα εκει, η πιστωση θα συμψηφιστει με το λογαριασμο της νεας παροχης? Ή θεωρουνται ανεξαρτητα μεταξυ τους?

Θεωρητικά εφόσον είναι ίδια παροχή και το ίδιο ΑΦΜ πρέπει να συμψηφιστεί στον επόμενο λογαριασμό παρόλα αυτά στείλε στο chat που απαντάνε γρήγορα και κράτα και ένα screenshot της απάντησης.

1 minute ago, favou2000 said:

Θεωρητικά εφόσον είναι ίδια παροχή και το ίδιο ΑΦΜ πρέπει να συμψηφιστεί στον επόμενο λογαριασμό παρόλα αυτά στείλε στο chat που απαντάνε γρήγορα και κράτα και ένα screenshot της απάντησης.

αλλαξε ο αριθμος παροχης. εφυγα και ξαναηρθα.

3 ώρες πριν, motoboots είπε

Στην nrg πήρε 10 μέρες, από την αίτηση, να ολοκληρώσουν την εκπροσώπηση.

10 μέρες από την αίτηση; σε πόσες μέρες σου έστειλαν συμβόλαιο/τηλεφωνική επικοινωνία και μετά από πόσες άλλαξε ο αριθμός παροχής;

Κοντευω 2 εβδομάδες από αίτηση και ακόμα δεν έχουν καν επικοινωνήσει μαζί μου.., έχω κάνει ήδη ενέργειες με ηρώων, όπου αναμένω να αλλάξει αριθμός παροχής..

35 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε

10 μέρες από την αίτηση; σε πόσες μέρες σου έστειλαν συμβόλαιο/τηλεφωνική επικοινωνία και μετά από πόσες άλλαξε ο αριθμός παροχής;

Κοντευω 2 εβδομάδες από αίτηση και ακόμα δεν έχουν καν επικοινωνήσει μαζί μου.., έχω κάνει ήδη ενέργειες με ηρώων, όπου αναμένω να αλλάξει αριθμός παροχής..

23/10 είχα κάνει αίτημα μέσω internet και είχα υποβάλει δικαιολογητικά, με προγραμματισμό τηλεφωνικού ραντεβού στις 26/10 πρωί. 

Αφού δεν με κάλεσαν τους πήρα εγώ το μεσημέρι της 26/10 και ανταποκρίθηκαν άμεσα. Σε 15 λεπτά έστειλαν τη σύμβαση, που υπογράφηκε ψηφιακά. 

Στο ΔΕΔΔΗΕ ΥΔΕ είδα ότι μεταφέρθηκε η παροχή από 3/11. 

Μου ήρθε SMS τη Δευτέρα 6/11 ότι εκπροσωπούμαι από τις 2/11 και από σήμερα φαίνονται όλα στην εφαρμογή της nrg.

2 ώρες πριν, favou2000 είπε

Για το solar έδινε 90 ευρώ έκπτωση-δωρο εφόσον παραμείνεις στο πρόγραμμα για 12 μήνες.Αν έφευγες πιο νωρίς από το 12μηνο επέστρεφες το ποσό αυτό, δεν είναι ρήτρα αποχώρησης αλλά επιστροφή  του δώρου..Αλλο είναι αυτό που λες το γενικό για τα κυμαινομένα.

Μήπως έχει  κάποια βάση να υποστηριχθεί στο myrae ότι το με δώρο των 90€ σε δεσμεύουν κατά κάποιο τρόπο να παραμείνεις σε ένα πρόγραμμα το οποίο έχει μια τιμή άγνωστη για τους επόμενους μήνες; 

Επί της ουσίας παραβιάζεται η ουσία του νόμου που ισχύει μέχρι το τέλος του έτους που σου δίνει την δυνατότητα ελεύθερης αλλαγής παρόχου εάν  δεν σου αρέσει η τιμή που ανακοινώνεται για τον επόμενο μήνα. 

1 ώρα πριν, motoboots είπε

23/10 είχα κάνει αίτημα μέσω internet και είχα υποβάλει δικαιολογητικά, με προγραμματισμό τηλεφωνικού ραντεβού στις 26/10 πρωί. 

Αφού δεν με κάλεσαν τους πήρα εγώ το μεσημέρι της 26/10 και ανταποκρίθηκαν άμεσα. Σε 15 λεπτά έστειλαν τη σύμβαση, που υπογράφηκε ψηφιακά. 

Στο ΔΕΔΔΗΕ ΥΔΕ είδα ότι μεταφέρθηκε η παροχή από 3/11. 

Μου ήρθε SMS τη Δευτέρα 6/11 ότι εκπροσωπούμαι από τις 2/11 και από σήμερα φαίνονται όλα στην εφαρμογή της nrg.

Εγώ τους κάλεσα 3 φορές για να δω τι γίνεται, μου είπαν απλά να περιμένω, οπότε βαρέθηκα να τους περιμένω και έκανα αλλού αίτηση.., φαντάσου τους είπα να με συνδέσουν με τμήμα συμβολαίων και λένε θα σας καλέσουμε εμείς..,ακόμα καλούν 😄

Σε συνεχεια προηγούμενης ανάρτησης μου για καθυστέρηση μεταφοράς της σύνδεσης στον Ηρωνα, ενημερώνω ότι ημερομηνία εκπροσώπησης είναι αυτή υπογραφής της σύμβασης, οπότε δεν υπάρχει κανένα θέμα ανησυχίας με τυχόν καθυστέρηση.

9 λεπτά πριν, S90 είπε

Σε συνεχεια προηγούμενης ανάρτησης μου για καθυστέρηση μεταφοράς της σύνδεσης στον Ηρωνα, ενημερώνω ότι ημερομηνία εκπροσώπησης είναι αυτή υπογραφής της σύμβασης, οπότε δεν υπάρχει κανένα θέμα ανησυχίας με τυχόν καθυστέρηση.

Όχι δεν ισχύει. Εμένα σαν ημερομηνία υπογραφής συμβολαίου είναι η 26/10 αλλά η έναρξη εκπροσώπησης της παροχής η 30/10. Σήμερα φάνηκε και η παροχή στο myΗΡΩΝ

3 λεπτά πριν, Nnoutas είπε

Όχι δεν ισχύει. Εμένα σαν ημερομηνία υπογραφής συμβολαίου είναι η 26/10 αλλά η έναρξη εκπροσώπησης της παροχής η 30/10. Σήμερα φάνηκε και η παροχή στο myΗΡΩΝ

e-contract να υποθέσω;

2 minutes ago, yazidis said:

e-contract να υποθέσω;

Ναι ετσι ακριβώς. 

6 minutes ago, Nnoutas said:

25/10 υποβολή αιτήματος και σήμερα επιβεβαίωση εκπροσώπησης απο 26/10. Μεσω e-contract.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ετοιμάζομαι να πάω στην Elpedison για το πενηντάρι, το 5% επιστροφή πόντων Go4More - και επειδή μου βγαίνει πιο φθηνά από τη Watt+Volt. Με το νέο έτος έχει ο Θεός.

1. Στους όρους για τα €50 σε Go4More πόντους αναφέρει ότι ισχύει για πελάτες "που θα συνάψουν Σύμβαση με την ELPEDISON κατά τη Διάρκεια Συμμετοχής (ήτοι από 12/10/2023 έως και 15/11/2023). Δηλαδή αν κάνω ηλεκτρονικά την αίτηση μέσω e-contract μέχρι 15/11 είναι οκ, ή πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και από την πλευρά τους έως τις 15/11?
    1. Αυτά τα €50 είναι διαφορετικά από τα €50 έκπτωσης στον 1ο λογαριασμό που αναφέρει στη σελίδα του προγράμματος, σωστά?
  2. Το σχετικό PDF αναφέρει ότι "Προκειμένου ο Πελάτης να συμμετάσχει στην Προωθητική Ενέργεια θα πρέπει προηγουμένως να έχει συμπληρώσει, υπογράψει και συνυποβάλει τους παρόντες όρους κατά σύναψη της σχετικής Σύμβασης με την ELPEDISON." Το συγκεκριμένο αρχείο δεν έχει θέση για υπογραφή ούτε συμπλήρωση (είναι απλά οι όροι), πώς το προχωράμε μαζί με την αίτηση;
  3. Μέσα από το e-contract ζητάει τίτλο ιδιοκτησίας / μίσθωσης. Από τη στιγμή που δεν αλλάζει το ΑΦΜ, καταλαβαίνω ότι δεν χρειάζεται να στείλω κάτι σχετικό, σωστά;
Spoiler

image.png.ed664806abb0bea5b930ec77e8cf7dbf.png

Θα ήμουν υπόχρεος αν απαντούσε κάποιος που να έχει ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη διαδικασία, γιατί όσο και να έψαξα δεν βρήκα απαντήσεις σε αυτά.

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από Geoponer

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...